Laptop -vesker! Borte er de dagene vi alle søker etter en veske eller ryggsekk for å passe inn i våre bærbare datamaskiner og beskytte dem mot fysisk skade. I dag har disse posene eller ryggsekkene også blitt en trend for menn og kvinner. Vi har forskjellige ermer, etuier og stilige vesker som er iøynefallende, stilige, vakre og kunstneriske. Hvis du liker å ha noe fascinerende rundt seg hver dag og har det bra med den bærbare datamaskinen du ofte har med deg, er denne guiden om bærbare vesker, vesker og ryggsekker et perfekt tilbehør for både menn og kvinner..

Best merkede bærbare vesker

Hva du bør vurdere før du kjøper en bærbar veske?

Bærbare datamaskiner og verkene knyttet til dem er noe vi kretser rundt hver dag. I dette tilfellet er det av største betydning å velge den rette. Her er noen viktige ting du ikke må glemme og huske på når du kjøper en pose til den bærbare datamaskinen.

  • Hvor ofte tar du den bærbare datamaskinen og reiser? Hva trenger du når du går på jobb i tillegg til en bærbar datamaskin? Tenk på verktøyet. På denne måten kan du bestemme om du foretrekker en skikkelig bærbar ryggsekk eller etui eller et erme. Ermene eller koffertene gir i stedet til og med ekstra beskyttelse rundt gadgeten din. Disse er nyttige hvis du allerede har en ryggsekk og et område å plassere den bærbare datamaskinen inne i vesken.
  • Tenk på antall glidelåser som posene eller ermene kommer med. Det er alltid fordelaktig hvis du til og med har et laderhylse.
  • Hva med størrelsen på den bærbare datamaskinen? Er det 13 tommer eller 14 tommer eller 15,6 tommer? Velg den perfekte avhengig av vekten og størrelsen på den bærbare datamaskinen.
  • Sist men ikke minst, se nærmere på komforten du har med vesken eller etuiet. Er det mykt og varmt? Er den vanntett? Er saken holdbar? Er den lett? Dette er noen spørsmål du kanskje vil utforske før du velger et perfekt deksel til en laptop -veske eller veske.

Moderne bærbare vesker for menn og damer i India:

La oss finne her med nevnte topp 40 bærbare vesker med bilder.

1. Asus ROG Nomad ryggsekk for bærbar datamaskin:

Asus ROG Nomad ryggsekk til bærbar datamaskin

Dette kan være din gateway bag for helgen. Ikke bare vil den passe din bærbare veske, men også bærbart tilbehør. Det være seg musen, laderen, harddisken, og du kan legge tingene dine i sekken. Sammen med dette kan du også bære klærne og drikkene dine. Det er en 17-tommers bærbar veske som er designet for både menn og kvinner. Den kommer med tre store stativer, med to lommer på siden og kan derfor være din ideelle hverdagskontorveske.

2. Ogio Renegade RSS Laptop -ryggsekk:

Ogio Renegade RSS Laptop -ryggsekk

KJØP NÅ

Dette er den beste posen når det gjelder lommer og rom. Det mangler ikke på lommer og rom med denne. Du får lommer til bærbare datamaskiner, nøkkelveske, flaskelomme og til og med solbrillerom. Det er en 15-tommers bærbar veske og passer også til en tynnere 17-tommers bærbar datamaskin. Vesken er ideell for både kvinner og menn. Den kan brukes som en kontorsekk og har fire stativer med et lite øretelefonspor og en vannflaskeåpning på sidene.

3. Brenthaven Collins Limited Edition -ryggsekk:

Brenthaven Collins Limited Edition -ryggsekk

KJØP NÅ

Dette er en av de lavprofilerte men høye i en ytelse bærbar veske. Det er en annen 15-tommers bærbar veske. Det mørke eksteriøret gir raffinement. Den velbygde vesken gjør den holdbar og holdbar. Denne er av de nye stilige bærbare vesker for både menn og kvinner. Det kan være din daglige høyskole- eller kontorsekk, avhengig av hvor mye du bærer vanligvis. Den har et stort stativ med to mindre foran.

