Vi har alla vänner, vissa är verkligen väldigt nära oss, vissa är bara vänner och andra är vänliga bekanta. Föreställ dig att de bästa lämnar oss och försvinner, det skulle krossa våra hjärtan och stryka våra själar, eller hur? Men ibland förlorar vi våra bästa vänner, av skäl som inte går att förklara. Det är just vid denna tidpunkt som vi behöver andra besties för att trösta och lugna oss, så att smärtan och smärtan försvinner. Det är viktigt att du bjuder på hälsa för människor som inte tjänar dina bästa, eller kanske inte gör så mycket som du gör mot dem. Att bära med sig negativa människor skulle bara förstöra ditt rykte och andra skulle tappa förtroendet för dig också. Det är dock underförstått att det är det tuffaste att säga hejdå, särskilt när den du ringde BFF är den du måste släppa. Här hittar du några av de bästa stegen om hur du kan komma över förlusten av en bästa vän.

Hur man kommer över förlusten av en bästa vän

Titta på den stora bilden:

I det långa loppet skulle du se tillbaka på den här tiden och skratta åt det, för saker och ting skulle faktiskt bli bäst. När du slänger in handduken och klipper alla band, finns det lösa knutar som skulle hamna någon annanstans, kanske ta in bättre människor, företag som du längtade efter att få vara med och lära av. Ja, det är inte lätt att säga hej till den du tillbringade de flesta av dina växande år med, och du bör erkänna det. Så här gör du;

1. Förstå att det finns problem med din bästa som inte kan lösas. Du kan skriva ner ord för att lindra bördan och smärtan, men se till att du gör det med total ärlighet och utan att vara partisk. Rita en lista med fördelar och nackdelar för att veta om det goda och det dåliga, och titta sedan på det dåliga och säg till dig själv att du inte behöver det längre. Det skulle vara sårande, eftersom fördelarna kan uppväga nackdelarna, men i slutändan är detta det första steget som tar dig framåt. Det kan ha funnits mönster som hela tiden upprepade det, varför du har bestämt dig för att avsluta allt. Att försöka fixa det skulle inte vara till någon nytta nu, för mycket vatten har flutit under bron.

2. Gradvis ökning av avstånd, ibland inte ens fysiskt är också en indikation på att du måste gå vidare. En sådan handling skulle skydda dig från ohälsosamma beteendemönster, eftersom de flesta som är hjärtkrossade tittar på berusning för ett svar, vilket inte är rätt att göra.

Hur man kommer över förlusten av en bästa vän

3. Om du märker att din bästis tvingar dig att vara romantiskt benägen med honom eller henne, prata med det och om saker fortfarande inte förändras måste du säga adjö. Det är smärtsamt att bryta upp över sådana saker, men du är ärlig och skonar er båda för de smärtor som skulle följa, bara om saker och ting inte löser sig. Att vara vänner är en sak, att vara älskare är en annan; de två ska inte och kommer aldrig att gelera.

Sörj inte:

Det är svårt för de få dagarna sedan separationen skulle komma som en chock för er två, men det gör inte att du sitter och vältar i självömkan. Gå ut och umgås, träffa människor och gå med i en klubb om det behövs, men håll dig upptagen. Det finns ingen anledning att vara arg på dig för att ha genomgått en sådan prövning, eftersom livet lär oss lektioner på många sätt.

Hur man kommer över förlusten av en bästa vän

Människor är individer, och det goda, dåliga och fula händer på grund av situationer, och inte för att det är någons karaktär. Slösa inte bort din tid på att gråta över någon som inte kunde respektera och värdera dig, eller manipulerade dig, för sanna vänner skulle inte göra det.