Jute er synonymt med India ettersom ordet jute er laget av ordet jhuta i Oriya fra staten Orissa. Den er kjent som den gylne fiber og er tro mot miljøet, og er den mest aksepterte naturlige fiberen. Jute er en naturlig fiber ved siden av bomull og brukes mye til å lage håndverk, vesker og klær. Disse fibrene er sterke og kan gjøres til lange tråder og holdbare og høye i styrke. Alle juteprodukter er også veldig langvarige og er veldig etniske samtidig.

Jute Shopping og håndvesker er veldig populære over hele verden i disse dager. Populær og produsert i India, de er produsert over hele nordøstlige deler og østlige deler av India. Disse juteposene passer også godt til alle slags antrekk og kan kombineres med forskjellige tilbehør. Juteposer er veldig populære blant alle, fra tenåringer til eldste.

Ulike typer Jute vesker for menn og kvinner:

Her vil vi se på de 15 beste juteposene for å bære lunsj og ting i India.

1. Enkle jute bærevesker:

Enkle bærevesker i Jute

KJØP NÅ

Enkle juteposer er til all bruk. Disse er ganske store nok til å bære matbokser, små ting for daglig bruk for arbeid eller daglig markedsføring etc. Håndtakene i disse posene gir ekstra støtte og gjør disse posene lette å bære. Disse enkle juteposene kommer i forskjellige størrelser, mønstre og design. Man kan skryte av disse juteposene og kan lage en unik uttalelse.

2. Jute stoffvesker til lunsj:

Jute stoffvesker til lunsj

KJØP NÅ

Høy på stil og mote, juteposer har funnet veien i motekretsen, da disse er miljøvennlige, og derfor bidrar en til grønn natur. Totes i skinn er populære av sine egne grunner, men jute -tote -vesker er veldig kule å skryte av stilen. Akkurat som vanlige totes, er disse store og kan kombineres med ethvert antrekk og enhver anledning. En pose vil tjene mange formål.

3. Jute -vesker for damer:

Jute Håndvesker for damer

Håndvesker er et must-ha tilbehør for en kvinne, og hun trenger forskjellige håndvesker til forskjellige anledninger. Disse trendy jute -veskene passer med etnisk slitasje og er også perfekte for kontorbruk. Ikke for mye bling og med subtile funksjoner, disse håndvesker er en hit blant kvinner i dag.

4. Jute Shopper Vesker:

Jute shopper vesker

Kvinner elsker å handle til de dropper, og kjøpere er derfor et must-have for alle kvinner. Dette er store poser som bare totes, men med myke polstrede håndtak for bedre grep og er derfor robuste og kan holde mange ting. Fiberen er så holdbar at disse handlekurvene er nyttige når som helst og er veldig holdbare.

5. Vakre designer jute vesker for kvinner:

Vakre designer jute vesker for kvinner

Elegante og stilige å flaunt, disse designer jute posene er veldig vakre og passer godt til ethvert etnisk og tradisjonelt antrekk. De forskjellige designerelementene i disse juteposene ser ekstremt vakre ut med kontrastfarger og mønstre.

6. Jute Sling Bags i forskjellige farger:

Jute sele vesker i forskjellige farger

Slingeposer er veldig på moten blant kvinner i alle aldersgrupper. Lette å bære og behagelig å bruke, jute slynge poser er perfekte for enhver anledning til å bære lommeboken, vesken, mobiltelefonen etc., for de vil være lett tilgjengelige. Disse kommer i forskjellige farger og kan også være et godt gavealternativ.

7. Jute lunsjposer for voksne:

Jute lunsjposer for voksne

Nydelige små juteposer med glidelås er behagelige å ha med seg matbokser til kontoret. Lag en moteerklæring på kontoret også med disse fantastiske matboksene. Å ha en egen matpose er veldig viktig, og man kan nyte lunsjen fra matboksene ut av disse perfekte matposene.

8. Jute Office Conference Bags:

Jute Office konferansesekker

Disse stilige jute -fargede posene med sorte stropper er perfekte i jute for kontorkonferanse. Ser ut som en slyngpose, men ikke akkurat en. Dette er langstrakte slyngposer som nettopp er tilpasset kontorbruk. Stilig og elegant å gå sammen med formell slitasje eller kontorklær, en er sikker på å rocke konferansen.

9. Jute Office Bag:

Jute kontorveske

Vesker er viktige for et kontor som går individuelt, det være seg en mann eller kvinne. Disse perfekt laget jute posene er til offisiell bruk. Det er enkelt å bære bærbare datamaskiner, filer osv. Med disse juteposene. Å bære et miljøvennlig produkt til kontoret sier også mye om ens service til naturen.

10. Mote Jute blomsterposer:

Mote jute blomsterposer

KJØP NÅ

Nydelige lyse blomster fanger alles oppmerksomhet. På samme måte er lyse blomsterutskrifter i store juteposer perfekte for enhver kvinne å bære ut ved enhver anledning. Disse blomstertasker er perfekte for tenåringer, unge kvinner eller til og med eldste.

11. Jute vinposer:

Jute vinposer

KJØP NÅ

Vin kan gis i disse høye juteposene laget for lagring av vinflasker. Disse er vakre å se på og kan også brukes til å bære vannflasker også. De er den mest stilige måten å bære vinflasker osv.

12. Jute -vesker med snøring:

Jute vesker med snøring

KJØP NÅ

Snorer er perfekte for oppbevaring av smykker, småting etc. Dessuten er designer -snorer kjent som potli -poser perfekte for bryllup og ekteskap å bære med et tradisjonelt antrekk.

13. mote jute vesker:

Mote jute vesker

Høy på mote og stil, disse mote jute posene er for unge kvinner. Disse kan bæres veldig godt med alle antrekk, det være seg vestlige eller tradisjonelle. Perfekt til lunsjer, middager etc., med familie eller venner, er disse motejute -posene.

14. Personlig jute bag:

Personlig jute bag

Tilpasset en jutepose med navnet eller et alfabet initialer gir en fantastisk gave. Disse ferske lime- og hvite juteposene har også en stor knapp som lukking for posen. Et flott alternativ for å gi andre eller til og med deg selv.

15. Vanlige strandjute vesker:

Vanlige strandjute vesker

Disse er bare for stranden og er flotte for piknik. Alle de viktige tingene kan bæres i en stor jute strandpose for maksimal lykke og noen gode minner. Disse har trehåndtak for ekstra styrke til å bære ting.

Den mest miljøvennlige fiberen og den lettest tilgjengelige for varierte bruksområder er denne magiske fiber- eller vidunderfiberen, med rette kalt Golden Fiber kjent som jute. Juteposer, klær, kaninposer, designervesker, snorvesker, etc., er mange bruksområder. Juteposer er så mye i trend, og de forskjellige designene og innovasjonene i disse posene får en til å samle mange av disse. De er heller ikke tunge på lommen og er derfor lett rimelige. Juteposer kan også tilpasses i henhold til ens krav. Bidra mot grønnere jord ved å flauntre og bruke disse juteposene.