Høytiden er en tid da vi får hvile litt, men når det er sagt, pleier vi å unne oss nesten alt munnen vår kan bli fylt med. Det som skjer videre er at klærne våre ikke passer, og vi innser feilen ved å unne oss frosseri. Hjelp! Hjelp! Hjelp!

Hjemmelaget vekttap diett matoppskrifter

Hva gjør vi nå, må vi bringe tilbake den sexy slanke figuren, og likevel elsker vi maten vår. Svaret er enkelt, ikke sulte, spis sunt og planlegg måltidene deretter. I dag vil vi dele med deg 50 veldig enkle hjemmelagde oppskrifter, som vil hjelpe deg med å få ned vekten og midjen din på en sunn måte. Så hvis du er klar til å gå stien og nå det nye DU, vennligst les videre og vær godt informert om det samme.

Hei nye ME:

enkle hjemmelagde oppskrifter

Overfloden av femti ideer her er en blanding av drinker til detox, mat å spise, helseinformasjon om enkle hjemmelagde oppskrifter og mer. Så velg de som passer deg best, siden de er en blanding av ikke-grønnsaker, grønnsaker og veganer.

Te til detox og diett:

Te til vekttap og diett

Med alt du har proppet deg med, har leveren slått. Hvis du har tilsatt rikelig med alkohol og vin mens du fester og nyter høytiden, trenger leveren hjelp og liker det stort sett. Derfor, hvorfor ikke begynne med å drikke for detox og for å skylle ut avfall og giftstoffer som forårsaker skade og som fører til en rekke uønskede plager og sykdommer?

1. Tranebær og sitrus detox:

Tranebær og sitrus detox

Ta en kopp hver av tranebær og sitrusfrukter du ønsker å juice, bland dem godt uten sukker. Du kan bruke en teskje rå honning og en skvett mynteblader for smak. Kombiner det med vann hvis du vil, eller bare ha det fruktkjøtt. Sammensetningen serveres best kjølt og på tom mage. Det hjelper også med å skylle systemet og rydde fordøyelseskanalen.

2. Sitron og cayennepepper:

Sitron og Cayennepepper

Du trenger tre ss fersk limejuice med en spiseskje malt cayennepepper. Dette bør blandes godt og spises på tom mage. Oppskriften er kjent for å være en kraftig detox -plan, og bidrar også til å redusere vekten. Selv stoffskiftet ditt vil bli gitt en hjelpende hånd.

3. Papaya Detox -plan:

Papaya Detox -plan

En moden papaya er det du trenger sammen med vannholdige frukter etter eget valg, for eksempel vannmelon eller druer og lime. Bland dem i henhold til ønsket mengde og ha det før hvert måltid. Dette hjelper til med å fylle magen, slår sukkerbehov, gir deg fiberen du trenger og lager en fantastisk smoothie også.

4. Ananas og ingefær Detox:

Ananas og ingefær Detox

Ananas med et stykke ingefær og en dråpe timian eller mynte, godt blandet gir et fantastisk vekttap og en detox -drink. Saften ville rense kroppen ut og ut og få huden din til å lyse også.

5. Shake Shake Shake:

Shake shake shake vekttap diett

Hvem liker ikke å ha shakes? Vel, vi gjør det alle sammen, og derfor tar vi med deg en enkel oppskrift som renser systemet og reduserer vekten også med tanke på dine behov. Det som er flott med denne planen er at du kan blande og matche frukttyper og mengder også. Blandingen vil hjelpe deg med å holde deg på sporet og ville være morsomt å tjene andre også.

Du kan legge til pynt etter dine behov og smak, og ikke glem å bruke knust is. Dette er en vekttapsshake som kan tilpasses etter dine behov, og vi insisterer på bruk av rå honning her, i stedet for sukker. En klatt Himalaya rosa salt vil gjøre det bedre!!

