Prøver du å brenne fett? Men ikke få suksess? Fettforbrenning og vektkontroll er to av hovedårsakene til at folk trener. Det er funnet at kardioøvelser er de beste fettforbrenningsøvelsene som bruker store muskelgrupper i en grasiøs stil.

5 beste fettforbrenning fysiske aktiviteter hjemme:

Det er mange fettforbrenningstreninger for menn og kvinner, men de beste av dem diskuteres i denne artikkelen. Så, la oss ta en titt;

1. Løping:

fettforbrenningsøvelser hjemme

Dette er veldig enkelt og den beste øvelsen for å forbrenne fett fordi det ikke krever noe utstyr og treningsstudio, bare du trenger et par gode sko. Det kan brenne magen effektivt. Det gir en stabil, lavintensiv type kardiovaskulær trening. Løping bidrar til å brenne en betydelig mengde kalorier om 300 kalorier ellers mer på en halv time. Du kan fortsatt øke den summen med intervaller pluss åser. Styrketreningen er av høyeste betydning i forhold til skadehindring for løping. Begynn med 5 til 10 minutters løp, 3 til 4 ganger i uken.

2. Hoppetau:

beste treningen for å miste fett

Dette er en rask fettforbrenningstrening for kvinner som du kan utføre hjemme og oppnå ved å forbrenne 340 kalorier i en periode på 30 minutter. Kroppen må være oppreist som å hoppe. Dette er en enkel trening som bare krever et tau og begynner å hoppe. Mens du hopper, vil du begynne med lav hastighet og deretter øke etter hvert som du går videre. Hoppetau er en annen største øvelsen for fettforbrenning.

3. Kickboksing:

beste fettforbrenningsøvelsene

Selv om det er en ekstra fordel, består flere klasser av både styrke- og fleksibilitetsøvelser. Du kan brenne 300 til 500 kalorier for hver klasse, avhengig av styrkenivået. Dette er en ekstra intensitetstrening for fettforbrenning som tilbyr et parallelt kaloriforbrenningsforhold som burpees.

4. Dans:

fettforbrenning

Dere vet alle at dans er hyggelig, men hvis du velger å danse med en rask rytme, brenner du mange kalorier. I løpet av bare en avstand på 30 minutter, hvis du velger å danse til raske rytmer, kan du fullføre forbrenningen over 221 kalorier på i dag 30 minutter. Mens du danser, må du starte med sakte rytmer pluss fremgang til raske rytmer, og deretter avslutte med en sakte rytme.

5. Fjellklatring og roing:

fettforbrenning

Hvis du vil få en flott overkropp, er roing med klatring noe for deg. Prøv dessuten disse plussforbrenningene hvor som helst fra 300 – 380 kalorier hvert 30. minutt. Du trenger spesielt utstyr for klatring, samt en romaskin for roing.

9 beste øvelsene for fettforbrenning hjemme:

1. Løftevekter:

fett tap trening

Dette er en av de mest effektive fettforbrenningsøvelsene. Vektløftingsøvelsene er moderat til poenget hvis de gjøres riktig. Følgelig har den totale mengden kaloriforbrenning en tendens til å være i den mindre enden av skalaen. Imidlertid er følelsen av tilfredshet og velvære fra endorfinfri, som kan tilskrives bevegelsen med høy intensitet, fantastiske motiver i seg selv. I tillegg bygger løftevekter et godt grunnlag for alle andre handlinger.

2. Jackknife Crunches:

fett tap trening

Jackknife Crunches er et høyere magebevegelse som forbinder både øvre og nedre abs for maksimal toning på minst mulig tid. De er spesielt nyttige ettersom lavere abs kan være solid å sikte på, ikke inkludert utstyr. Jackknife Crunches er de beste fettforbrenningsøvelsene for menn hjemme.

3. Burpees:

30 minutters fettforbrenning

Selv om det er ekstremt vanskelig, er denne høyintensive treningen en av de største for å brenne kalorier raskt. Du kan styre den i tilstand 10 minutter ellers for å hjelpe deg med å brenne minst 100 kalorier. Det hjelper å tone kjernen, bena og overkroppen samtidig. Så det er en trippel risikoøvelse som hver og en har en tendens til å grue seg til av overlegne grunner. Treningen er tøff, bortsett fra at den faktisk hjelper til med å brenne overflødig fett fra kroppen.

