“Fokus på perfekt helse” er noe alle bør være opptatt av. En persons kroppsvekt er andelen fett- og vannoppbevaring i kroppen. Det viktigste her å huske er at du går ned i vekt for deg selv og din egen kondisjon. Med riktig kombinasjon av riktig kosthold og tilstrekkelig mosjon kan en person faktisk miste opptil 5 kg i løpet av en uke.

Gå ned i vekt på en uke hjemme

Hvordan gå ned i vekt på en uke hjemme:

Her er 21 tips for å gå ned i vekt, følg dem og se en fantastisk endring i kroppsstrukturen.

1. Sitronsaft:

Sitron bør inkluderes i kostholdet ditt hvis du skal gå ned i vekt. Det hjelper deg med å bli kvitt overflødige kilo, fjerne giftstoffer fra kroppen din og gi deg en naturlig glød. Så begynn dagen med sitronsaft. Ta limonaden med et varmt glass vann. Dette øker stoffskiftet i kroppen din, og du føler deg energisk for treningene dine.

2. Drikk rikelig med vann:

Vann er en viktig bestanddel når det gjelder vekttap. Det hjelper å skylle ut giftstoffer fra kroppen din og holde systemet sunt og rent. Begynn med å doble mengden vanninntak. Ikke bare har dette drikkevannet holdt magen full hele tiden. Det hjelper deg også å redusere matinntaket.

3. Trener regelmessig og opprettholder holdningen din:

Hold deg til 45 minutters streng trening daglig. Hvis du vil ha raske resultater, må du jobbe hardt for det. Husk alltid å “gjenta hvert skjema”. Gå aldri på kompromiss med skjemaet ditt. Hvis du gjør det, må du hvile i noen sekunder og starte på nytt. Prøv å gjøre 12 til 16 reps av hvert trekk, hvil i 15 sekunder mellom hver øvelse. Ta trapper i stedet for heis. Det toner opp nedre del av magen og låret. Å klatre opp og ned trappene 30 ganger om dagen forbrenner opptil 600 kalorier om dagen. Sørg alltid for at den øvelsen du følger holdningen din er riktig. Ufullkommen holdning fører til skade. Jo mer du svetter jo mer har du en tendens til å tape raskere. Husk å være utholdende dvs. ingen hoppe over treningsøkter, måltider, restitusjon eller hviledager-hold deg til en plan. Du vil ikke få en god kropp eller oppnå målvekten din hvis du fokuserer på kondisjon bare i et par dager. Det må være en kontinuerlig innsats.

4. Lyd sovende:

Å sove er et veldig viktig kriterium for å gå ned i vekt. En tilstrekkelig søvn resulterer i mer energi og utholdenhet for treningen. Små barn og tenåringer anbefales å sove minst 8-9 timer om dagen. Denne søvnen har ikke bare redusert stress, den gir også en person en mental ro. Å ta stress fører til flere inntak av usunn mat. Du har ikke gått opp de ekstra kiloene på en måned, så ikke forvent at de forsvinner på så lang tid. Gi deg selv tid og ikke mist håpet lett. Fortsett å jobbe.

5. Offer en av dine matvarer:

Når du er en foodie, blir det umulig for deg å forlate all din favorittmat om gangen. Ikke bekymre deg folk, jeg har en løsning for deg, bare ofre en av favorittene, og du vil se at kroppen din ikke engang la merke til det. Å kutte på en vil fjerne få kalorier fra kostholdet ditt, noe som vil legge til mindre fett i kroppen din.

6. Ikke hopp over frokosten din:

Når du starter dagen med et sunt måltid, har du en tendens til å være energisk hele dagen. Så ikke gå glipp av frokosten din. Etter å ha spist frokost, si etter klokken 10, reduserer stoffskiftet i kroppen, noe som igjen gir mer fett i kroppen. Ha en sunn frokost; inkluderer fullkornsskål med ett eller to posjerte egg, bakte bønner på ristet brød eller müsli med yoghurt og frukt. Inkluder fersk frukt og grønnsaker i kostholdet ditt.

7. Ha “On Top Sex”:

Sex handler ikke bare om å nyte den fysiske gleden, men det har mange fordeler. Sex er en fet blaster. Den beste posisjonen for sex er å være på toppen, det betyr at du er mest aktiv og at du har en tendens til å brenne flere kalorier. Det pumper også feel good -faktoren og hjelper deg med å bli kvitt matutskjæringer. Kom deg på toppen i omvendt cowgirl (dvs. vendt bort fra fyren din) for å gi lår- og rumpemuskulaturen et ekstra trykk. Så vet når du kjenner hemmeligheten, jenter koser seg med gutta dine. Husk å ha deg hver kveld!

8. Spis foran speilene og du går ned i vekt:

Å spise foran speilet bidrar til å redusere mengden matinntak med 1/3 av andelen. Når du ser refleksjonen din i speilet som hogger maten som ikke er bra for deg, er det et indre treff i tankene dine som gjør deg bevisst på mengden og typen mat du har.

