Skoliose er en smertefull tilstand som skyldes mangel på magnesium. Og en god kur mot dette er å trene og trene. Svømming, tøying, yoga og kondisjonstrening er noen av de grunnleggende øvelsene du kan begynne med.

Øvelser for å hjelpe voksne med skoliose

Hvis du lærer å balansere deg selv riktig gjennom denne treningen, vil du ha stor fordel. Det vil gi deg flotte resultater hvis du holder deg til hele rutinen i et par måneder. De har stor innvirkning på deg; gir deg mer stabilitet, mobilitet og flott formasjon.

Beste ryggskolioseøvelser for voksne:

Hvis du vil forstå mer om skolioseøvelser, kan du henvise til denne artikkelen som oppsummerer dette konseptet og gir deg nødvendige detaljer.

1. Schroth -bevegelsen:

Schroth -bevegelsen som har sin opprinnelse i Tyskland i 1927. Det er en konservativ behandling som i hovedsak er designet for de som lider av skoliose. Den har fått verdensomspennende anerkjennelse og er kjent for sine positive effekter. Å bruke denne bevegelsen vil virkelig hjelpe deg med å helbrede fra denne tilstanden.

2. Strekk opp og kom ned igjen Trening:

Stå med ryggen mot veggen. Løft armene rett opp i luften og nå mot gulvet. Strekk kroppen din nå. Hold strekket i fem sekunder og kom ned igjen. Gjenta denne øvelsen ti ganger før du går videre til neste øvelse.

3. Sideskoliose strekkøvelser:

For å gjøre sidestrekninger, stå mot veggen med armene dinglende ved siden av deg. Løft nå venstre arm og legg den bak hodet og. Strekk mot høyre side. Påfør litt trykk for å forlenge strekningen. Kom tilbake til normal stilling og strekk deg mot venstre. Gjenta 10 ganger.

4. Arm og benforlengelser:

Sentrer hoftene dine på en treningsball. Den skal støtte hele kroppen din. Nå trekker du gulvet sammen med venstre tær og høyre fingertupp. Forleng venstre arm til nivået på hodet ditt. Løft samtidig venstre ben til det har nådd nivået på baken din. Hold inne i 4 sekunder og gjenta. Gjenta 10 ganger.

5. Pusteøvelser for skoliose:

Pusteøvelser er gode for å utvikle muskler. De øker blodsirkulasjonen og kontrollerer hjerteslaget ditt. De er en fin måte å holde seg aktiv og også kontrollere skoliose på. Å gjøre disse øvelsene har vist seg å være gunstig for mennesker som lider av denne tilstanden.

6. Skoliose Behandling Øvelse – Planker:

Planker er en fin måte å styrke kjernemuskulaturen på. De har blitt anbefalt for nybegynnere av flere leger og eksperter. Hold i ti sekunder og la den slappe av i 5. Gjenta den samme øvelsen totalt ti ganger.

7. Yoga for skoliose:

Yoga er en gammel indisk praksis som brukes til å kurere helseproblemer, smerter og plager. Det har flere helsemessige fordeler og er flott for de som lider av smerter i forskjellige områder av kroppen. Den balanserer kroppen din og helbreder deg fullstendig.

8. Pilates -øvelser for skoliose:

Pilates er en fantastisk og morsom øvelse som er kjent for å helbrede deg mot skoliose. Det bygger styrke, balanse og holdning. De øker motstanden din og kan gjøres ved å legge deg på gulvet eller hvile ryggen mot veggen. Start med å gjøre fem forskjellige øvelser hver dag, og øk tallene gradvis.

9. Spinnutgivelse:

Dette er en posisjon, løft knærne og form en T -form med kroppen din og beveg den deretter i to retninger. Hold skuldrene flate på bakken. Prøv å heve den og senk knærne til du når et komfortabelt punkt.