4. Knase:

fettforbrenningstrening hjemme

Crunches en av de beste magefettforbrenningsøvelsene som også bidrar til å styrke magemusklene. De er enkle å lære, mestre og få gjort uten veiledning av opplært personell. Legg en yogamatte og legg deg rett på ryggen. Bøy nå knærne og legg armene bak på hodet. Løft gradvis hodet, skuldrene og nakken til brystet og knærne er justert.

Mens du utfører crunches, prøv å trekke magemusklene innover for å forhindre skader på ryggen. Fortsett å gjøre settene til du kan, og gradvis prøve å øke repetisjonene. For å gjøre denne øvelsen mer effektiv kan du til og med suspendere føttene i luften mens du utfører crunches. Imidlertid anbefales denne stilen ikke for nybegynnere.

5. Lunges:

fett tap trening hjemme

Lunges er en del av oppvarmingsrutinen før en treningsøkt og gjør ekstremt fordelaktige magefettforbrenningsøvelser. Å lage lunges daglig vil bidra til å styrke og tone kroppen din. Stå rett med det ene benet strukket foran og det andre benet litt bak. Bøy nå det fremre kneet mens du lener kroppen fremover. Hold det andre beinet rett og len deg så fremover som mulig. Gå tilbake til normal ståposisjon og skift bena. Gjenta denne øvelsen og prøv å øke tellingen gradvis. Når du mestrer å gjøre utfall, vil du være vitne til at fett lett smelter bort fra øvre lår og rumpe.

6. Laterale hopp:

fett tap trening hjemme

Laterale hopp hopper i luften på begge sider. Det er en flott form for fettforbrenning som også styrker musklene. Stå rett med føttene skulderbredde fra hverandre. Sett deg på huk mens du holder armene til høyre. Dette lar deg hoppe til venstre. Hopp nå eksplosivt og lateralt oppover. Land på begge føttene. Sett deg på huk igjen med armene dine nå til venstre og hopp igjen oppover i motsatt retning. Fortsett å gjøre så mange sett som mulig.

7. Sideplank med benhevninger:

beste treningen for å miste kroppsfett

Dette er en avansert form for pilates som effektivt smelter kroppsfett. Ligg på høyre side og løft underkroppen med albuen og høyre underarms støtte. Løft nå hoften på en måte som kroppen er justert og bare høyre fot og hånd berører bakken. Hold venstre hånd på hoften og strekk venstre ben så høyt som mulig. Pust inn, pust ut og gjenta det samme på den andre siden.

8. Jumping Squats:

15 minutters fettforbrenning

Jumping squats er en enkel, men nyttig fettforbrenningsøvelse for kvinner og menn. Jumping squats er en variasjon fra de tradisjonelle knebøyene for å lett smelte kroppsfett. Stå rett på en matte med føttene litt fra hverandre (omtrent bredden på skuldrene). Utfør de vanlige knebøyene og hopp deretter opp med all din styrke. Når du berører gulvet, senker du kroppen til den vanlige knebøyposisjonen. Dette fullfører en syklus. Når du lander etter hoppet, er det viktig å få kontroll over kroppen din. Hopp også på hele foten og ikke bare tærne. Utfør 2-3 sett med hoppbuk hver dag med 10 repetisjoner i hvert sett.

9. Jumping Jacks:

20 minutters fettforbrenning

Jumping jacks er en utmerket kardioøvelse som fungerer som en suveren rask fettforbrenningstrening. Stå rett med føttene sammen og armene plassert på sidene. Hopp opp, strekk bena og løft armene. Land med føttene strukket omtrent 2-3 fot fra hverandre og hoppet igjen umiddelbart, denne gangen tilbake til startposisjonen. Utfør 2-3 sett med 10 repetisjoner hver.

Dette er noen av de beste øvelsene for å brenne magefett. Dessuten kan du enkelt gjøre dem i hjemmets bekvemmeligheter, og du vil kunne skryte av en tonet kropp uten at du trenger dyre treningsøkter på et treningsstudio.