Acai bær er en lilla drue dyrket fra Acai palmer fra innfødte steder som skoger i Sør -Amerika og sentral. Acai bær skal være en av de sunneste matvarene på planeten. Disse bærene inneholder anthocyaniner og flavonoider. Antocyaniner er ansvarlige for fargen på bæret, dvs. røde, lilla og blå nyanser. Generelt ser vi at maten som er rik på antocyaniner – som blåbær, røde druer, rødvin og acai – er veldig sterkt farget, alt fra dyp lilla til svart. Acai bær er bra for vekttap og anti-aldring.

Studier viser at disse bærene inneholder antioksidanter som fremmer cellefornyelse og eksisterende celler fra skade. Celler er skadet på grunn av skadelige radikaler i kroppen. Det bekjemper også forskjellige sykdommer.

Hvordan hjelpe Acai Berry for vekttap

Fordeler med Acai Berry for vekttap:

1. Den inneholder antioksidanter:

Nå trenger jeg ikke å fortelle hva antioksidanter gjør. Det er veldig bra for huden. Huden puster inn rikelig med antioksidanter. Anti-aging er en god fordel. Acai bær inneholder antioksidanter. Antioksidanter er kjent for å bekjempe skadelige molekyler, kjent som frie radikaler. Tilstedeværelsen av utallige frie radikaler kan forårsake skade på menneskelig vev og føre til ulike typer medisinske lidelser som hjertesykdom, kreft osv..

Antioksidantfordelen med acai bær kommer fra den dype lilla pigmentfargen. Disse fargene ligner også andre mørke bær som blåbær og bjørnebær. Pigmentet inneholder anthocyaniner, en kraftig klasse av fytonæringsstoffer – næringsrike komponenter i planter – noe som resulterer i produksjon av antioksidanter. Studier viser at matvarer som inneholder antocyaniner har sterke røde, blå eller lilla farger. Det reduserer produksjonen av radikaler som får huden til å se gammel ut.

2. Evne til å bekjempe sykdommer:

Antioksidantene som finnes i bæret har cellefornyelsesegenskaper og kjemper mot sykdommer som kreft og hjertesykdom, leddgikt, avgiftning, erektil dysfunksjon med høyt kolesterol.

3. Forhindrer stressende situasjoner:

En annen fordel med dette bæret er at det forbereder en person til å takle situasjoner med høyt stress. Antocyaniner forhindrer kroppen fra stressorer og en veldig stressende situasjon.

4. Reduser vekttap:

Acai bær har egenskapen til å kaste overflødige kilo og stimulere vekttap.

5. Reduserer appetitten:

Acai bær reduserer appetitten og øker energien og fremmer dermed vekttap. Siden frukten er veldig søt, velsmakende, slukker den den søte tannen til en person. Det holder magen full i en lengre periode og forhindrer en person i å spise ubehandlet og useriøs mat utenfor.

6. Fremskynder metabolismen:

Acai bær øker stoffskiftet og hjelper deg med å oppnå en flatere mage. Økning i stoffskiftet resulterer i omdannelse av fett til energi.

7. Antiinflammatoriske egenskaper:

Det bekjemper betennelse som er knyttet til et stort antall helseproblemer som hjertesykdommer, slag, kreft osv.

8. Mørk pigmentert farge:

Mørk pigmentert farge indikerer at bæret har fylt med næringsstoffer.

9. Fortalt i noen vekttapsprodukter og kosttilskudd:

Kosttilskuddene er tilgjengelige både online og på markedet. Studier sier at acai bær hjelper til med vekttap og appetittkontroll. Studier pågår fortsatt om hva som er mekanismen bak Acai berry som hjelper til med vekttap.

10. Fiber og hjertesunn mat:

Siden den inneholder fiber, hjelper den med å opprettholde et veldig sunt kosthold og dermed vekttap.

Sammen med inntaket av Acai bærfrukt daglig bør man også redusere inntaket av fetende og brennende mat i kostholdet for å miste ekstra flab og kilo.

acai bær for vekttap