4. Ice Red AVA Laptop -ryggsekk:

Ice Red AVA Laptop -ryggsekk

Denne vesken er elsket som en pose for første gang. Det er laget med stil i tankene. Den langvarige nylon sikrer kvalitet med et førsteklasses utseende. Ulike størrelser gjør at du enkelt kan passe inn i forskjellige produkter. Det er en 15-tommers bærbar datamaskin og er fargerik. Det kan være en bærbar veske for college -bruk som er trendy og kommer med ett stort stativ. Vesken er bare ideell for bæring av den bærbare datamaskinen og brukes hovedsakelig av kvinner.

5. Amazon Basic bærbar og nettbrett:

Amazon Basic bærbar og nettbrett

KJØP NÅ

Dette er en av de mest grunnleggende og undervurderte posene. Men dette kan enkelt være vesken med flere verktøy. Den har et polstret interiør som opprettholder formen med utmerket utseende og er lett og praktisk å bære. De er tilgjengelige i forskjellige størrelser, slik at du kan få ønsket størrelse. Det er en 15,6-tommers bærbar veske, men de tilbyr også andre størrelsesvarianter og design. Både menn og kvinner kan bruke den. Denne vesken har to store stativer og en liten foran. Kvaliteten er langvarig og er et pålitelig valg. Det er en typisk kontorbrukspose.

6. Tylt Energi ryggsekkposer:

Tylt Energi Ryggsekkvesker

Dette er en godt bygget gadget-pose hvor du kan bære den bærbare datamaskinen, batteriet og USB og på samme måte. Dette er en veldig stilig og flerbrukspose. Men det eneste problemet med denne vesken er at den er dyr. Så hvis du klarer hullet i lommen, så fortsett med dette. Den brukes av begge kvinner og har to store stativer med tre mindre stativer foran. Det er en kontor- og høyskolebruk.

7. Høy Sierra Loop bærbare vesker:

High Sierra Loop bærbare vesker

Dette er en trendy og ung stilig veske. Du kan bære den bærbare vesken med deg og bære den med stil, eleganse og sjarm. Den har også en hodetelefonport der du vil sikre hodetelefonen. Det er en perfekt college laptop tilbake og har to større stativer, med to mindre stativer og ekstra sidelommer for vannflasker og lignende. Denne vesken er en 17-tommers bærbar veske og brukes vanligvis av både menn og kvinner.

8. Incase Reform Brief Bag for bærbar PC:

Incase Reform briefpose for bærbar PC

Det er en 13-tommers bærbar veske og er perfekt for din Mac-bok. En glidelås foran vil sikre de bærbare datamaskinene i den. Det er en fôr i fuskepels som holder din bærbare datamaskin sikret og plassert. Således, mens du reiser, vil den bærbare datamaskinen være på plass og sikret. Den kan brukes av både menn og kvinner og er beregnet på kontoret.

9. Waterfield Design Cosmo 2.0 bærbare vesker for kvinner:

Waterfield Design Cosmo 2.0 Laptop -vesker for kvinner

Hvis du vil gi din bærbare veske et førsteklasses preg, kan du gå med den. Du har farger som svart eller sjokoladebrun i den. Glidelåsen og enkelt håndtak gir den en perfekt finish. Perfekt for jenter under utfluktene. Dette er en 15-tommers bærbar veske og er en typisk bærbar veske for kvinner. Denne hadde ett hovedstativ og tilbød holdbarhet.

10. Sena Heritage Commuter Bag:

Sena Heritage Commuter Bag

Den er laget av mykt og tumlet skinn. Materialet i denne posen gjør den mer holdbar og langvarig. Den bærbare vesken har også et eget sted for iPad. Det er en 15-tommers bærbar veske og er ideell for kvinner og deres kontorbehov. Med bare ett stort stativ har den kun plass til den bærbare datamaskinen.

11. Kensington Jacqueline LM650 Laptopveske til damer:

Kensington Jacqueline LM650 Laptop -veske til damer

KJØP NÅ

Det er den lille svarte kjolen i sekken. Den elegante vesken gjør den perfekt til anledninger, spesielt fester. Den mattsorte finishen ser ekstremt stilig og minimal ut. Imitert skinn gjør vesken lettere å bære. Det er en 15,6 bærbar veske, og denne stilige er ment for kvinner. Den er liten med en åpning og en skillelinje inni.

