Tilbehør har en viktig plass i livsstilen til alle menn eller kvinner. De fullfører sitt fasjonable eller enkle utseende med sin sjarm og skjønnhet. På samme måte er poser også viktige, noe som hjelper deg med å få et enhetlig utseende blant forskjellige andre. Tilgjengelig i forskjellige merker, har de alle sin egen posisjon i utvalget. Ulike merker har sin spesialitet om posene. Guess bags er et slikt merke som omhandler designerposer.

Etablert i 1981, og tok grep i Los Angeles. Det primære produktet selskapet behandlet var klær. Etter det begynte det også med andre motesmykker, parfyme, sko, klokker og annet tilbehør. For øyeblikket serverer det verden med den beste og designer Guess -veske -kolleksjonen. Den bruker lær, lerret, bomull og andre holdbare materialer for å gi deg det beste produktet.

Stilige og populære håndvesker fra Guess Brand:

Gjettposer for kvinner ble introdusert på markedet i 2005, og for menn i år 2007. Følgende er noen få utvalgte posedesigner som er mye valgt av kundene.

1. Enkel Guess -veske i skinn:

Enkel Guess veske i skinn

En enkel og sofistikert design i antagelsen håndvesker design i skinn er ganske allment akseptert av de eldre kvinnene også. Vesken er også godt kjent for tote -designen i håndveskene, da den holder formen på en båt. Den har to store lommer under en på forsiden eller baksiden. Kjedene får søte sjarm for å gjøre dem attraktive. Det brede fargespekteret det gir deg, gjør at du blir gal mens du velger.

2. Håndvesker med blomstertrykk fra Guess:

Håndvesker med blomstertrykk fra Guess

En delikat gjetningshåndveskekolleksjon er den som kommer med blomsterdesigner. En kremfarget veske er dekorert med blomsterdesign, noe som gjør den mer fantastisk å ha med seg spesielt når du reiser til strendene om sommeren eller for små funksjoner. Posen får håndveskespenne og et bredt belte for å bære den på skuldrene. Blomstermotivene kan også erstattes med andre design for å gjøre dem mer søte.

3. Designer Guess Sling Bag:

Designer Guess Sling Bag

Tenker å bære noe designer for en fest, bryllup eller en annen viktig anledning! Få deg en gjetningsveske laget av skinnende skinnmateriale. Selve navnet gir deg en ide om at det bæres på sensuell designerklær. Størrelsen på posen er laget med tanke på alt favoritttilbehøret til kvinner som sminkesett, mobiltelefon, foringer, smykker og mye mer til festen deres når som helst.

4. Mini skinnveske for kvinner:

Mini skinnveske for kvinner

Miniposene er ganske populære i disse dager. De kommer med to bærefasiliteter, som enten kan plukkes hånd eller skulder. Gjetteslingeposen gir deg også lignende posedesign. Vesken er laget av skinn og har et trendy utseende foran med hengende sjarm, sølv og gullboltdesign og snitt for et designende utseende. Posene er en perfekt match for casuals som jeans, Capri, skjørt og mye mer.

5. Multipurpose Guess Travel Bag:

Multipurpose Guess Travel Bag

I likhet med andre selskaper gir gjetning deg også en rekke reisetasker. Men et utvalgt design i gjetningsposene er det som gjør at kunden kan bruke det dobbelt. Den kan brukes som bagasjebærer av reisende. Og den kan også brukes som en tjenestemann som reiser tilbake for å bære alle nødvendige dokumenter og filer med en bærbar datamaskin og tilbehør til et dagsmøte. Den er laget av lær og lerret. Den er også tilgjengelig i polystyrenmateriale.

6. Trolley Travel Bag:

Trolley Travel Bag

Folk i dag ønsker ikke å bære hele byrden mens de reiser. Gjett reisetasker med hjul for dem. Vognposen får hjulet under, noe som hjelper deg med å dra posen i stedet for å holde den i hendene. Den er laget av polyestermateriale med lerret av høy kvalitet inni. Posene fås i flere farger og størrelser. Det gir også poser i fibermateriale som også bærer utskrifter som en blomst, landskap, tegneseriefigur, etc..

7. Svart mini lås bag:

Svart mini lås bag

Svart har alltid tiltrukket seg uansett om det er klær, tilbehør eller til og med en veske. En svart gjetning med en sjarmerende låsedesign er ganske enkel og rotete når den bæres til pusefester, kveldsfester og andre funksjoner med svart designerklær eller til og med en enkel kveldskjole. Den har form av en lås; det kalles også en hobo -design i poseverdenen. Jeg har to fiberhåndtak som gir et perfekt grep mens du holder den. Den bæres også på armene for et glamorøst utseende.

