Vester har blitt en del av livet ditt, og du må ha brukt den jevnlig i mange år. Etter hvert som sesongen endres, endres også dressingen, og vi går over til den nye typen kjole og etterlater de gamle kjære. Men nå trenger du ikke bekymre deg, det er mange veststiler, stoff og design som du kan bruke i forskjellige sesonger. Vester bæres av både menn og kvinner. Vest for kvinner er fantastisk og er for behagelig. Du kan bruke dem som formelt slitasje, festdrakt eller for en utflukt.

15 forskjellige stiler av damer vest topper i motetrender 2017

Stilige og vakre modeller av vester for kvinner i trend:

Damevester er tilgjengelige i forskjellige design, og noen av dine kjære stiler er her.

1. Denimvest for kvinner:

Denimvest for kvinner

Denimvesten er for denimelskere. Damer som ønsker en perfekt match for denimjeansen, kan bruke denne vesten for et fantastisk utseende. Denne vesten er ermeløs og har knapper foran i stedet for glidelås. Du kan til og med bruke svarte eller hvite t-skjorter for å gi vesten et nytt utseende.

2. Pelsvest for damer:

Damepelsvest

Pelsen er så myk og gir deg varme. Hvis du ikke vil gå glipp av veststilen din om vinteren, kan du bruke denne pelsvesten. En pelsvest er tilgjengelig i forskjellige typer pels som kaninpels, revepels, beverpels etc..

3. Fringe vest for damer:

Ladies Fringe Vest

Ytterligere hengende eller skjærende stiler ser bra ut på hvilken som helst kjole. Frynser på vest gjør utseendet kult om utkantene er små eller lange. Denne brune vesten har lange frynser som ser vakre ut på en hvit t-skjorte. Du kan flytte ut med utseende til fester eller utflukter med venner.

4. Fiskevest for damer:

Damefiskevest

Fiske på ferier gir deg enorm glede, men du må ha med deg mange ting for å fiske. Denne fiskevesten er nyttig for deg mens du fisker. Den har mange lommer der du kan oppbevare tingene dine. Den har en spenne for å lukke den.

5. Hettevest for damer:

Hettevest for damer

I kjølige vintre må du til og med dekke hodet ditt fra kroppen. Denne hetten er perfekt for vintre. Hvis du bruker dette med stil, vil du se smart ut selv om vinteren mens du dekker deg selv. Hvis du har på deg en hvit t-skjorte inne med denne rosa vesten, vil det pryde utseendet ditt. Du kan koble brune støvler med den for å nå et høyere nivå i utseendet ditt.

6. Topp for kvinner med høy hals:

Topp med høy hals

Om somrene søker du alltid etter en behagelig kjole. I denne høyhalsede vesttoppen får damer mye trøst det de faktisk trenger. Bortsett fra å være behagelig, er det til og med stilig. Den har polka dots -design som damer er gale for. Kombiner denne vesten med leggings eller jeans for å se glamorøs ut.

7. Jaktvest for damer:

Jaktvest for damer

Flytter du ut på ferie og vil jakte, men har ikke jaktvest? Ikke dropp ideen din, her er en jaktvest som ikke bare vil gi deg utseende av jegere, men også gi plass til å beholde det nødvendige som du ikke vil beholde mens du jakter. Den brune og oransje fargekombinasjonen gir et kjedelig utseende som er godt å bevege seg i skogen.

8. Strikket vest topper:

Strikket vest topp

Du kan få en varm følelse fra den strikkede vesten. Den strikkede vesten kan være av ullstoff eller kule stoffer. Du kan velge etter sesong. De strikkede vesttoppene har unike design som er en av sine slag. Du kan bruke den strikkede vestoverdelen på langt skjørt, leggings og jeans. De strikkede vestene er i en farge, og det er ingen flere farger i en vest. De har forskjellige designmønstre og stiler for å gi deg et enkelt, men stilig utseende.

9. Lange damer vester:

Lang vest

Dons har på seg en lang frakk, men du kan la dette utseendet ligge igjen og få din egen dame til å se ut med den lange vesten. De er forskjellige fra overfrakk. De ser veldig lette ut sammenlignet med overfrakk. Mange stiler av damer lang vest er tilgjengelig som du kan bruke på jeans eller tunika for å få det dristige utseendet nok til å skyte noen på stedet.

10. Lærvest i liten:

Skinnvest

Skinnelskere blir ikke nedslitte. Du kan også bruke en vest av ditt favorittskinn. Skinnvesten har kroppsfasong og gir et dristig utseende.

11. Løse vester for jenter:

Løs vest

Hvis du virkelig liker en løs og behagelig vest som du kan bruke hele dagen, er denne vesten best for deg. Du kan bruke denne vesten hjemme eller til og med ute med en designerhalsdel.

12. Puffer Ladies Vest:

Puffervest

Legg volum til kroppen din med denne puffer -vesten. De er designet for vintre og har pels på kantene på hetten for å ligne eskimoer. Denne vesten er perfekt for tynne damer.

13. Treningsvest damer:

treningsvest

Kvinner må trene hardt på treningsstudioet for å opprettholde figuren. Vi har så mange typer treningsvest, men denne treningsvesten India liker. Den korte vesten er litt åpen, men denne treningsvesten er likt av indiske kvinner, da den er i full lengde og behagelig mens du trener. Du kan til og med bruke den mens du jogger i parken, da den har vakre trykk som gjør vesten bærbar ute.

14. Bomullsvest for damer:

Bomullsvest

Bomullsvest for damer kan brukes på både indisk og vestlig slitasje. Du kan bruke den på jeans, skjørt og til og med på Kurtis. Dette gir et veldig dristig og vakkert utseende. Blomstertrykket på denne vesten får den til å se pen ut.

15. Termisk vest for damer:

Termisk vest

I en fest iført jakker og gensere deprimerer sjarmen til antrekket ditt. Men med denne termiske vesten for damer trenger du ikke å møte et slikt problem. Siden den er varm og tynn, kan du bruke denne vesten under kjolen din og skryte av kjolen din med selvtillit.

Vester er ekstremt komfortable, og du kan bruke dem hvor som helst og i hvilken som helst sesong. De gir deg et super nytt utseende for hver fest og utflukt. Vester blir stadig mer populære og populære i dag. Du kan også gå inn i denne moteverdenen med disse stilene i vesten.