12. Solo Urban Hybrid koffertpose:

Solo Urban Hybrid koffertveske

KJØP NÅ

Denne vesken er en av de trendy og veldig formelle måtene å bære bærbare datamaskiner på. Hva kan være mer profesjonelt enn en koffert? Husk de gamle menneskene som pleide å bære kofferter på jobb. Det var den mer polerte veien til kontoret. Denne kofferten har justerbare stropper, som gjør at du enkelt kan justere posens posisjon. Det er en 15,6-tommers bærbar veske, og det er en kontorsekk og er ideell for både menn og kvinner.

13. Berchirly Vintage Military Men Canvas Messenger Bag:

Berchirly Vintage Military Men Canvas Messenger Bag

Hvis noe er macho for guttene, så er det militær stil. Og for jenter som liker sportslige ting, er militæret også for dem. Så, alle i den sjangeren ville sikkert elske denne vesken. Denne har en ganske brun militærfarge som ser veldig elegant og kul ut. Budbringeren er generelt omfangsrik med mye plass inni den. Så, sammen med den bærbare datamaskinen din, har du plass til mange ting her. Dette er en bærbar veske for menn og i en 13-tommers størrelse. Variantene har plass til opptil 17 tommer. Det er en kontor cum college bag.

14. Thule Crossover 25l bærbar veske for menn:

Thule Crossover 25l bærbar veske for menn

KJØP NÅ

Dette er en av de super-tøffe bærbare vesker for menn. Dette er veldig holdbart og holdbart. Men den svarte fargen med blå grenser gjør det til et veldig stilig alternativ. Og det som gjør det mer tiltalende er budsjettprisene. Variantene har plass til til og med en 17-tommers bærbar datamaskin og stor med to store stativer og to små stativer. Sidelommene lukkes med glidelås.

15. Wenger Scansmart SA1900 bærbar veske:

Wenger Scansmart SA1900 bærbar veske

KJØP NÅ

Med en slank, lett bærbar datamaskin erme, er dette en må-prøve bærbar veske fra min side. Dette ligner på en ryggsekk som kan inneholde en rekke materialer inni den. Den bærbare vesken har også en rekke lommer eller rom i forskjellige størrelser for å beholde resten av eiendelene dine. Glidelåsen og stoffet er den siste lange av denne 17-tommers bærbare vesken. Den er ideell for høyskole med kontorsekker for både menn og kvinner.

16. Designer bærbar veske for kvinner:

Designer bærbar veske for kvinner

Nå krever hver enkelt av oss å bære bærbare datamaskiner til arbeidsplassen, så hvorfor ikke kjøpe en pose som ser eksklusiv og tiltalende ut. Dermed ville designer bærbare vesker være det beste valget, da det ser veldig smart ut når det bæres. Vesken har et vakkert furutrykk og en vakker fargekombinasjon, noe som får den bærbare vesken til å se fantastisk ut. Posen har et håndtak å bære på skulderen, slik at du kan holde hendene fri. Det er en bærbar veske for kvinner og har ett stativ som er egnet for å bære den bærbare datamaskinen.

17. Vanntett bærbar veske:

Vanntett bærbar veske

Siden bærbare datamaskiner er viktige ting i dagens tid, så bør du sikre deres sikkerhet for hvert hjørne og hver vinkel. Denne bærbare vesken er laget av et materiale som vann heller ikke påvirker den vanntette posen, og beskytter dermed vesken din mot vann. Posen har en sidelomme og polstrede to stropper bak; slik at du kan bære dem på skuldrene; dermed kan du holde hendene fri. Det er en typisk veske som brukes av både menn og kvinner, og er en 15-tommers bærbar veske.

18. Slank bærbar veske:

Slim bærbar veske

Noen menn og kvinner foretrekker bærbare vesker som er slanke og veldig lette når de bæres. Denne typen slanke bærbare vesken er perfekt for de brukerne, som i disse posene, den kan bare beholde den bærbare datamaskinen din, og posen har glidelåser av høy kvalitet for å låse posen. Vesken har små håndtak for å holde. Disse posene er tilgjengelige i forskjellige farger og stoffer, og du kan velge den etter behov og lommestørrelse. Den mørke bærbare vesken er designet på en fasjonabel måte og er ideell for både menn og kvinner for deres kontorbehov.