8. Gjett ryggsekk i liten størrelse:

Gjett ryggsekk i liten størrelse

Ryggsekkene er det bredeste valget for tenåringer i disse dager. For slike kunder er en mini svart pose en obligatorisk pose i samlingen. Gjett den svarte vesken er gitt en ministørrelse sammenlignet med andre ryggsekker. Det bæres bredt på casuals av både menn og kvinner. Den er laget av skinn; det ser skinnende ut når det bæres med forskjellige farger som matcher antrekket ditt. Den hadde kapasitet til å bære små bøker, dokumenter, lommebøker og andre nødvendige ting.

9. Lærveske:

Lærveske

Damer er veldig glad i å shoppe. Med tanke på dette, har gjetning også utviklet en spesiell design å bære for shopping. Den rosa gjetningsposen er laget med skinn og har to brede og lange håndtak som enkelt kan bæres på skuldrene. Posene er tilgjengelige i to størrelser som kan velges i henhold til mengden shopping du er villig til å gjøre. Posene er også gunstige når du reiser for å bære forskjellige viktige ting i en pose.

10. Rosa skinnveske:

Rosa skinnveske

Rosa er favoritten til nesten alle damer, enten det er tenåring eller voksen. Gjettposefirmaet implementerte også fargen i posene for å gjøre dem vakrere. Den lærrosa gjetningsposen har et dobbelt formål for hånd- og skulderbæring og gir også en liten lommebok med seg for å holde pengene atskilt i den. Dette gjør det lettere for deg å ikke søke etter det i rotete poser mens du foretar noen betaling. En ny gjetningssamling i rosa gir deg også dekorative vesker med perle, steiner og annen sjarm for å gjøre den mer fengende.

11. Hvit bagasjepose:

Hvit bagasjepose

Akkurat som svart tiltrekkes kvinner også av hvit farge. Av denne grunn får du flere gjetninger med hvite poser. Bagasjeposen får hvit farge og plass til å oppbevare eiendelene dine for en dag eller to piknik. Den er laget av slitesterkt skinn, som holder tingene dine trygge. Den får et svingete håndtak som kan bæres på armene og med hånden. Du kan også se slike poser med sjarm festet til dem.

12. Vognpose med trykk:

Vognpose med trykk

Vognposene er nå dekorert med flere trykkdesign som gjør dem mer attraktive. Gjett hvit pose laget av fiber er dekorert med tegneserie bilde spesielt valgt av barna og tenåringer. Du kan også se etter utskrifter som blomster, hjerter, scenarier og mye mer du kan velge mellom. Den er tilgjengelig i mellomstørrelse og er derfor gunstig for en liten reise. Størrelsen lar også barna dra den.

13. Leopard Print Bag:

Leopard Print Bag

Vil du legge til litt fantasi i baggarderoben din! Her har du et leopardtrykkdesign for vesken din. Gjett damesekken er dekorert med svart og hvite flekker, noe som gir den et fantastisk utseende med casuals. Posene bæres ganske mye i vintersesongen, da de er laget i fløyelsmateriale som dekker lerretet den er laget med. Den passer til nesten alle vinterantrekkene dine for vanlig bruk, kveldsmiddager eller fester etc. Det er en perfekt gave til din elskede på en pen vårdato.

14. Summer Bag Design:

Sommerpose design

Mange kvinner velger posene i henhold til årstidene. For denne typen kvinner er gjetningsposer for kvinner med sommersamling allment åpent å velge mellom. Posene får kalde farger og er laget med glatt polystyren med kvalitets lerret inni. Det gir en kombinasjon av to eller flere farger som gir en preget vannaktig effekt. Posene er også gunstige for strandbesøk om somrene.

15. Pelsvesker:

Pelsvesker

Vil du ha noe klønete til vinterklærne dine! Eller er du glad i furry tilbehør! Prøv en dameveske med pelsgjett laget av kunstpels. Den passer godt til alle vinterklærne dine som ligner den. For å gjøre den mer fengende og behagelig å bære, er en liten liten lommebok festet til håndtaket slik at du kan lagre noe lite. Den er tilgjengelig i forskjellige nyanser av farger å velge mellom i fritidsklærne.

Gjett er det eneste merket som introduserte seg to ganger med forskjellige kategorier. Det ble først introdusert som en gjetning for kvinner og deretter gjetninger for menn med forskjellige utstillingslokaler for hver. Gjettposer har mange grener rundt om i verden. Nesten i 2003 hadde gjetningen tatt en stor del av posemarkedet. Den gir et stort utvalg av posedesigner som hobo, tote, slynge, cross body -vesker, ryggsekker, miniposer, lommebøker og mye mer for både menn og kvinner.