Fossil er en amerikansk motedesigner og til og med en produsent etablert i 1984 av Tom Kartsotis i Texas. Selskapet er banebrytende og har spesialisert seg på å produsere skinn med retro -utseende. Fossilposer har et eksklusivt design med tydelig oppmerksomhet på alle nødvendigheter i posen. Når vi er på farten, er Fossil -poser særegent designet for å ivareta vanlige og daglige behov. Bortsett fra vesker, designer selskapet til og med moteklokker.

 • Liste over fossile vesker for menn:
 • Liste over fossilposer for kvinner:

Populære og moderne fossilposer innen mote:

La oss se på de beste designene av fossilposer for shopping og reiser i India.

1. Fossil ryggsekkpose:

Fossil ryggsekk

KJØP NÅ

Sportsryggsekken fra Fossil er ideell for menn som leter etter en trendy, stilig, men lett og behagelig veske. Den romslige posen kommer med to sidelommer og en lomme i design av ville dyr. Posen er enkel å vedlikeholde og rengjøre og gir et plysj og klassisk utseende med en unik stilerklæring. Det er en utmerket flerbrukspose å bruke til utflukter og andre dager, som til og med har kompatibilitet til å legge til bærbare datamaskiner og andre nettbrett og gadgets.

 • Design: Tanbrun og svart leopard -designveske
 • Materiale som brukes: Polyester
 • Omsorg: Rengjør posen kun med en myk og tørr klut.

2. Laptop -veske i fossilt skinn:

Fossil lær laptop -veske

KJØP NÅ

Den unike bærbare vesken i skinn fra Fossil er intet mindre enn et luksus- og finprodukt. Den brune, solide, bærbare vesken kommer med to håndtak og en stropp, som er avtakbar og har god plass til å lagre bærbare datamaskiner i forskjellige størrelser. Rommet er fullstendig polstret rundt for å beskytte gadgeten. Posen kommer også med utvendige lommer og innerlommer. Det er blant den siste kolleksjonen av fossiler.

 • Design: Brun bærbar veske i solid skinn med avtagbar stropp
 • Materiale som brukes: Lær
 • Omsorg: Tørk av posen med en ren og tørr klut for å fjerne støv.

3. Fossil belteveske for menn:

Fossil belteveske for menn

KJØP NÅ

Beltetasker for menn har sin egen dille seg imellom og er en klassisk trendveske fra mange år sammen. Denne fossile beltevesken eller midjepakken for menn kommer i en blå og grønn trendy farge, med et levende utseende og utseende. Vesken til mannen har god plass til å oppbevare en mobil lommebok og er også vanntett. Det er veldig lett og kan legge til en sære komponent i antrekket ditt.

 • Design: Blå og grønn midjepakke for menn
 • Materiale som brukes: Polyester
 • Omsorg: For å rengjøre posen, bruk bare en tørr og ren klut.

4. Fossil Side Messenger Bag:

Fossil Side Messenger Bag

KJØP NÅ

Fossil messenger bag for menn i mørkebrun iterater og viser det vintage og klassiske gamle utseendet. Den stilige vesken er laget av ekte og førsteklasses skinn og har plass til bærbare datamaskiner og annet tilbehør og ting. Den har innvendige og utvendige sidelommer og er ideell for raske dagsprogrammer, lett å bære vesken rundt.

 • Design: Brun farge Fossil side -messengerbag med nettrem
 • Materiale som brukes: Lær
 • Omsorg: Rengjør posen kun med en tørr og myk klut.

5. Fossil Duffle Bag for reiser:

Fossil Duffle Bag For Reise

KJØP NÅ

Duffle -posene er relativt enkle og praktiske å ha med seg på reise, ettersom de er lette, komfortable og kan være ideelle for lette og korte reiser. Fossil duffle bag for reiser i brunbrun farge er en slik variant som ikke går glipp av. Posen leveres med tverrstropper og håndtak, med god lagringsplass og lett tekstur.

 • Design: Brun fargepose
 • Materiale som brukes: Lær
 • Omsorg: Rengjør posen med en tørr og myk klut.

6. Fossile skuldervesker for menn:

Fossile skuldervesker for menn

Ettersom menn er veldig spesielle med tilbehøret sitt og elsker å bære en komfortabel veske og forbedre personligheten og stilen. Denne typen fossil messenger bag er en ideell pose for dem. Posen har et stort rom for oppbevaring av tingene og en liten lomme foran. Den har polstret skulderrem slik at du kan bære den på skuldrene veldig enkelt.

7. Fossile reisevesker:

Fossile reisevesker

Selskapet tror på innovasjon og oppfinner posen i nye stiler og mønstre, noe som gjør reiser enkle og smidige. Den fossile lerretposen er designet med skinn og har et dypt rom for oppbevaring av ting som bærbare datamaskiner. Den har en sterk glidelås for lukking og sterke håndtak samt en stropp for å bære en datamaskin. Posen er tilgjengelig i forskjellige former og størrelser, og du kan velge den i henhold til planene dine.