19. Leaf Design bærbar veske:

Leaf Design bærbar veske

College gutter og jenter foretrekker bærbare datamaskiner som ser attraktive ut og er veldig enkle å bære på samme tidspunkt. Dermed er denne vesken perfekt for en tenåringsgruppe, et kunstnerisk blad som er fremstilt foran på posen. Posen har en frontluke og har tilstrekkelig plass til en bærbar datamaskin. Posen har en bred justerbar lang stropp som hjelper deg å bære posen trygt. Denne elegante bærbare vesken er en ideell for de tynne og er en 13-tommers bærbar veske. Den slanke designen gjør det enkelt å bære og kommer i en rekke farger. Både menn og kvinner kan bruke denne vesken.

20. Merket bærbar veske:

Merket bærbar veske

Noen mennesker er merkebevisste og ønsker at bærbare vesker skal merkes. Merkede bærbare vesker er laget av fuskeskinn av høy kvalitet, og det ser annerledes ut enn vanlige bærbare vesker. Disse posene har ekstra lommer inni, som hjelper deg med å beholde filene dine, ladere og til og med mobiler. Posen ser eksklusiv ut når den bæres i møte- eller konferanserommet, og gjør dermed andre inntrykk. Dette er en bærbar veske for kvinner og kan være din ideelle kontorsekk. Det er en 14-tommers bærbar veske som har ett stort stativ.

21. Laptop -veske i stoff:

Laptop -veske i stoff

Ettersom sofistikerte bærbare vesker klemmer lommen på den øvre siden, har designeren skreddersydd de bærbare veskene laget av stoff. Du kan gi denne vesken et personlig preg og få posen i henhold til ditt valg og behov. Selv om den er laget av stoff, er den ganske holdbar, og du kan skreddersy den bærbare vesken i henhold til dine krav. Stoffteksturen er beregnet på en enkel reise og bruker vanligvis et stort stativ for å huse den bærbare datamaskinen.

22. Smart bærbar veske for jenter:

Smart bærbar veske for jenter

Unge jenter foretrekker å ha bærbare vesker som får dem til å se smarte og attraktive ut. Denne typen slanke og slanke bærbare vesken ser stilig ut når den bæres hvor som helst. Forsiden av den bærbare datamaskinen ser ut som avisen, og gjør dermed den bærbare vesken eksklusiv og fantastisk. Her er en annen bærbar veske for kvinner som har ett stativ og er stilig og elegant i design. Du kan til og med bære dette til din arbeidsplass eller høyskole. Se opp for en rekke design.

23. Ladies to -lags veske til damer:

Ladies to -lags veske til damer

Her kommer en bærbar veske som er multifunksjonell i bruk. Du kan lagre din dyrebare elektroniske gadget i det øverste laget, og i det nederste laget kan du lagre laderen, pennstasjonen, vevet og musen. Den har en lås for sammenlåsing, og posen ser fantastisk ut når den bæres. Det er to stativer, og det andre er beskyttet med en liten beltelås. Både menn og kvinner kan bruke den til kontoret.

24. Laptop -vesker av polyester:

Laptop -vesker i polyester

KJØP NÅ

Denne bærbare vesken i polyester er veldig populær blant alle kjønn, siden den er veldig lett å håndtere og bære og er veldig lett i vekt. Denne bærbare vesken er perfekt for syklister eller reisende, da de kan henge dem på skuldrene, og posen har nok rom inni for å holde andre ting. Posen har sidelommer og polstrede stropper, noe som gjør den behagelig å bære. Både menn og kvinner kan bruke denne vesken.

25. Enkle bærbare vesker:

Enkle bærbare vesker

Mange foretrekker å eie en bærbar veske som er enkel å se. Disse typer bærbare vesker er perfekte for dem. Dette er de enkle bærbare vesker der du må oppbevare vesken din trygt og ha et ekstra skap på baksiden for å beholde filene dine. Posene er også tilgjengelig i forskjellige farger, og du kan hente en etter eget ønske. Disse er designet for å oppfylle formålet og kan brukes av både menn og kvinner. Det er en 15,6-tommers bærbar veske.

