De sier at et enkelt ord av hat kan skape krusninger, og noen ganger dødelig bryte bindinger også. Tillit er det som fungerer som lim, for at ethvert forhold skal opprettholde seg selv. Venner er viktige å ha rundt seg, for ingen kan leve som en øy, sier et gammelt ordtak. Imidlertid, når en kineskål går i stykker, kan ingen mengde lim skjule sprekker, på samme måte, når tilliten brytes, tar det mye tid å få personens kjærlighet og selvtillit tilbake. Når det er sagt, kan vennskap fortsatt gjenopplives, kanskje til det beste. Og i dag vil vi fortelle deg hvordan du kan bringe den kjærligheten og omsorgen tilbake sammen med din beste venn. Husk at vi lever i en virkelig verden og derfor ikke forvente mirakler over natten, vær positive og vær tålmodige, og la resten stå til tid, fordi “tiden sårer alle hæler” … Alliert mcbeal!!

Lytt, observer og søk deretter:

Det første du bør gjøre med et rolig sinn er å forstå hvorfor kampen skjedde. Dette trinnet er viktig å reflektere over, for det vil fortelle deg om en unnskyldning fra din side for årsaken er nødvendig eller ikke. Det er absolutt meningsløst å be om unnskyldning for en handling du ikke gjorde, men menneskelig psykologi er forbanna, en unnskyldning ville ikke gjøre deg lav eller liten, selv om du ikke tok feil. En unnskyldning som hjelper til med å roe situasjonen, så samtaler om vekkelse kan begynne. Når du har sagt det, må du imidlertid ikke falle og tigge eller be med kjærlighet uten ego, gjøre det første trekket og be om unnskyldning, gi det litt tid og gå deretter til neste trinn.

Det neste trinnet ville være å forstå hvorfor kampen skjedde? Hva var de underliggende omstendighetene? Hvorfor snappet han eller hun? Er alt i deres personlige liv i orden? Har de problemer og bekymringer, alvorlige og de som det ikke er lett å snakke om? Er noen hjemme uvel? Har de økonomiske problemer? Sa eller gjorde du noe utilsiktet som har utløst brannen? Når du snakker med ham eller henne, må du motstå skyldspillet og være rolig mens du lytter til dem. Noen ganger vil de kanskje ikke svare eller snakke i det hele tatt, selv i flere dager, gi dem sin plass og ikke gjøre det offentlig. Tiden vil komme når han eller hun vil roe seg og innse hvor mye de savner deg; ekte venner dropper egoet sitt og klemmer igjen.

Innimellom (og vi mener en gang i blant, så ikke bombardér dem) send dem en tekstmelding, kort og godt. Hei fra slutten, og fortell dem hvor mye du savner dem, men ikke overdriv og ikke bruk for mange blomsterrike ord og fraser, da går du glipp av poenget. Gi dem beskjed om at du bare vil møte dem en gang og ordne opp i ting, kanskje en åpen diskusjon.

Tenk fra deres synspunkt:

Noen ganger må vi gå en kilometer i skoene deres før vi dømmer eller kaster meninger om dem. Perspektiver er forskjellige fra det ene til det neste; Derfor er det viktig å forstå den andre. Det kan være en nylig hendelse som har vridd verden deres, og derfor viser konsekvensene nå av vennskapet ditt med dem. Mens du snakker med dem og finner ut hva som fikk bindingen til å bryte, vær sensitiv og ikke press på svar. Ikke manipuler, ikke bli en venn med fordeler, dette ville bare slå dem på vakt og sjansene dine for å ha ham eller henne som en venn igjen ville bli ødelagt.

Lær av fortiden, ikke dvel ved det. Og når dere to i tide kom tilbake igjen som BFF’er, ikke gjør de samme feilene igjen!!

Gi dem tid og vær tålmodig:

Du kan være klar til å gjenopplive forholdet ditt, ikke press vennen din til å starte ting umiddelbart. Dere må begge være like interessert og investert i å gjenopplive forholdet. Når du har kommunisert, bare vent på at de tenker seg om og bestemmer. Bare fordi du er klar, betyr det ikke at vennen din er like klar. Hvis du er heldig, vil forholdet ditt fortsette uten å vite hvor du hadde stoppet.

Minne:

Uansett hva som er problemet nå, har hvert forhold gode og glade minner. Prøv å huske disse positive og hyggelige minnene, og vær glad for dem. Snakk om øyeblikk som får deg til å le. Denne handlingen gjenoppliver ikke lykkelige øyeblikk, men hjelper også med å reparere ødelagte broer.

Å reparere et forhold krever mye tid og tålmodighet. Å gjenopprette et ødelagt forhold skjer ikke raskt og enkelt. Husk at selvrefleksjon også går langt i å gjenopprette relasjoner og på samme tid; ikke klandre deg selv hvis forholdet ikke er løst. Vennskap er et kurs for dere begge, ikke bare én. Det trengs to for å danse tango. Gi det tid, vær tålmodig og fremfor alt, legg ned innsats, så ser du resultater.