Flickor och pojkar behöver inte vara älskare för att vara tillsammans, de kan också vara bästa vänner.

Men när det gäller att bli flickor som vänner, är de flesta pojkar skygga, och om det här är din historia, läs vidare och bli välinformerad om hur du slår ett tecken med en tjej som vän. Det finns många pojkar som i hemlighet vill vara vänner med en tjej som de gillar, de älskar att prata med dem eftersom de tycker att flickan är kvick och en bra samtalskonstnär, varför inte vara vän med henne? Pojkar gillar tjejer som är roliga, humoristiska och snälla, och någon som de bara kan umgås med för kaffe och en film någon gång. Vem vet vart detta skulle gå, men här kan du också vara vänner med henne.

Här är vad du bör göra:

1. Vet du vad hon gillar, var hon gillar att umgås och om hon är okej med att en okänd person kommer fram för att bli vän med henne eller inte? Men för att ta reda på allt detta, förfölja henne inte online eller på annat sätt, för om hon får veta det skulle hon hata dig inifrån och ut, och det är också ett straffbart brott. De flesta tjejer skulle inte vara så bekväma när en manlig främling går fram till dem och ber om att få vara hennes vän, bara så. Men om tjejen har sett dig hänga på samma plats som henne, eller kanske har gemensamma vänner med henne, kan du då säga adjö till en barriär och gå fram med artighet för att be henne som vän.

2. Sätt dig själv i hennes skor och försök förstå om hon skulle vilja vara vän med dig eller inte? Försök att märka vilken typ av människor hon gillar att interagera med, vad hon gillar att äta, vilka är hennes hobbyer, vart tar hon med vänner för en helg rolig tid och mer? Om du delar samma klassrum med henne, kolla var hon sitter, försök sitta någonstans nära henne men kväv henne inte med din närvaro för mycket, annars springer hon iväg.

3. Nu när du har log och gjort det första steget, och antar att hon har accepterat dig som en vän, var inte brådskande. Ta en sak i taget; förstå henne bättre genom att interagera med henne och prata lite. Börja smått och var inte rädd även om du inte kan kommunicera mycket flytande, skratta åt dina egna misstag och visa henne att du är någon som inte får några ben att acceptera sina egna brister. Genom att göra det skulle hon respektera dig mer, och en sak till, tjejer hatar pompa och visa, därför vara enkla och naturliga. Man behöver inte färga håret eller bära piercingar och åka ett coolt fordon för att vara hennes vän; hon behöver en vän inte en clown eller en chaufför.

4. Hon är en tjej och du bör behandla henne med omsorg och respekt. Var ridderlig och öppna dörren för henne, dra i stolen så att hon kan sitta bekvämt på ett matställe eller kanske gå hem. Kom ihåg att hon känner sig snäll och trygg när du gör allt för henne, och hon skulle respektera och lita mer på dig. Få henne att skratta, kvinnor älskar män som har ett roligt ben som kan kittla dem. få de goda tiderna att hända, skratta tillsammans, dela en glass, gräva i bakverk, klappa en valp när hon gör det med sanna avsikter och se hur hon faller för dig.

Ha kul och tryck inte på:

I allt detta kan du ibland ha känslor av kärlek till henne. VÄNTA; skynda dig inte i någonting nu. Älskare var bästa vänner en gång, det här är vad du behöver respektera och förstå!!