Lunsjposer, antrekkene til maten du har ventet på i matboksen. Med en liten mengde kostnader som kan kjøpe deg det beste antrekket for deilig mat. Sparkle deg selv og de skumle menneskene rundt deg på arbeidsplassen, piknik eller biltur som bærer rundt disse mest valgte posene.

Beste lunsjposer for kontor og skole i India

Ulike typer lunsjposer for menn og kvinner:

La oss måtte se på de beste lunsjposene med de nyeste designene.

1. Vakre rosa lunsjposer for barn:

Vakre rosa lunsjposer for barn

Denne vakre rosa tegneserietrykte vesken er for de søte små jentene. Liten tiffin og flaske kan romme i den. Den har glidelås slik at tiffinen ikke glir ut av posen. Selv beryktede barn kan bære denne vesken tett, noe som vil gi mer søthet for de søte jentene.

2. Tegneserie trykte lunsjposer for skolen:

Lunsjposer med trykt tegneserie til skolen

Den isolerte vesken med tegneserie med dyr er optimal for alle barn, med ett rom som inneholder de viktigste matvarene som de ønsker. Førskolebarn kan bære den vinnende vesken patenterende sammen med sitt uklarte sinn.

3. Skolelunsjposer:

Lunsjposer på skolen

Denne poseserveren ligner en bordmatte når den åpnes, noe som tar seg av skrivebordet fra det blir ekkelt. Den har en glidelås som dekker matboksen fra å bli forurenset av forurenset luft. Veske med matte.

4. Miljøvennlige lunsjposer for menn og kvinner:

Miljøvennlige lunsjposer for menn og kvinner

Det telles i tradisjonelle miljøvennlige brune poser til matvarer. Å bære en minimal mengde lunsj. Tilberedt med papir og er ganske praktisk i bruk, kan også lages av deg selv hjemme. Den kan gjenbrukes og resirkuleres.

5. Isolerte lunsjposer:

Isolerte lunsjposer

Denne lunsjposen for øvre og nedre rom for menn gjør det mer tilstrekkelig for dem å bære den nødvendige lunsjen i henhold til kravet. En for fruktene til å forynge helsebevisste menn og oppfylle sin sult etter mat tilberedt med varme av sine nærmeste. Isolert vil holde maten i samme tilstand som hentet fra hjemmet.

6. Jute lunsjposer for damer:

Jute lunsjposer for damer

Denne warli maleri jute bag er herlig for kvinner enkelhet er sofistikert av dette produktet. Vakkert warli -maleri laget av grunnleggende grafisk ordforråd, en firkant, en trekant og en sirkel som gir jutematerialet mer delikatesse. Lett tilgjengelig med minst mulig pris for bruk. Fineste matposer for kvinner i alle aldersgrupper og til og med yngste jenter.

7. Lommebokposer:

Tote Lunch Box Bags

Den flytende tote bag er en nydelig lunsjpose for voksne å bære frukt, flasker og matboks som lett kan bæres, spesielt når du skal på biltur, og se etter et kult utseende. Mat som gir dem energi til en bedre morgen.

8. Ugleformede poser for barn:

Ugleformede poser for barn

Denne vesken kan være bra for barna å bestemme seg for å komme inn i verden som kalles “Førskole”. Inkludert favorittsnacks i esken i denne søte matposen for barn helt til førskolen.

9. Lunsjposer for piknik:

Lunsjposer for piknik

Piknik moro kan nytes med riktig mat, og antrekket til maten vil være denne posen. Den kan brukes til alle årstider, da den er vanntett, ingen bekymringer for regnvær. Piknik moro med deilig hjemmelaget båret mat vil i tillegg bli favorisert med posen. Med maten samlet folk seg rundt for en god tid og moro.

For å oppsummere er lunsj den viktige delen som gjør dagen din til en enorm dag! Alt i alt energibooster for alle. Disse posene er antrekkene til Lunch Box. Velg den for deg som kan tilfredsstille dine behov til en lavere kostnad og fortsatt være herlig.