En av de mest allsidige skuespillerne gjennom tidene, Tabassum Fatima Hashmi, bedre kjent som hennes scenenavn Tabu, er en av de mange skuespillerne som har påvirket kinoverdenen med sin fremste personlighet og feilfrie ferdigheter. Fram til den siste filmen Drishyam har Tabu hatt en kort pause fra skuespillet hennes i alle dager. Imidlertid inkluderte hennes beste tider noen av de største hitsene noensinne. I en alder av 43 år er Tabu fortsatt en fantastisk skjønnhet, hennes nåde oser ut av personligheten hennes hver gang vi ser henne på skjermen. Men det er et kjent faktum at stjerner ofte ser ganske annerledes ut uten deres profesjonelle settsminke. Det kommer virkelig ned på stjernene selv om de enkelt kan trekke av seg det sminkede utseendet eller ikke. I denne artikkelen, i dag skal vi snakke om noen av Tabus beste utseende, og avgjøre om hun virkelig kan trekke utseendet sitt eller ikke.

Vakre bilder av Tabu uten sminke:

1. Med prestasjonene:

Bilder av Tabu uten sminke 1

Dette bildet stammer helt tilbake fra de tidlige skuespillerdagene til Tabu, sannsynligvis rett etter at hun har vunnet en pris for sin utmerkede prestasjon. Å posere uten sminke Tabu i hennes yngre dager var ganske søtt om ikke naturlig en skjønnhet. Passer i en tradisjonell mauve dress, Tabu på dette bildet så så glad og fornøyd ut med prisen hennes.

2. Grace Personified:

tabu uten sminke 2

Nok en gang kledd i en tradisjonell drakt, her er nok et vakkert bilde av Tabu uten sminke, og ser ganske enkelt guddommelig ut mens hun har et søtt lite smil på ansiktet hennes. Tabu så ned, langt og grasiøst, og så ganske profesjonell ut på måten hun bar seg på.

3. Filmbilder:

tabu uten sminke 3

Tabu har alltid vært en vågal skuespiller med veteranferdigheter som styrer rollene sine med finesse. Dette er et stillbilde tatt fra en av filmene der hun bestemte seg for å velge utseendet til en minimalistisk, håret i naturlig tilstand faller på skuldrene hennes mens hun bruker naken leppefarge og en myk svart foring for å legge til utseendet hennes.

4. Casual Forever:

tabu uten sminke 4

Dette var en av utdragene før eller etter et intervju hvor vi ser henne hvile mens hun poserer for et raskt øyeblikk i det daglige casual looket. Håret hennes var i sin vanlige tilstand tonet og slanket mens hun parret sin fulle ermet svarte tee med en klokkebunn blå jeans.

5. Inn i intervjuet:

tabu uten sminke 5

Dette bildet er fra nok et intervju der Tabu så ut til å ikke ha sminket seg. Den myke rødbrune fargen passet til hennes nedtonede naturlige hudfarge mens de slitne øynene hennes kunne fortelle oss at hun hadde det vanskelig med å jobbe med den nye filmen. Da hun fortsatte å snakke om filmen sin og hennes rolle i den, lyste karismaen rett og slett opp i rommet.

6. Det beste med hennes utseende:

tabu uten sminke 6

Det er bare en håndfull skuespillere som er klare til å vises på skjermen uten forutgående sminke for å dekke sine ufullkommenheter, og Tabu er stolt en av dem. Dette er nok en av hennes filmbilder hvor hun dukket opp uten at sminke så frisk ut og vakker.

7. Haider -skudd:

tabu uten sminke 7

En av hennes beste filmskjermer gjennom tidene, dette er et bilde fra stillbildene til hennes hit Haider. På dette bildet ser hun ganske vakkert ut i forhold til sin rolle, ettersom hennes feilfrie ansikt bare viser hennes foret øyne og hennes sanne skjønnhet.

8. Å være tradisjonell:

tabu uten sminke 8

Det beste utseendet hennes har alltid vært så tradisjonelt, og her er et bilde av seg selv som har en elegant gullblå sari som ser vakker ut som alltid.

9. Filmpremier:

tabu uten sminke 9

Igjen parret hun den svarte blusen med sine lyseblå jeans, så Tabu ganske jordnær og hyggelig ut i sitt filmpremierebesøk.