Det er ikke viktig å ha store bulende biceps, så mye som det er å ha velformede. Bortsett fra massebygningen, må man også fokusere på å styrke biceps. Biceps er kanskje ikke den viktigste delen for styrkefaktorer, men hei, hvem liker ikke å vise dem frem! Tenk å vinke ut til peepsene dine med slappe bølger, OMG det ville være et slikt mareritt. Dette vil gjøre deg til latter for menneskeheten rundt, og hvis du ikke vil bli kalt en prut før tid eller noen gang for den saks skyld, begynn å trene bicepsene ut.

øvelser for biceps

La oss nå ta en titt på de ti beste bicep -øvelsene som er gitt oss av eksperter. Vi lover at de er enkle å gjøre, og vil vise deg resultater gjennom hardt arbeid og engasjement. Ja, ingen smerte betyr ingen gevinst, så ta på deg gymtøyet og la oss begynne?

Fantastiske øvelser for biceps:

1. Skrå hammerkrøller:

Skrå hammerkrøller

Rangeringen som den beste øvelsen for biceps, har skråstikkhammerkrøllene alltid vært en favoritt og har også kommet langt. Anmeldelser for denne øvelsen er alltid positive, og denne øvelsen gjør biceps også sterk. Hovedvekten for å gjøre denne treningsformen vil være å fokusere på brachialis og bachiorasdialis, sier kondisjonstrenere. Alt du trenger å gjøre er å ha høyre hånd på venstre bicep og venstre hånd må bevege seg med vektene fra den ene håndflaten til den andre, sidelengs.

2. Hammer Curl:

Hammerkrøll

Denne formen for bicepstrening er også kjent som en nøytral posisjonering av håndleddet, og er en sterk krøll å forholde seg til, sier kondisjonstrenere. Albue flexors ville bli tatt vare på med mye aktivitet gjennom denne handlingen, og den vanskeligste arbeidssonen ville være brachialis, sier treningseksperter. Dette gjøres best ved å bruke en predikantbenk for at konsentrasjonskrøllene skal tre i kraft.

3. Stående konsentrasjonskrøll:

Stående konsentrasjonskrøll

Over her må du ha armene lagt foran kroppen din mens skulderen roterer. Rekrutteringen med langt hode vil bli redusert og bicepstykkelsen over tid vil øke, sier treningseksperter.

Gjør dette ved å legge hånden som er fri på beinet som ikke er opptatt og opptatt, for at kroppsvekten skal understøttes. Bruk det supinerte grepet når du når feilpunktet, og bytt deretter til hammergrepet som ville brenne litt mer.

4. Barbell Curl:

Barbell krøll

Dette er en klassisk øvelse, tidstestet og vist seg å være best for bygging av biceps. Her vil rotasjonen av håndleddet hjelpe brachii og bestemme hvor mye arbeid det kan ta. Supineringsbevegelsen kan økes og belastningen som tas kan være mer her, sier eksperter. Gripebredden kan også leke med, og dette reduserer ubehagindeksen også.

5. EZ Bar Curl:

Ez bar curl

De fleste mener at bruk av EZ -stangen er mye mer hyggelig og behagelig enn den rette stangen. Lasten forskyves litt, og brachii biceps frigjøres eller slappes av med lasten som faller på den frie albuen som ikke blir brukt for øyeblikket. Derfor er dette en øvelse som vil gjøre underverker for biceps -styrking og -bygging, sier kondisjonstrenere

6. Zottman Curl:

Zottman curl

Hvis du er i to sinn om hvilken øvelse du skal velge for biceps, ville Zorttman løse faren. Her vil du ha håndflatene vendt oppover, med et supinert grep. Du har også håndflatene nede med et uttalt grep, dette er når vektene senkes, sier treningseksperter. Swoop -treffet er på albuebøyerne, brachii og brachioradialis. Lasten bæres av bicep brachii mens curlingbevegelsen er på, sier treningseksperter

7. Dumbbell Biceps Curl:

Dumbbell biceps curl

Dette ville være en grunnleggende bevegelse som er som et mål for alle treningsguruer. Når du tar en titt på nettet og søker etter bicep -øvelser, vil nesten alle anerkjente treningssentre og trenere snakke om denne øvelsen som basen til å begynne med. Dette er fordi bruk av manualer ville hjelpe håndleddene til å bevege seg fleksibelt. Når håndleddene roterer og beveger seg lett, skjer krøllene raskt og raskt. Til slutt er supinasjon også lett og behagelig.

8. Incline Inner-Biceps Curl:

Incline Inner Biceps Curl

Det er to hoder for biceps brachii, og hver av dem har forskjellige punkter å feste. Med det lange hodet er skulderleddet festet til det, slik at overarmen kan kontrollere hvor mye det kan krølle når bevegelsen og treningen skjer. Det humerøse på baksiden av kroppen er bearbeidet, sier kondisjonstrenere. Dette gjør at det lange hodet kan strekke seg så mye som det kan. Når du har en veldig horisontal benk, vil det lange hodet strekke seg mer.

9. Overhead Cable Curl:

Overhead Cable Curl

Hvis du vil jobbe med doble biceps mens du trener, gjør du kabelkrøllen. Dette vil holde armene på plass, og maksimering av brachialis er også mulig. Når albuen din blir høyere, vil brachialis bli isolert og biceps brachii blir jobbet med, sier treningseksperter. Det ville være best å gjøre bare en arm om gangen og ikke begge sammen.

10. Wide-Grip Standing Barbell Curl:

Bred grep stående vektstangskrøll

du må ha et grep her som er bredere enn det du ellers har råd til. Dette vil hjelpe deg med skulderrotasjoner på den ytre delen, og humerusen vil også endre posen. Ved å gjøre dette, vil ditt korte hode også hjelpe med ekstra bevegelse. Unngå juksene, og for det kan du lene deg bakover. For å få toppen overbelastet, kan kjeder og bånd brukes.

Vi håper disse ti tipsene for å få gode sterke biceps til å blinke rundt og være kule inn kommer godt med. Vi vil be deg om å først kontakte legen din for å se om du er egnet for rigmarole i bicep -bygningen, og bare velge et sertifisert treningsstudio eller en trener for å hjelpe deg. Ikke gjør disse øvelsene på egen hånd.