 1. Du kan også bruke jordbær, bringebær og blåbær, kokos, ananas eller mango. Hvis du vil bruke gulrøtter og tomater, er valget ditt helt.
 2. Bruk en teskje av hvilken som helst essens du ønsker, for eksempel vanilje for aroma og smak.
 3. Bitter usøtet sjokolade har rikelig med antioksidanter, noe som ville være fint å bruke, bare en spiseskje.

Bland nå ingrediensene du ønsker godt, og ha det i kjøleskapet i ti minutter. Server med garnering etter eget valg.

6. The Simple Shake:

Den enkle ristingen

For dette må du ha en halv kopp skummet melk, en halv kopp ostemasse, en banan og noen kirsebær. Bland dem godt i et minutt på to og server med knust is. Bruk valgfri pynt. Blandingen ville være veldig nyttig hvis du hadde spist det før et måltid, en time før du spiser.

7. Banan og peanøttsmør shake:

Banan og peanøttsmør Shake diett for vekttap

Ta en halv banan og en halv kopp med lite fett peanøttsmør for denne shaken. Ta i en blender en halv kopp skummet melk og en spiseskje myse, og lim dem godt sammen med en kopp vann. Bruk en garnering du ønsker. Blandingen ville være veldig nyttig hvis du hadde spist det før et måltid, en time før du spiser.

8. Immunforsterkeren:

Immunforsterker -dietten for vekttap

Hvis du har en halv kopp bær, kan du bruke to bærtyper for denne shaken som styrker immunsystemet. Tilsett et halvt eple eller en pære, og litt honning etter smak. Bland ingrediensene med en kopp vann og bruk eventuelt garnering. Blandingen ville være veldig nyttig hvis du hadde spist det før et måltid, en time før du spiser.

9. Fat Blaster Shake:

Fat blaster shake

Du må bringe til bordet en spiseskje kakaopulver, som er usøtet, en halv avokado, en halv kopp bær, en banan og litt spinat, honning og pepper etter smak. Bland dem alle med en halv kopp vann og bruk eventuelt garnering. Blandingen ville være veldig nyttig hvis du hadde spist det før et måltid, en time før du spiser.

10. Apple og Lime Shake:

Apple og Lime Shake

To epler skåret og hakket, med en kopp limesaftkonsentrat. Bland de to godt med knust is og tilsett en spiseskje cayennepepper. Bland dem godt og bruk hvilken som helst garnering du ønsker. Blandingen ville være veldig nyttig hvis du hadde spist det før et måltid, en time før du spiser.

11. Proteiner er nyttige:

Proteiner er nyttige diett for vekttap

Dette er en diett som er hjemmelaget og har vist seg å være veldig nyttig for mange, siden den er smertefri og bare varer i tretti seks timer å følge. Siden det har mange proteiner i seg, er det bra for kroppen din.

Frokost-to egg tilberedt i din stil

Lunsj-malt kjøtt etter eget valg, bør være magert kjøtt med en dråpe tørre krydder og bare rosa himalaya

Middag-en biff etter eget valg i en veldig liten mengde, uten bordsalter og uten ketchup eller dressing.

Det du kan gjøre er å ha en sunn salat langs siden, som vil gjøre deg glad. For å vaske det ned etter hvert måltid, kan du bruke sitronade dietten som følger

12. Lemonade -dietten:

The Lemonade Diet for vekttap

Du trenger en spiseskje lime -konsentrat, lønnesirup av klasse B, en klype pepper og vann. Bland dem alle godt sammen i en blender og bruk eventuelt garnering. Blandingen ville være veldig nyttig hvis du hadde spist det før et måltid, en time før du spiser. Hvis du ønsker å bruke multivitaminer, må du fortsette, siden det ville hjelpe å holde tykktarmen ren.

13. Den berømte indonesiske rissalaten:

Den berømte indonesiske rissalaten

De fleste vil se på denne enkle hjemmelagde diettoppskriften som en siderett, men faktisk er det ikke det. Dette er en oppskrift som holder deg mett og er perfekt for vegetarianere også. Her er det du trenger;

 • to kopper brun ris tilberedt.
 • En tredjedel kopp peanøttolje.
 • Tre ss kinesisk sesamolje.
 • En halv kopp appelsinjuice.
 • To fulle fedd og hvitløk.
 • En teskje salt.
 • To teskjeer soyasaus.
 • En halv teskje knust rød paprika.
 • To teskjeer eddik.
 • En kopp knust ananas.