9. Walking the Fitness Mantra:

Å gå er den beste og enkleste treningsformen. Det er den generelle øvelsen av kroppen. Rask gange utover 30 minutter om dagen resulterer i et enormt fetttap. Start med en vane å gå 5 minutter hver dag etter middag. Ikke bare denne vandringen begrenser sykdom og øker stoffskiftet i kroppen din.

10. Tilsett grønnsaker i kostholdet ditt:

Veggies er den perfekte tingen å spise på når du er i diett. En person som spiser mye grønnsaker har sin kroppsvekt i sjakk. Så fortsett å ha gulrot eller cherrytomater i snacktiden. Ikke bare vil den tilfredsstille sulten din, men kutte fett og gi huden din en naturlig glød. Grønnsaker består hovedsakelig av vann, og har derfor ingen kalorier. Så du kan fortsette å ha det uten frykten for å gå opp i vekt.

11. Spis grønn te:

Det er forskjellige typer mat vi spiser daglig. Et godt vekttap krever at du bruker et riktig kosthold daglig. Dermed kan du starte dagen med en kopp grønn te. Du kan også få dette rett før og etter hvert måltid, slik at du blir fylt med lengre varighet. Denne prosessen er også nyttig for din enkle fordøyelse.

12. Spis karbohydrater klokt:

Du må konsumere dem i en veldig lav mengde. Sørg for at du holder kontroll på sukkerinnholdet også, da dette kan gjøre din vekttapoppgave veldig vanskeligere.

13. Lag dine egne menyer:

Du må bestemme din egen meny i henhold til dine liker og misliker å gjøre det på din egen måte hjelper til å være i diettprogrammet i veldig lang tid. Ikke hold deg til andres måltidsplan.

14. Sunn kost:

Oppretthold alltid en sunn kostplan og gjør slanking veldig klokt. Hopp aldri over frokosten som har riktig mengde karbohydrater, fett og meieriprodukter. For hvert måltid må du beholde grønnsakene som den viktigste delen, deretter går det inn protein og det siste som er karbohydrater.

15. Drikk usøtet te:

Sørg for at du alltid drikker usøtet te mens du prøver å gå ned i vekt hjemme. Dette vil hjelpe deg å holde deg hydrert og lindre tretthet. Å drikke dette hjelper til med å rense huden og holde denne akne fri! Du kan alltid drikke dette før hvert måltid for å fylle magen til det halve. Men sørg for at den ikke har noen ekstra kalorier.

16. Ikke hopp helt over:

Du kan ha det meste av den sunne maten med måte. Aldri prøve å kutte gjort noe helt. Du kan også spise noen usunne ting som burgere eller vafler bare en gang i uken eller i måneden. Men unngå alt som ikke er laget hjemme som – McDonald’s, KFC, etc.), godteri, brus, etc..

17. Ta lav-kalori diett:

Prøv å miste flere kalorier enn du faktisk tar inn, dette er et beste hjemmemedisin for å gå ned i vekt. Spis mer lavt kaloriinnhold som reduserer inntaket ca 1200 og 1500 cal hver dag. Dette er også hetteglass for å vite at du ikke trenger å gå ned mer enn to kilo av vekten din per uke. Dette regnes ikke som trygt.

18. Senk fettinntaket:

Du må konsumere det i gjennomsnitt 35 til 60 gram om dagen. Spis fettfattig proteindiett som inneholder mer kjøtt, egg og fisk på en dag.

19. Trening:

Du kan trene mye hjemme og inkludere dem i din livsstil. Ikke føl deg som en jobb! Fortsett å gjøre små endringer for å la vekten din aldri komme tilbake. Du kan også gå en tur eller jogge mens du går på skolen for å forlate barna dine i stedet for å ta en kjøretur. Løp sammen med hunden din. Start med noen crunches mens det er kommersielle pauser på TV -en. Velg et sykkelalternativ med dine flotte venner eller familie.

20. Vær sporty eller gjør hobbyene dine:

Noen hobbyer hjelper deg med å brenne kalorier. Spill også Sport som er den beste måten å få konkurransedyktig energi. Du kan spille sport som spinning eller gjøre hagearbeid for ekstra vekttap hjemme.

21. Prøv Yoga:

Noen liker kanskje ikke den strenge øvelsen eller sporten. Den andre grunnen kan være at de ikke har så mye tid å bruke på det. Dermed velger kvinner litt yoga med lav intensitet som gjøres hjemme. Dette er også nyttig for å brenne kalori og samtidig la deg føle deg energisk.

Det er ikke så vanskelig å miste uønsket kroppsvekt. Det krever imidlertid stor disiplin for å forbli konsistent med trening og spisevaner. Husk suksess er konsistens over tid. Alt må gjøres etter planen. Følg tipsene og så går du!