26. Laptop -veske med blomsterprint for kvinner:

Floral Print bærbar veske for kvinner

Dette er en bærbar veske for kvinner som kan ta med på kontoret eller formelle møter. Denne bærbare vesken har et blomstertrykk foran på posen, noe som gir den et ekstraordinært utseende. Posen har flere lommer inni, som hjelper deg med å holde andre ting sammen med den bærbare datamaskinen. Denne trendy vesken har ett stort stativ og er dekket av et ekstra deksel.

27. Flerlags lær-bærbar veske for menn:

Flerlags bærbar veske i lær for menn

Denne bærbare vesken er veldig populær blant menn, siden posen har forskjellige skap å lagre. Sammen med den bærbare datamaskinen har du plass til å beholde de viktige filene og laderen og de andre nødvendige elementene dine i ekstrem front. Posen er designet som en tettsittende passform og ser veldig attraktiv ut når den bæres for et møte eller styrerom. Den kan brukes av både menn og kvinner og har mange stativer for å lagre mye annet. En bærbar veske i skinn er en moteerklæring!

28. Denim bærbar veske:

Laptop -veske i denim

Alt laget av denim er allment akseptert og elsket av alle. Denne bærbare denim -vesken ser eksklusiv ut når den bæres. Posen har nok plass til å beholde den bærbare datamaskinen og har små lommer for å oppbevare filene, laderen, pennstasjonen, etc. Posen har en lås i fronten for sammenlåsing og en justerbar stropp å bære. Denim laptop ser veldig trendy ut når den bæres og kan brukes av både menn og kvinner til kontoret. Denim er et moderne moteikon!

29. Svart og hvit bærbar veske:

Svart og hvit bærbar veske

Kombinasjonen av svarte og hvite bærbare vesker ser eksklusiv og ekstraordinær ut når den bæres av enhver kvinne. Det forbedrer personligheten til en person og får deg til å se stilig ut. Posen har tilstrekkelig plass til den bærbare datamaskinen og er laget av lett materiale som gjør den til en bærbar veske for kvinner. Denne stilige har en stor rack og er en 17-tommers bærbar veske.

30. Bucket Shape bærbar veske:

Bucket Shape bærbar veske

Som navnet viser, er den bærbare vesken designet i en bøtte som lager flere skap og poser å lagre. Vesken har glidelås av høy kvalitet for sammenlåsing, og den er laget av fint skinn. Kantene og hjørnet på posen har en jevn finish. Posen har en sterk, bred polstret stropp som gjør den behagelig å bære. Det er en perfekt veske mens du reiser og for college formål for menn.

31. Vintage bærbar bæretaske i lær for kvinner:

Vintage bærbar bæretaske i lær for kvinner

KJØP NÅ

Denne er designet for å gjøre det lettere å reise med den. Den bærbare vesken er laget av glatt og skinn. Det ser imponerende ut når det bæres. Vesken har bare håndtert å ha i hånden og har god plass inni for å beholde din dyrebare bærbare datamaskin. De små gylne knappene som er besatt gir posen et ekstra utseende. Kvinner bærer det vanligvis til kontoret eller formelle møter.

32. Søt bærbar veske for tenåringer:

Søt bærbar veske for tenåringer

Denne typen bærbar veske er tilpasset for å ha nok rom og lommer over hele vesken. Denne typen veske er perfekt for folk som alltid er på farten, da den er ganske enkel å bære og håndtere. Det er en 15-tommers bærbar veske som du kan bruke til å lagre noen filer sammen med den bærbare datamaskinen. Posen har sterke to siders stropper for bæring. Det ser veldig søtt og fasjonabelt ut når det bæres. Menn og kvinner kan bruke det til høyskoler.

33,14-tommers bærbar veske:

14-tommers bærbar veske

Posen er perfekt for en 14-tommers bærbar veske som kan lagres trygt. Vesken er polstret fra hvert hjørne, og beskytter dermed den bærbare datamaskinen mot skader. Den har nok skap til å oppbevare filene dine og ekstra artikler i en pose, og gir dermed komfort mens du reiser. Disse bærbare vesker er perfekte for kontorbruk og en komplett pose for deg å delta på møtet.