Ha den kokte varme risen tilsatt alle ingrediensene som er nevnt, og hold den til side en stund. Etter omtrent fem minutter, når retten er i romtemperatur, dekker du den og oppbevarer i kjøleskapet for å avkjøles. Før du serverer retten, skal du hakke et par løk og steke dem med selleri og grønn paprika, kastanjer, bønnespirer, rips og cashewfrø, bare noen få av hver. Dette er litt arbeidskrevende, men veldig enkelt å lage, og det vil holde deg slank og passe som det indonesiske folket.

14. Salat med søtpotet:

Salat med søtpotet diett for vekttap

Dette er en sunn salat som kan vare seks måltider eller servere seks personer. For dette trenger du følgende;

 • To kilo søte poteter som skal kuttes og skrelles.
 • To kopper ananas.
 • En full løk hakket.
 • En halv kopp paprika.
 • Ett stort egg.
 • Fire teskjeer limejuice.
 • Litt av rapsoljen.
 • En teskje soyasaus.
 • To teskjeer sesamolje.
 • En teskje hakket og hakket ingefær.
 • Salt, cayennepepper etter smak.
 • En halv kopp koriander.

La potetene koke til de er møre og tøm dem under kaldt vann. Kombiner de nevnte ingrediensene med kuttede og hakkede poteter. Etter dette, ta limejuice og ananas og bland de to, mens du gjør det, tilsett oljen. Når blandingen blir tykk, tilsett også soyasausen og de andre oljene. Fortsett blandingen i et minutt til, slik at blandingen kombineres godt. Hell denne sunne fettfattige dressingen på søtpoteten og ha i koriander. Server kjølt.

15. Spaghetti Squash:

Spaghetti squash

Vil du føle deg mett og glad, prøv denne oppskriften. For dette trenger du følgende;

 • En spaghetti squash.
 • Noen få terninger i terninger.
 • En teskje tørket oregano.
 • Halv kopp oliven.

Få squashklippet og frøene fjernet, og legg det deretter i komfyren, og hold snittsiden vendt mot taket. Ta nå tomatene i terninger og tilsett dem i squashhullene, og dryss krydder du ønsker, for eksempel hvitløk, koriander, pepper og salt. Oliven kan du strø på den som pynt.

Serveres varm!

16. Bacon og rosenkål:

Bacon og Brussel Sprouts diett for vekttap

En fantastisk måte å spise og være sunt uten fett, så prøv dette i dag, og bli mett. For dette trenger du følgende;

 • En halv kopp strimlet rosenkål.
 • En baconstrimmel.
 • Litt olivenolje.
 • En løk.
 • Timian, salt og pepper etter smak.

Kast ingrediensene med løk til sauté først etterfulgt av baconstrimlen og deretter spirene, en etter en i en dyp tallerken som har en spiseskje olivenolje. Stek i åtte til ti minutter, og bruk eventuelt garnering. Drypp litt mynte på den for aroma!!

17. Veggie Roast:

Veggie stek

Lyst på stek og en veggie som også, vel, her er en plan som kan hjelpe deg med å holde deg mett og holde vekten i sjakk også. For dette trenger du følgende;

 • En kopp courgette.
 • En kopp gul squash.
 • En kopp grønn og rød paprika.
 • En kopp løk.
 • En kopp sopp.
 • En spiseskje olivenolje.
 • En spiseskje eddik.
 • Salt og pepper etter smak.

Hell i oljen i en dyp bolle på sakte ild og varm den med noen få basilikumblader. Ha i eddik og ha i løken for å steke. Etter et minutt, sleng inn grønnsakene en etter en. Dryss pepper og salt på det etter fem minutter med aggressiv omrøring, tilsett litt hvitløk og ingefærpulver om nødvendig. La den avkjøles i ti minutter, og sett den deretter i ovnen i tjue minutter. Ikke kok for mye, hold den sprø og nyt ditt kalde måltid.

