Vesker har blitt en viktig del av ethvert tilbehør til menn eller kvinner. Enten du reiser, flytter til jobb, piknik, funksjoner osv., Ingen går ut uten å ha en pose med seg, da de hjelper til med å bære alle nødvendige ting enkelt. Ulike typer poser som håndvesker, vesker, ryggsekker, armvesker, sidekroppsvesker, etc., er tilgjengelige på markedet med et stort utvalg, noe som gjør at du blir gal å velge mellom. Blant alle disse er en populær stil på vesker som er mye valgt, busser.

15 beste gamle og nye modeller av treningsvesker for damer

Ulike typer Coach Handbags Fashion i India:

Bussposer ble introdusert for folket i 1941 av Miles Chan på Manhattan, som laget lommebøker og poser. Noen av de populære designene for håndvesker som er hentet på markedet er som følger:

1. Båtformede bussposer:

Båtformede bussposer

En ny vogndesign som er mye båret av kvinner, er den båtformede vesken. De er kjent som busser og er laget i form av en båt. De bæres for vanlig bruk for et stilig syn. De finnes også i mange forskjellige design hvis du vil ha mange lommer å ha med deg.

2. Leaf Print Coach Vesker:

Leaf Print Coach Vesker

En annen posedesign som er inspirert av naturen, er designen av busser med hoboposer. Lærvesken er designet i en U -form med bredere åpninger. Skinnet får et bladtrykk med to farger for et unikt utseende. Det blir bredt båret for en endagstur hvor du ikke trenger å bære en rekke ting.

3. Vesker for bagasje:

Trener bagasjer

Trenerens bagasjeposer erstatter nå de gamle skitten bagasjeposene. De er laget av skinn og er holdbare for reisende å bære eiendeler for en kort tur. De bæres også mye til piknik. Tilgjengelig i mange farger, de bæres også av menn.

4. Koffertkoffertasker:

Koffertkofferter

Vesker med bagasje er inspirert av koffertdesignene, og de er brede til å reise til fjerne steder for ferie, ekteskapsfunksjoner, etc. De er tilgjengelige i forskjellige størrelser som passer til mengden bagasje du er villig til å bære. Mer for å gjøre reisen mer behagelig, er hjulene gitt nedenfor, slik at posen kan trilles.

5. Ryggbagsvesker i skinn:

Ryggbagsvesker i skinn

Ikke bare kvinnene, men også mennene blir tiltrukket av trenerposene. Back coach men bag laget av skinn gir utseendet på skoledager. Den bæres for arbeid, høyskole, utflukter og mye mer. Det er flere lommer slik at du kan dele dine eiendeler ordentlig.

6. Fancy Coach Bag:

Fancy Coach Bag

Vil du ha et fasjonabelt utseende for enhver fest eller funksjoner! Her er vi med fancy små coachbager, som er perfekt for slike anledninger. Den består av skinn, men er også dekket med andre flotte ting som speil, fjær, perler, etc., for et annet utseende. De er små nok til å bare bære penger og telefoner.

7. Dual Coach Bag:

Dobbel trenerveske

Arbeidskvinner bruker i stor utstrekning en svart vogn med to fasiliteter. Den kan bæres med hånden og også på skuldrene etter eget valg. Den er laget av skinn og har et tett belegg slik at dokumentene dine kan bøyes eller brettes. Den er også tilgjengelig i forskjellige størrelser som passer for dine ting.

8. Sidetrenerveske:

Sidetrenerveske

En skinntursekk med fantastiske trykk og et sidedesign er det viktigste valget for piknik regelmessig. Det er også en type treningspose for menn, ettersom menn bruker den til å bære sine små nødvendige ting for en dagstur. Det er mye sett på høyskoler og kontorer.

9. Funky Coach Bag:

Funky coach bag

Leter du etter noe stilig og funky tilbehør til en pusefest eller en liten anledning! Få en trener med nye vesker dekorert med trykk og en sløyfe som er perfekt for et funky og jentete utseende. Den er laget av skinn og har også båndhåndtak som du kan bære i armene.

10. Floral Coach Bag:

Blomstret treningsveske

En svart treningspose laget av skinn med blomstermotiver er veldig glad for å bli båret med. Veskebussen er dekorert med blomstermotiver med fargerike tråder og knapper. Den kan bæres på skuldrene til fester, funksjoner, piknik osv.

11. Mini Coach Bag:

Mini Coach Bag

Ikke bare store poser, men det er også poser tilgjengelig i ministørrelse. Et nytt design for treningsposer som kan bæres med jevne mellomrom, festklær eller offisiell bruk får et mini -utseende som kan bære på skuldrene. De gir et stilig utseende til personligheten. Håndtaket er laget med en kjede med en gyllen farge for å gjøre det mer attraktivt.

12. Justerbar veske:

Justerbar Coach Bag

En gunstig og justerbar veske -design som blir populær, er den som lar deg bære vesken på forskjellige måter. Lærvesken har et fast håndtak som kan bæres i hånden med et justerbart lærhåndtak som kan tøyes for å holde den på armer og skuldre. Denne typen poser er mye sett på funksjoner, kontorer, utflukter, etc..

13. Round Coach Bags:

Runde busser

En skinnveske med halvcirkelform er ganske i trend for høyskolejenter eller tenåringer. Den gir jeansene dine et nytt syn når de bæres regelmessig. Den er tilgjengelig i mange farger og trykt form, noe som gjør den finere for jentene.

14. Pose Coach Bag:

Veske med veske

Blant forskjellige design i kategorien busser, blir en veske designet veske populær å bære mens du reiser for lite tilbehør. Skinnposen er belagt med fløyelsmateriale med trykk på den for å gjøre den attraktiv. Den har et enkelt lite håndtak å bære brettet på håndleddet.

15. Offisiell trenerveske:

Offisiell trenerveske

Lurer du på hva du skal få for kontorfiler og mapper! Få en vogndesign som er designet spesielt for offisiell bruk. Posene får en koffertvev med flere små og store lommer for å frakte alle viktige offisielle dokumenter. Den kan bæres i hendene så vel som på skuldrene.

Coachbager har gitt samfunnet en ny trend med poser å bære til forskjellige anledninger. Sammen med skinn er de også tilgjengelig i stoffmateriale med fiberhåndtak for å gi den styrke. Coach håndvesker gir deg en rekke stiler for å gjøre reisen enkel, fleksibel og behagelig.