Fasjonabel og populær fossilveske -samling for damer med bilder:

La oss måtte se på de beste designene av fossile poser for kvinner i trend.

1. Fossil Satchel Håndveske:

Fossil håndveske

KJØP NÅ

Dametasken med håndtak fra Fossil er en av deres bestselgende varianter. Denne brune skinnposen handler om sassy og edgy moderne utseende, med stilige og klassiske vibber og fargetoner. Den er lett og allsidig, ideell for å bære til en rekke anledninger og hendelser i hånden. Er ikke Fossil kvinners vesker helt kule?

 • Design: Brun farge Top Hold Satchel håndveske for kvinner
 • Materiale som brukes: Lær
 • Omsorg: Tørk av posen med en tørr klut for å rense støv.

2. Fossil clutch bag:

Fossil clutch bag

KJØP NÅ

Fossil clutchveske handler om den perfekte blandingen av klasse, stil og eleganse. Denne brune clutchen for kvinner er ideell for allsidige antrekk og anledninger, ettersom fargen kan ha et annet utvalg av levende utseende. Vesken kommer med to rom og glidelås, og ser perfekt ut for kvinner i alle aldersgrupper.

 • Design: Brun farge fossil clutch bag
 • Materiale som brukes: Lær
 • Omsorg: Tørk av clutchen med en ren og tørr klut.

3. Fossil slynge:

Fossil slyngpose

KJØP NÅ

Hver kvinne må eie en slynge i kolleksjonen og garderoben. Enten du vil style for en fest eller en elegant begivenhet og trendy stil, er slyngposene best og ideelle. Denne svarte Fossil-slynge-vesken for kvinner og damer er en slik elegant variant, perfekt for å passe moderne samtidige damer og deres preferanser.

 • Design: Svart slynge med avtagbar stropp
 • Materiale som brukes: Skinn og polyester
 • Omsorg: Tørk av posen med en ren og tørr klut for å fjerne støv.

4. Fossil bøttepose:

Fossil bøttepose

KJØP NÅ

Hvis du er en fan av sære og distinkte utseende og unike valg, hva er det beste enn å eie en stilig og særegen bøttepose? Denne Fossil bøtteposen kan være det riktige valget – den kommer i en rekke farger med et elegant design, et romslig rom og en glidelåslomme.

 • Design: Fargerik bøttepose med stropp fra fossil
 • Materiale som brukes: Lær, semsket skinn og polyester
 • Omsorg: Tørk av posen med en ren og tørr klut.

5. Fossile crossbody -vesker:

Fossile Crossbody -vesker

KJØP NÅ

Hvis du lurer på hvor crossbody -posene er i den nåværende trenden, så går vi! Fossil kan aldri gå glipp av å bringe en så klassisk og tidløs trend, og deres nydelige crossbody -vesker er helt nydelige. Lettvesken kommer med en justerbar stropp og et stilig utseende, ideelt for å passe veldig godt til forskjellige antrekk og anledninger.

 • Design: Crossbody -veske i blå farge fra Fossil
 • Materiale som brukes: Lær
 • Omsorg: Rengjør kun med en tørr klut.

6. Hvit lær Fossil Tote veske:

Hvit lær Fossil Tote veske

Her kommer en stilig og prangende veske designet av Fossil, spesielt for kvinner. Den fresende hvite skinnposen får posen til å se stilig ut når den bæres. Vesken har skinnremmer som skal henges på skuldrene, og gir dermed et blendende utseende til personen. Posen kan bæres med alle antrekk og er perfekt for enhver anledning.

7. Kul fossil veske for jenter:

Kul fossil veske for jenter

Fargekombinasjonen og mønsteret på posen er fantastisk å se. Den fossile weekender -vesken er så særegen at den er sporbar overalt og ser stilig ut når den bæres av unge jenter. Posen har flotte lommer på sidene med en sterk glidelås, og den lille nøkkelen som henger, forsterker utseendet på posen med mange bretter.

8. Stilige fossile håndvesker:

Stilige fossile håndvesker

Denne typen fossil hobopose ser ekstremt smart ut når den bæres av tenåringer. Vesken er designet i forskjellige farger, og den fantastiske formen på posen forbedrer utseendet med mange folder. Posen åpnes fra toppen og har et lite skap inni for oppbevaring. Denne typen veske kan kombineres med casual jeans eller ethvert antrekk, og er den perfekte vesken for college-goers.

Fossile poser er fantastiske å se på og veldig praktiske å bruke. Posene er designet med skinn av høy kvalitet, og alt tilbehør som brukes er av beste kvalitet. Posene er designet med tanke på mote og stil, så disse posene går aldri utdatert. Du kan få alle typer poser eller kategorier du trenger i Fossil. Posen er holdbar og har sterk lukking, og kan holdes i en årrekke.