18. Cider Stekt Med Kål:

Ciderstek med kål

Kål har mange fordeler å dra nytte av, og for denne oppskriften vil vi be deg om å være klar med følgende;

 • En kopp sauté og hakket rødkål.
 • En halv kopp hakkede epler.
 • En tredje liter vann.
 • En liter eplecidereddik.
 • Pepper og salt etter smak.

Det er veldig enkelt å lage denne retten, alt du trenger å gjøre er å ta en dyp panne og hell i alle væskene. La det småkoke og tilsett hakket kål. Når væskene tørker ut, la parabolen avkjøle og stek den deretter i ovnen i bare fem minutter. Pynt med lime, salt og pepper.

Kaker og desserter for å gå ned i vekt:

Kaker og desserter som hjelper deg å gå ned i vekt

Hvem sa at våre spisevaner må være kjedelige når vi er på en diett? I dag vil vi vise deg noen interessante oppskrifter på desserter og kaker, som faktisk har all godhet og fordeler, og vil hjelpe deg å gå ned i vekt også.

19. Gresskar og sjokolade:

Gresskar og sjokolade

Til denne oppskriften trenger du en eske med kakemiks, vi bruker sjokolade. En boks gresskar, en halv kopp vann, tre egg (bare hvite). Bland alle sammen godt og ha i en panne dekket med kakepapir og ikke smør (husk at vi går ned i vekt her). Kok i en halv time, og sjekk av og til for økningen.

20. Chocolate Pie Av Pat:

Mange har fortalt oss om Pats berømte sjokoladepai med lavt kaloriinnhold, og har sverget på at det også hjelper folk å gå ned i vekt. For dette trenger du to kopper skummet melk, sukker og fettfritt sjokoladepulver, en halv kopp pisket pålegg som er sukker og fettfri, fettfri pies skorpe.

Bland pulveret og melken i to minutter til det er skummende, og ha litt av det på skorpen. Tilsett blanderen den piskede pålegget og bland igjen, og legg nå resten til skorpen. Dryss pulveret på overflaten av desserten og la det fryse i en halv time. Server kaldt og nyt uten å føle skyld.

21. Lime Pie Low Calorie:

Kalk er en velsignelse for de som ønsker å gå ned i vekt, og for denne kalorioppskriften må du ha en eske med sukkerfri lime gelatin, en liter kokende vann, sitronpai -smaksatt fettfri krem, fettfri pisket pålegg, fett gratis paibunn og litt salt etter smak.

Få gelatinen oppløst i vannet som er varmt, og bruk en visp til å røre kremen ved siden av. Brett nå den piskede pålegget med en treskje og hell innholdet på paibunnen. Ta sitronsmaken og tilsett fløten og pålegget, tilsett saltet og bland godt. hell alt på skorpen og bruk eventuelt garnering. Frys i fem timer eller over natten før du serverer!!

22. Blåbæryoghurt og kli -muffins:

Vi elsker muffins, og som et mellommåltid er de også sunne. For å lage disse trenger du en kopp frokostblandinger som inneholder mye fiber, to eggehviter, en halv kopp vegetabilsk olje etter eget valg, smaksatt sukker og fettfri yoghurt etter eget valg, en kopp kli og en kopp fullkornsmel. Legg til denne listen, en spiseskje brunt sukker, en kvart ts bakepulver, en klype salt og en kopp ferske blåbær.

Få ovnen oppvarmet til 400 ° F og bruk kakepapir på en bakekopp. Nå knuser du frokostblandingen i en annen bolle og legger eggehviten til den. Tilsett blandingen, oljen, melet, yoghurten og smaksatt sukker for å gjøre den fin og fuktig. Kast inn bærene litt om gangen og hell røren for å fylle halve koppen for å lage muffins. Stek dem i tjue minutter og server dem varme!!

