Shakeology, 18 Shake, Slim Quick och många andra märken representerar ett av de mest eftertraktade kosttillskotten, även känt som en måltidsersättning. Titeln på denna typ av skakningar anger dess avsedda användning. Men varför ska någon ersätta en måltid? Svaret ligger i behovet av att minska kroppsmassan genom att bränna för mycket fett. En MR -skakning fungerar inte som en fettförbrännare utan en drink för att klara matlusten. Således överger användare en fullständig måltid för denna proteinrika dryck.

Trots det överflöd av varumärken och alternativ som finns på marknaden för sport och kostnäring är det inte lätt att hitta en vara som passar vissa krav. Dessa hänvisar till innehållet i viktiga element som protein, kolhydrater, socker, fetter, fibrer och diverse näringsämnen. Till exempel är en av de mest populära MR -dryckerna, Shakeology, känd för överdrivet socker som är en stor brist. På det här kontot kan du alltid vända dig till DIY -metoden om du vill undvika möjliga hälsoproblem i samband med dålig kvalitet på tillverkade produkter..

Hur man får protein?

Som du vet är kärnelementet i alla MR -skakningar protein. Denna ingrediens kan antingen ha mejeriprodukter eller växtkällor. Det finns faktiskt andra källor men dessa är de vanligaste för kosttillskott. Enligt dina preferenser kan du hitta denna ingrediens i pulverform för din hemlagade MR -shake. Men är det möjligt att välja ett alternativ för att ersätta ett marknadsfört pulver? Det är. Låt oss titta på de mest populära lösningarna för att lägga till kärningrediensen till din MR -skaka på det mest naturliga sättet.

Lågfett keso:

En halv kopp av denna produkt levererar 14 g av kärnelementet till din hemlagade shake. Keso slår den omtyckta grekiska yoghurten, som kommer att nämnas nedan, angående denna parameter. Dessutom är energivärdet också anständigt – 81 kcal.

Silken Tofu:

Fyra matskedar Silken Tofu är en perfekt lösning för att skapa en veganvänlig MR-drink. Även om proteininnehållet är hälften av det ovan nämnda värdet kan du enkelt fördubbla eller tredubbla portionen och reglera dina behov av protein. Var ändå uppmärksam på kcalhastigheten eftersom 47 kalorier levereras med 4 msk.

Mandelsmör:

Möt det tunga artilleriet enligt energivärdet. Fyra matskedar mandelsmör ger de otroliga 190 kcal. Samtidigt är proteinhastigheten ganska måttlig på 7 gram. Ändå är smaken på denna produkt bortom ord.

Hampafrön:

Denna växtbaserade proteinkälla är också ganska kalorisk. Ändå är den fylld med mångsidiga näringsämnen som järn, magnesium och omega-3. Vi har inte glömt bort protein. Du får 9 g av kärningrediensen i 4 matskedar.

Grekisk yoghurt:

Så småningom introducerar vi den mest populära proteinkällan för DIY -shakes. Grekisk yoghurt finns i hundratals recept på MR -drycker och smoothies hemma. De viktigaste fördelarna med denna produkt är låga kalorier och högt proteininnehåll. 100 gram yoghurt ger 10 g protein och 59 kcal.

Nu vet du hur du ersätter proteinpulver med en naturlig källa till denna viktiga ingrediens. Njut av din MR -drink.