Regina Cassandra, en stolt skuespillerinne fra den sørindiske kinoen, debuterte først i en alder av 9 år da hun bestemte seg for å bli et anker for en av barnas show. Senere tok hun veien til filmene i en alder av 14 år som spilte sin rolle i tillegg til andre bemerkelsesverdige skuespillere. Så kom hennes siste pause i en alder av 21 da hun spilte mot Yogi, som da var ny. Akkurat nå er Cassandra et av husnavnene på de sørlige kinoene, med hovedrollen i Tamil-, Telugu- og Kannada -filmer. På kamera har Regina alltid glitret som en lys stjerne, og i denne artikkelen skal vi avgjøre om hennes lysstyrke virkelig er begrenset til studioet eller ikke.

Vakre Regina Cassandra Uten sminke med bilder:

1. All Denim Look:

regina cassandra uten sminke

Regina Cassandra har et helt denim -utseende mens hun kombinerer sine daglige blå jeans med denim -skjorten. Regina så smart og full av selvtillit ut, og hadde ansiktet helt nakent bortsett fra en rosa nyanse spredt ut over leppene. Det var tydelig på bildet at hun så frisk ut og skinnende rent selv uten sminke.

2. Fitness Freak On:

Regina Cassandra uten sminke 2

Dette bildet er tatt på en av hennes treningsdager hvor Regina drev med litt yoga. Da hun satt utstrakte ben klare til å gjøre sitt standpunkt, så hun ganske jordnær og vakker ut i sitt naturlige jeg, håret sitt rotete bundet bak med et alvorlig blikk på lur..

3. Arbeidstrykk:

Regina Cassandra uten sminke 3

Filmpresset tærer godt på henne, ettersom Regina på dette bildet viste hvordan hun er komfortabel med å bære sin egen vekt i sitt naturlige jeg uten behov for ekstern sminke for å bli pen. Selv om det harde arbeidet og de søvnløse nettene dukker opp under øynene hennes, ser hun helt rolig og samlet ut.

4. Smil:

Regina Cassandra uten sminke 4

Da hun smilte koselig, falt håret hennes fra midten på hver side av henne, ansiktet hennes skildret friskheten som tok frem den klassiske arkitekturen til hennes varme solfylte hud.

5. Kandidat:

Regina Cassandra 5

I denne ærlige av Regina ser hun helt sprudlende ut og lager et morsomt ansikt på noen mens noen andre fikk øye på kamerarullen. Bildet her viser denne stjernen uten at sminke lar henne saftig låse seg fri.

6. Bare Faced Beauty:

Regina Cassandra uten sminke 6

Et av de mest naturlige og dristige bildene av Regina, skjønnheten her utgjorde et skudd mens hun omfavnet det blotte ansiktet hennes og mangler spor av sminke. Vi kan føle tretthet i øynene som glor tilbake på oss mens hun opprettholder en subtil ro på utsiden, de myke egenskapene hennes matcher hudens fløyelsfølelse.

7. I Formals:

Regina Cassandra uten sminke 7

Denne gangen kledd i en formell mintgrønn skjorte, hadde Regina stylet og rettet håret for å avgi den finessen mens hun uten sminke i ansiktet våget å se helt fristende ut. Det var ikke bare utstrålingen av huden hennes som fanget vår oppmerksomhet, men også hennes stiluttalelse.

8. Et nytt utseende:

Regina Cassandra uten sminke 8

Regina satt og hadde det hyggelig med seg selv da hun valgte et nytt utseende, det med brillene. Regina slo øyeblikkelig på den varme nerdmodusen og dro av brillene ganske glatt. Selv om ansiktet hennes manglet studiofinish, så hun selv ganske attraktiv ut.

9. Går tradisjonelt:

Regina Cassandra uten sminke 9

Regina på dette bildet har på seg en ganske gul drakt og har minimal sminke mens hun poserer for en tradisjonell fotografering. Ved å holde røttene intakte, ser Regina ganske glad ut i sitt naturlige jeg.