Fishy Meaty Low Cal Delights:

Ja, vi hørte deg, det kommer til å bli kjøtt eller noe annet å miste den sta vekten, så her er noen oppskrifter vi vil dele med deg. Dette er oppskrifter som har blitt overlevert i generasjoner over hele verden og har gjort underverker for de som ønsker å gå ned i vekt også. Derfor, velg og nyt å grave fangsene dine i de kjøttfulle underverkene.

23. Laks hvem som helst:

Fisk har omega 3 -fettsyrer som er bra for kroppen, og det hjelper kroppen også å gå ned i vekt. Dette er grunnen til at laks er veldig populær i mange husholdninger, og trenere trener det også. Laks er velsmakende og tilberedt i enhver form. Du kan velge å bruke en fisk du ønsker også, hvis du ikke finner laks rundt der du bor.

For dette må du ha følgende

 • En kopp tomater i terninger.
 • En kopp artisjokker hakket.
 • En kopp løk hakket.
 • Noen baby spinat.
 • Fedd og hvitløk så mye du vil.
 • En kopp grønnsak eller ikke-grønnsaksbuljong.
 • Greske oliven for pynt.
 • Pepper og salt etter smak.

Kok en liter vann på lav ild og legg laksen i den, dekk fatet. Når fisken er tilberedt, tar du spinaten og damper den med buljong og hvitløk. Fortsett å sjekke fisken slik at den ikke tørker helt ut. Hvis du ser at vannet blir mindre, tilsett mer buljong. På ti minutter var fisken ferdig.

På et annet sted, legg den dampede spinaten som base og legg buljongfisken oppå den. Pynt med tomater, artisjokker, litt ost, oliven og løk. Dryss salt og pepper etter smak.

24. Fisk i folie:

Fisk i folie

Varm opp ovnen til 350 grader, og la oss begynne med denne deilige kalorioppskriften. For dette må du lage en enkel salat etter eget valg, med ferske grønnsaker og ikke salt i det hele tatt. Ta laksebiter og gni den med sennepspulver, chilipulver, pepper og lime. Legg fisken på folien som er sprøytet med litt olivenolje. Dekk fisken med salaten på toppen av den. Dekk nå folien og bakeren i en halv time. Tro oss når vi sier at dette er sunt, næringsrikt og deilig.

25. Chicken Crockpot Mexicano:

Kyllingbryst er de beste bitene å spise for de er magre og har rikelig med proteiner. For denne oppskriften må du ha fire stykker kyllingbryst, en boks med nyrebønner, sorte bønner, marinebønner, en kopp tomater og krydder.

Kylling Crockpot Mexicano vekttap diett

Legg kyllingen i en panne med en spiseskje med olje, og hell på bønnene, en om gangen. Tilsett nå krydder og krydder og rør hvert femte minutt i en halv time. Yummy og low cal er denne retten, vi forsikrer deg

26. Frogmore Stew:

Frogmore Stew for vekttap

Frogmore gryterett er kjent som en lavkalorioppskrift, og i dag vil vi dele denne dietten med deg. For dette må du ha fem kopper vann, en halv kopp gammel buktkrydder, fem kilo rå reker med skjellene på, fem runde poteter, tre biter av magert kjøtt og en kopp ferske liktorn..

Kok opp vannet og tilsett det gamle buktkrydderet i en stor gryte. Når det koker legger du til potetene og steker uten lokk i ti til femten minutter. Tilsett nå kjøttet og maisen for å koke i ytterligere ti minutter. Nå ville potetene være møre, så du kan legge til de dekket rekene og koke i ti minutter til. Tøm blandingen og server med fersk spinat.

27. Vegetabilsk quiche av Lee og Jackie:

Svært lavt fett- og kaloriinnhold, ideelt for ethvert måltid, dette er en favoritt blant de som ønsker å gå ned i vekt på en sunn måte. Til denne retten må du ha en kopp frossen spinat, en halv kopp sammenpisket egg, fettfri ost, noen paprikaer i hvilken som helst farge, en kopp løk og et snev av pepper.

