Svømming er en flott øvelse for kropp og sjel. Det slapper av, styrker kroppen og avlaster mye unødvendig vekt. Det er også en morsom aktivitet, og folk i alle aldre ser ut til å like bading veldig godt. Men for å bli en god svømmer må du også trene. Fordi trening er noe som utvikler kjernemuskulaturen og utholdenheten. Det vil lære deg å bli en bedre utøver og ta svømmeferdighetene dine til et avansert nivå bare innen et års tid. De fleste er bekymret for hva slags svømmeøvelser de skal gjøre for å nå dit. Men du har ingen grunn til å bekymre deg fordi denne artikkelen har delt de 9 beste svømmeøvelsene bare for deg.

Beste svømmeøvelser

Gjør litt sport først:

Å utvikle litt utholdenhet, muskler og gode ferdigheter; Du kan først prøve noen kule sport bortsett fra svømming. Dette vil hjelpe deg å holde deg aktiv, i form og trygg. Noen av de beste sportene du kan gjøre er sykkelturer, fotball, gymnastikk eller tennis.

Utfør øvelser:

Før du dykker ned i bassenget, bør du vite at trening også er en ganske verdifull del av svømmeregimet. Utfør 20 minutters trening både morgen og kveld. Du kan gjøre hvilken som helst trening, men sørg for at du også bruker noen lette vekter.

Vær en løper:

For kjernemuskulaturen og indre kroppsstyrke bør du løpe. Løping er en flott øvelse for de som liker å svømme og ønsker å ta det til et profesjonelt nivå. Dette vil hjelpe deg med å bli en god svømmer og øke nok selvtillit.

Freestyle:

For å bli en bedre svømmer, bør du trene omtrent 500 fristilslag hver dag bare for en oppvarming. Gjør en kombinasjon av bryst, fristil, rygg og sommerfugl for å holde deg selv oppladet og forberede deg på de kommende løpene.

Sprint og hvile:

Sprint freestyle fem ganger innen 50 meter først. Du kan endre slag hvis du vil. Hvil i 20 sekunder etter det. Sprint ytterligere fem ganger, men sørg for at det er 100 meter denne gangen. Hvil i ytterligere 50 sekunder og gjenta. Etter dette kan du svømme i et jevnt tempo nonstop i ca 15-30 minutter.

Sprint med delfinskudd:

svømmeøvelser

Sprint på 100 meter først. Gjør det omtrent fem ganger. Etter dette kan du hvile og gjøre noen flagrende spark. Neste sprint i ytterligere 100 meter og deretter hvile ved å gjøre noen bryst- eller delfinspark.

Svømming og push ups:

Svøm 100-200 meter i et veldig normalt tempo. Bruk deretter 30 sekunder på push ups. Du kan gjøre 20 til 40 reps; alt avhengig av treningsnivået ditt. Tren deretter på magen din. Med dette mener vi crunches, oppsett, bennivåer og flagrende spark.

Svømming og trening:

For dette må du svømme 100-200 meter. Deretter gjør du ca 10-20 armhevinger. Etter det kan du gjøre omtrent 20 til 30 crunches. 10 til 20 bicep -krøller er neste. Avslutt med 5 militære presser. Ikke bruk manualer mer enn 5 kg.

Trening med dips:

Svøm 250 meter i normalt tempo. Gjør 20 til 30 armhevinger. Etter det kan du gjøre noen abs crunches og abs øvelser. Gjør pull ups i omtrent 15 ganger og avslutt det med Dips. Du kan gjøre benkdips eller vanlige dips; alt avhengig av ditt valg.