Crossfit Workouts er de treningsøktene som gir deg styrke, balanse, kraft, fart og fleksibilitet. Det gjør deg sterk og aktiv. Fitness trenere valgte dette i stedet for noen form for program på grunn av sine strålende resultater. Denne typen treninger er designet for de som ønsker å ha en passe og tonet kropp, uten plass til fett. De 9 beste crossfit -treningsøktene for nybegynnere deles nedenfor.

Crossfit -treningsøkter:

7 minutter med Burpees:

crossfit -trening hjemme

Bli i form med Burpees på syv minutter. Hvert Crossfit -medlem er klar over dette spillet. Det er veldig enkelt og brenner mye kalorier. Gjør så mange Burpees du kan i syv minutter. Hvis du kan gjøre femten minutter, så fortsett og gjør det. Det høres ikke så lett ut og er definitivt ikke det.

Tabata:

crossfit åpne treningsøkter

Tabata krever mye besluttsomhet og fokus. Det handler om å presse deg selv og gi inn hundre prosent. Start med en 20 sekunders burpee og hvil i 10 sekunder. Deretter gjør du knebøy i 20 sekunder og hviler igjen. Det gjør en runde. Gjør omtrent 8 runder før du kaller det slutt.

Chelsea:

crossfit øvelser liste

For å gjøre Chelsea -treningen trenger du en opptrekkbar. Du må gjøre 5 pull ups, etterfulgt av 10 push ups og 15 squats. Dette bør fortsette i omtrent tretti minutter. Bruk ett minutt på hver. Du vil definitivt få flotte resultater for denne.

Barbara:

crossfit kondisjonstrening

Barbara har fem runder med intense treningsøkter. Du må ta en pause på tre minutter mellom hver. Den består av 20 pull ups, 30 push ups, 40 sit ups og 50 squats. Du vil definitivt trenge opptrekkstangen for å gjøre den første øvelsen. Denne øvelsen vil utfordre deg og arbeide med kjerneområdene i kroppen din. Så gjør deg klar for denne fettstrålende høyintensitetsøkten!

Murph:

crossfit bein trening

For å gjøre Murph, begynn med å løpe i omtrent en kilometer. Deretter gjør du 100 pull ups. Etter dette bør du gå videre og gjøre 200 armhevninger etterfulgt av 300 knebøy. Løp en kilometer før du kan avslutte denne treningen. Du kan dele mellom disse treningsøktene slik du vil. Du kan også gjøre det vanskelig ved å bruke en tung vest. Du trenger opptrekkstangen igjen.

Angie:

beste crossfit øvelser

For Angie må du gjøre alt i hundrevis. Start med 100 pull ups, deretter push ups for ytterligere 100. Gjør 100 sit ups og avslutt deretter med 100 squats. Hold trekkstangen med deg.

GI Jane:

daglige crossfit -treningsøkter

For GI Jane, gjør en vanlig burpee først. Når du hopper i luften på enden av burpee, ta tak i trekkstangen og utfør et trekk opp. Det er en rep. Gjør dette hundre ganger før du kan stoppe. Vær forsiktig gjennom denne treningen, da du kan slå hodet ditt på stangen mens du hopper.

Usynlig Fran:

crossfit styrketrening

Den usynlige Fran handler om knebøy og armhevinger. Du må gjøre en 21-15 og 9 reps totalt. Det tar omtrent tre minutter og seksten sekunder og garanterer deg strålende resultater. Du trenger ikke å gå på noe treningsstudio for dette. Gjør dette hjemme og se deg selv bli frisk og tonet på kort tid.

For tid:

crossfit øvelser hjemme

For å gjøre For Time, start med 100 hoppeknekker og sett deg deretter inn i knebøy. Gjør 75 av dem. Gå videre og gjør 50 push ups neste og avslutt det med 25 Burpees. Enkle trekk, effektive og veldig utfordrende; disse trekkene kommer definitivt til å gi kroppen du alltid har ønsket deg.