Vegetabilsk quiche av Lee og Jackie

Fres løkene i en panne og la dem bli myke. Tilsett nå spinaten og fjern vannet. Ta en muffinsform og bruk et kakepapir til å bake. Bruk pisket egg, pepper og ost sammen med løk og spinat, godt blandet og i bollen. Temperaturen å bake ville være 350 grader og i tjue minutter. Sunt og deilig!

28. Cannelloni og tunfisk:

Fisk hjelper alltid en å gå ned i vekt og holde seg mett på samme tid. Denne gangen ville vi bruke tunfisk, eller du kan bruke hvilken som helst fisk du ønsker. For denne oppskriften trenger du en stor tunfisk, en boks cannelloni bønner, en halv kopp kapers, en stor løk i skiver, tomater i terninger, en spiseskje olivenolje og fem ss rødvin, pepper og salt sammen med hvitløk til smak.

Cannelloni og tunfisk

Bland alt det ovennevnte i en bolle, tilsett olje og krydder og bland godt. Stek nå i ti minutter og server varm. Bunnen av tallerkenen skal ha spinat eller salat, for sprøhet.

29. Chop Suey med lav kalorier av Pat:

Kylling eller kalkun ville være best for denne retten, så bruk et halvt kilo av enten. Du trenger også selleri med blader, finhakket, en halvkål finhakket, en stor løk finhakket. Til sausen trenger du to kopper renset vann og to spiseskjeer maisstivelse.

Low cal Chop Suey av Pat diett for vekttap

Ha kjøttet, grønnsakene og løkene i en stekepanne sammen med oljen og stek dem godt. Bland sausen i den og rør stek. Dette bør gjøres på ti minutter, og det har lave kalorier for å holde magen full til neste måltid.

30. Havregryn i en Crockpot av Elaine:

For denne oppskriften må du ha to og en halv kopp skummet melk. Du trenger også en pakke brunt sukker, litt smør og salt etter smak, sammen med en klype kanel. Legg til denne listen en kopp havre, en kvart kopp tørre nøtter og rosiner.

Havregryn i en Crockpot av Elaine

Bland ingrediensene godt i kveld, og neste morgen får du smurt crockpotten. Ha de blandede ingrediensene i gryten og kok på lav flamme i tre timer. Fortsett å røre av og til.

31. Bakt kylling:

For denne oppskriften trenger du fire stykker kyllingbryst, seksten gram surkål og et par osteskiver med lite fett..

Bakt kylling

Ta en stekepanne og spray den med litt olje, få surkålen og kyllingen i lag, ha i osten og salaten, dekk den med en folie og la den steke i to timer ved 300 grader. Dryss en skvett lime når du er ferdig og server.

32. Bakt fisk:

For denne oppskriften trenger du fire kilo laks, en halv kopp fettfri fløte eller majones, to spiseskjeer parmesanost, skiver i løk og gressløk og en spiseskje Worchester -saus.

Bakt fisk for vekttap

Rengjør og tørk fisken, og tilsett ost, majones, gressløk og løk sammen med sausen. Ta en tallerken og spray den med olivenolje, ha den marinerte fisken i den og dekk til med en folie. Stek retten i femten minutter på 450 grader.

Tilsett en skvett lime på den for smak.

33. Hjemmelagde fruktsmoothies:

Ved frokost bør det ikke være noe kompromiss, og hvis du vil gå ned i vekt, gjør det på en sunn måte. En smoothie ville fungere fint, siden den balanserer kroppens behov og også hjelper med vekttap. Smoothies med de riktige ingrediensene vil også hjelpe kroppen med å få i seg viktige fibre, mineraler, fettsyrer, vitaminer.

Hjemmelagde fruktsmoothies

Til denne oppskriften trenger du en kopp rismelk, soyamelk og appelsinjuice hver. Legg til denne listen en banan, en kopp bær, en teskje aloe vera juice, kirsebærjuice og rå honning og en teskje linfrø.

Bland hele blandingen i fem minutter og server med knust is.