34. Ren hvit bærbar veske:

Ren hvit bærbar veske

Her kommer nydelige og stilige bærbare vesker for kvinner. Den fresende hvite fargebærbare datamaskinen tiltrekker seg andres visjon når den bæres til kontorer eller møter. Vesken har to rom med sterk glidelås for sammenlåsing. Den har slanke stropper som kan justeres, noe som gjør den praktisk å bære. Denne vesken er en stilig bærbar veske og gir den bærbare vesken et generelt løft i statusen. Den har en stor hylle på toppen og en mindre under. Ta med den bærbare datamaskinen og noen pennstasjoner og mus sammen med den.

35. Laptop -kofferttype:

Lommeboktype Laptop -veske

Denne bærbare datamaskinen er av en koffert og har et mer profesjonelt utseende enn en ryggsekk. Den er laget av skinn eller hvilken som helst vinyltype og har sterke, stilige håndtak, og gjør den lett bærbar. Den har lange avtagbare stropper; hvis du ønsker det, kan du koble dem til. Disse typer bærbare vesker er slanke i naturen og ser fasjonable ut når de bæres. Det er en bærbar veske for kvinner for deres kontorbehov.

36. Stilig bærbar veske for menn:

Stilig bærbar veske for menn

Ta en titt på disse bærbare vesker for menn som er levende! Denne typen poser er perfekt når den bæres til kontoret eller et styrerom. Kombinasjonen av lys og mørkegrå farge gjør at posen ser eksklusiv og annerledes ut enn andre. I stedet for å glidelåse, har posen en lås for sammenlåsing, og forbedrer dermed utseendet på en bærbar veske. Det kan være din ideelle kontorpose.

37. Kontrastbånd bærbare vesker:

Kontraststriper bærbare vesker

Den bærbare vesken ser eksklusiv ut som foran; den har striper med kontrastfargekombinasjoner. Posen har to rom hvor du også kan oppbevare bærbare datamaskiner og andre verdisaker. Disse bærbare vesker er tilgjengelige i forskjellige farger og varianter, og du kan velge den som passer dine behov og krav. Prøv disse beste bærbare vesker for menn og kvinner som passer best på kontoret.

38. Kule bærbare vesker for kvinner:

Kule bærbare vesker for kvinner

Kvinner foretrekker en bærbar veske som ser kul ut når den bæres, og posen bør også ha et ekstraordinært utseende. Posen har en slank passform og kan lett bæres for hånd også. Den er laget av fargerikt stoff, og fargekombinasjonen får vesken til å se fantastisk ut og kan være på kontoret eller på college. Disse bærbare vesker for kvinner har varme farger å tilby med en stor hylle.

39. Kaki bærbare vesker for menn:

Kaki bærbare vesker for menn

En kaki -veske er populær blant tenåringer og er veldig lett å vedlikeholde og håndtere. Den bærbare vesken har et rommeskap og en lomme foran for å holde laderen og til og med mobil. Dermed en perfekt pose som skal bæres på collager for menn! Den har en stor hylle som gir en 13-tommers bærbar veske. Sidelommen, som en hylle foran, passer akkurat for deg å bære en lader.

40. Fasjonable bærbare vesker for jenter:

Fasjonable bærbare vesker for jenter

Som mange jenter foretrekker at selv bærbare datamaskiner for å se fasjonable ut. Så denne typen bærbar veske er perfekt for dem, ettersom posen har det nyeste designet trykt på den. Den har til og med en stilig stropp for å holde og ser fantastisk ut når den bæres. Den har to hyller og er en bærbar veske for kvinner.

Bærbare vesker har blitt en nødvendighet i stedet for en stilerklæring for oss alle, siden det nå er vanskelig for noen å forestille seg livet med en bærbar datamaskin. Bærbare vesker beskytter bare ikke den bærbare datamaskinen mot noen form for skade eller ødeleggelse, og er også praktisk å bruke og bære. I disse dager har bærbare vesker flere lommer, noe som gjør det lettere å beholde filene og dokumentene dine på ett sted.