Västar har blivit en del av ditt liv och du måste ha använt det regelbundet sedan flera år tillbaka. När säsongen ändras förändras vår klädsel också och vi går över till den nya typen av klänningar som lämnar de gamla nära och kära efter sig. Men nu behöver du inte oroa dig för det finns många väststilar, tyg och mönster som du kan bära under olika årstider. Västar bärs av både män och kvinnor. Väst för kvinnor är underbart och är för bekvämt. Du kan bära dem som formellt slitage, festkläder eller för en utflykt.

15 olika stilar för damer väst toppar i modetrender 2017

Snygga och vackra modeller av västar för kvinnor i trend:

Damvästar finns i olika utföranden och några av dina älskvärda stilar finns här.

1. Denimväst för kvinnor:

Denimväst för kvinnor

Denimvästen är för denimälskare. Damer som vill ha en perfekt matchning för sina denimjeans, de kan bära denna väst för det fantastiska utseendet. Denna väst är ärmlös och har knappar framtill istället för dragkedja. Du kan till och med bära svarta eller vita t-shirts för att ge din väst ett nytt utseende.

2. Dampälsväst:

Dampälsväst

Pälsen är så mjuk och ger dig varm. Om du inte vill missa din väststil på vintrar kan du bära den här pälsvästen. En pälsväst finns i olika typer av päls som kaninpäls, rävpäls, bäverpäls etc..

3. Fringeväst för damer:

Fringe -väst för damer

Ytterligare hängande eller skärande stilar ser bra ut på vilken klänning som helst. Fransar på västen gör att looken är cool oavsett om fransarna är små eller långa. Denna bruna väst har långa fransar som ser vackra ut på en vit t-shirt. Du kan flytta ut med blick till fester eller utflykter med vänner.

4. Damfiskeväst:

Damfiskeväst

Fiske på semestrar ger dig ett enormt nöje, men du måste ha med dig många saker för att fiska. Denna fiskeväst är till hjälp för dig när du fiskar. Den har många fickor där du kan förvara dina saker. Den har ett spänne för att stänga den.

5. Huvtröja för damer:

Damväst med huva

Under kyliga vintrar måste du täcka huvudet bortsett från kroppen. Denna väst med huva är perfekt för vintrar. Om du bär detta med stil kommer du att se smart ut även på vintrar medan du täcker dig själv. Att bära en vit t-shirt inuti med denna rosa väst kommer att skönhet ditt utseende. Du kan para ihop bruna stövlar för att nå en högre nivå i ditt utseende.

6. Topp för kvinnor med hög hals:

Topp med hög hals för kvinnor

På somrar söker du alltid efter en bekväm klänning. I denna höghalsade västtopp får damer mycket komfort vad de faktiskt behöver. Förutom att det är bekvämt är det till och med snyggt. Den har prickig design som damer är galna för. Kombinera denna väst med leggings eller jeans för att se glamorös ut.

7. Jaktvästar för damer:

Damjaktväst

Flyttar du ut på semester och vill jaga lite men har ingen jaktväst? Släpp inte din idé, här är en jaktväst som inte bara ger dig jägars utseende utan också ger utrymme att behålla det nödvändiga som du inte kommer att behålla under jakt. Den bruna och orange färgkombinationen ger en tråkig look som är bra att röra sig i skogen.

8. Stickade västtoppar:

Stickad västtopp

Du kan få en varm känsla av den stickade västen. Den stickade västen kan vara av ulltyg eller svala tyger. Du kan välja efter säsong. De stickade västtopparna har unika mönster som är en i sitt slag. Du kan bära den stickade västtoppen på lång kjol, leggings och jeans. De stickade västarna är i en färg och inga flera färger kan ses i en väst. De har olika designmönster och stilar för att ge dig ett enkelt men snyggt utseende.

9. Långa damvästar:

Lång väst

Dons bär lång överrock men du kan lämna den här looken bakom dig och få din egen dam att inte se ut med den långa västen. De skiljer sig från överrock. De ser väldigt lätta ut jämfört med överrock. Många stilar av damer långväst finns tillgängliga som du kan bära på jeans eller tunika för att få den djärva looken tillräckligt för att skjuta någon på plats.

10. Läderväst i liten:

Läderväst

Läderälskare blir inte besvikna. Du kan också bära en väst av ditt favoritläder. Lädervästen är kroppspassande och ger ett djärvt utseende.

11. Lösa västar för tjejer:

Lös väst

Om du verkligen gillar en lös och skön väst som du kan ha på dig hela dagen är den här västen bäst för dig. Du kan bära denna väst hemma eller till och med utomhus med en designad halsdel.

12. Puffer damväst:

Pufferväst

Sätt volym på din kropp med denna pufferväst. De är designade för vintrar och har päls på lockets kanter för att se ut som eskimåer. Denna väststil är perfekt för tunna damer.

13. Gymväst damer:

gymväst

Kvinnor måste träna hårt på gymmet för att behålla sin figur. Vi har så många typer av gymväst men denna gymväst Indien gillar. Den korta västen är lite öppen men den här gymvästen gillas av indiska kvinnor eftersom den är full längd och bekväm när du tränar. Du kan till och med bära den medan du joggar i parken eftersom den har vackra tryck som gör västen bärbar ute.

14. Bomullsvästar för damer:

Bomullsväst

Bomullsväst för damer kan bäras på både indiskt och västerländskt slitage. Du kan bära den på jeans, kjolar och till och med på Kurtis. Detta ger ett mycket djärvt och vackert utseende. Blommotrycket på denna väst gör att det ser vackert ut.

15. Termisk väst för damer:

Termisk väst

I en fest som bär jackor och tröjor förtrycker charmen med din outfit. Men med denna damvärmeväst behöver du inte möta ett sådant problem. Eftersom det är varmt och tunt kan du bära denna väst under din klänning och stoltsera din klänning med självförtroende.

Västarna är extremt bekväma och du kan bära dem var som helst och under vilken säsong som helst. De ger dig ett super nytt utseende för varje fest och utflykt. Västar vinner hög popularitet och trend nuförtiden. Du kan också gå in i denna modevärld med dessa väststilar.