34. Malte kjøttpaier:

Malet kjøttpaier for vekttap

Magert kjøtt hele veien gjør at du holder deg slank og i form. Så det vi vil be deg om å ta med her er et halvt kilo magert kjøtt etter eget valg. Legg til denne listen en hakket løk og urter etter eget valg, med en teskje Himalaya salt og pepper etter smak. For å holde paiene sammenhengende og ikke brytes, kan hvitt av et egg blandes. Bland alle ingrediensene i en bolle og tilsett brødsmuler i den, lag små kuler og dekk til med folie. Dypp de folierte ballene i en bolle med varmt vann som er på langsom brann, og la det dampe i ti minutter. Server med sitronsaus og nyt!

35. Fiskeballsuppe:

Fiskeballsuppe

Tunfisk eller laks finhakket ville også være bra for tallerkenen og midjen. Legg til denne listen en hakket løk og urter etter eget valg, med en teskje Himalaya salt og pepper etter smak. For å holde kulene sammenhengende og for å bryte, kan hvitt av et egg blandes. Bland alle ingrediensene i en bolle og tilsett brødsmuler i den, lag små kuler og dekk til med folie. Dypp de folierte ballene i en bolle med varmt vann som er på langsom brann, og la det dampe i ti minutter. Server grønnsaksbuljong og peppersaus.

36. Enkel kyllingsalat:

Enkel kyllingsalat

Ingen dressinger nødvendig her. Alt du trenger å gjøre er å rive fem kyllingbrystbiter og legge til cayennepepper og rød chiliflakes, litt koriander og timian også. Kast det godt og fordel det med strimlet kål eller spinatblader. Deilig og sunt!!

37. Grillet kyllingsalat:

Grillet kyllingsalat

dette kan være den resterende grillede kyllingen som et kokt egg tilsettes til. Hakk de to godt i en blender og form en pasta. Skjær grønnsaker du ønsker, gjør det fargerikt og tilsett en teskje olivenolje. Bland pastaen og grønnsakene, ha i koriander og timian, og mumle bort.

38. Tunfisksalat:

Tunfisksalat

Tunfisk er en delikatesse som også hjelper deg med å gå ned i vekt, og du kan rive fisken og legge til et par urter du ønsker. Damp fisken med urter og hold til side, tilsett en skvett lime med pepper og litt salt etter smak. Legg spinatblader på en tallerken og server delikatessen.

39. Oksestek:

Beef Roast for vekttap

Magert rødt kjøtt som biff ville også hjelpe med vekttap. For dette trenger du biff i terninger eller terninger så mye du vil, og dynket i ostemasse over natten. Neste morgen, tilsett krydder som pepper, hvitløkspulver, chiliflager og sennep. Kast godt med rå løk og tomater, og la det dampe i to timer på langsom varme. Yummy og oljefri, noe som betyr at fett ikke gjør deg feit

40. Salat og eggesalat:

Salat og eggesalat for vekttap

Hakk noen blader av salat og sett den i kjøleskapet. Skjær en løk, en tomat og et kokt egg. Tilsett salt og pepper, med urter du ønsker, til dette innholdet for smak. Kast dem godt, og fordel det på de sprø salatbladene. Holder deg glad og fylt hele veien.

41. Bacon Wraps:

Bacon Wraps for vekttap

Velg noen baconskiver fra markedet, ikke de bearbeidede. Vask og rengjør dem, og tilsett en hakket løk og tomat med koriander og basilikumblader. Salt og pepper etter smak hvis du må, siden bacon ville ha saltene du trenger. Vik baconet rundt krydderne og damp godt i fem minutter, fettet smelter, og du har godhet i en pakke.

42. Egg- og fiskesalat:

Egg og fiskesalat

Tre kokte egg i tynne skiver og en stor tunfisk eller laks strimlet i biter. Damp dem begge sammen og tilsett salt, pepper og en skvett lime. Dekk til i en folie, og bruk spinat og salatblader som en bunn i en egen bolle. Hell krydderne på den og sett i kjøleskap i en time. Spis det kaldt!!

43. Sandwich med egg og tomat:

Brunt brød halvt ristet med en skvett smør på. Tilsett et lag spinatblader og kokte eggeskiver over det. Ta tre skiver friske tomater og legg dem i mellom og grill det hele.

Husk, det er ingen piller og krasj dietter vi vil anbefale, siden de enten er kjemisk indusert for å redusere vekten din eller vil være dårlige for helsen din.

Egg og tomat smørbrød

Ingenting slår gleden ved å lage dine egne fettfattige måltider hjemme, spise dem og være i form også.

Hjemmelagde kosttilskudd for vekttap:

Det ser ut til at verden har blitt gal og ønsker å bruke vekttapstilskudd som finnes over disk for å gå ned i vekt. Visste du at de fleste kosttilskuddene faktisk er en haug med baloney, og de ville gjøre mer skade enn godt for deg i det lange løp.

Derfor er vi her for å hjelpe deg med å finne naturlige kosttilskudd og alternativer for å gå ned i vekt og komme i den formen du ønsker. For å vite mer, vennligst les videre og vær godt informert.

1. Kaffe Hvem som helst?

Kaffe for vekttap

Kaffe to ganger om dagen og før et måltid kan være et fantastisk naturlig supplement for å gå ned i vekt, siden det bidrar til å øke metabolismen i kroppen og også utløser fettsyrer. Under legenes råd kan du også konsumere 150-300 mg koffeinpiller, for eksempel EGCG.

2. Eplecidereddik:

Eplecidereddik

En kopp eplecidereddik blandet med en fersk fruktjuice etter eget valg uten sukker, og drukket fem ganger om dagen kan hjelpe deg å gå ned i vekt snart, sier eksperter. Du kan tilsette en lime til det eller et krydder også, eller til og med løvetannrot, og dette vil hjelpe med å stabilisere blodsukkeret i kroppen, gå ned i vekt og fjerne giftstoffer også.

3. Hjemmelaget proteinshake:

Proteinshakes når du hadde mellom måltidene dine, ville være det beste snackingsalternativet som ville hjelpe deg med å holde deg i form. For dette må du ha en skje med myseprotein, med åtte gram skummet melk og en banan, en kopp skall og knust is. Bland alle sammen til en smoothie og ha den om morgenen, du ville ikke ha lyst på fylling før sent på ettermiddagen, sier eksperter.

4. Rød pepper og cayennepepper:

De to paprikaene har rikelig med L -karnitin og aminosyrer. eksperter mener å konsumere dem før et måltid, siden det også ville hjelpe med termogenese og fettforbrenning. L-karnitin kan spises tre ganger om dagen, og styrken for det samme vil være forskjellig for alle, så snakk med din helseekspert.

5. Fiskeolje:

Ingenting slår kraften til fiskeoljer når det gjelder forbrenning av fett i kroppen, sier eksperter. Det beste helsetilskuddet med fiskeoljer vil være 2 g ms CLA, men snakk med helseeksperter før du bruker dem

6. Nattlysolje:

I gamle dager var gladiatorer og kurtisaner kjent for sine skulpterte kropper og talenter. De fleste av dem brukte naturlige kosttilskudd og brukte dem også i det daglige kostholdet. For eksempel har nattlysoljeegenskaper egenskaper for å brenne fett, som ligner på eplecidereddik, sier kilder. Nattlysoljen hjelper til med å brenne fett og kalorier snart. Kapslen bør tas om morgenen eller om natten, før du trener på kondisjonstrening, sier eksperter.

7. Grønn te kapsler:

Hvis du ikke er en tedrikker, vil du ikke like grønn te også, og derfor vil det være bra å bruke kapsler laget av urten. Ekstraktene som finnes i kapslene vil bidra til å øke stoffskiftet, noe som ikke tillater kroppen å ha lyst på mat. 50 mg kosttilskudd er best å bruke EGCG, og en halv time med en øvelse per dag som skal følges er et must for å gå ned i vekt. Tre ganger i uken når det tas og hyppigheten som ekspertene har fortalt, vil du se hvordan midjen din blir liten.

50 hjemmelagde vekttap diettmatoppskrifter

Hold deg frisk og vær nydelig!!