Är det möjligt att gå upp i vikt på 1 månad? Ja självklart! De flesta tycker att det är lika svårt som att gå ner i vikt. För människor som vill gå ner i vikt låter viktökning lätt. Det finns många människor som har en mager kropp som en pinne och inte viker för mat. De flesta av oss är avundsjuka eftersom de inte alls ökade vikten. Men de önskar också att innehålla en böj vältonad, men ändå kurvig annars muskulös utseende. Din personlighet är som en spegel som berättar allt om dig. Därför, om du har en smal personlighet, hjälper den här artikeln dig att gå upp i vikt på 30 dagar.

Om du följer några enkla tekniker kan du verkligen gå upp i vikt på en månad som du vill. Okej, du behöver öka ditt kaloriinnehåll; Detta indikerar dock inte att du kan äta eller skapa alla felaktiga matval. Fokus är intag direkt på rätt period. Korrekt kost, liksom exakta övningar, är till stor hjälp för att gå upp i vikt på en månad. Varje person kan sätta i pund till sin kropp på vanligt sätt genom att acceptera en väl såväl som kaloririk kost. Förhållandet mellan laddade och utsökta livsmedel genom att få massa är mycket gammalt.

Du måste veta att personer som anser färre än sin perfekta kroppsvikt kan vara i fara för övertygade hälsoproblem, till exempel undernäring och svagt motstånd. På uppdrag av sådana individer är en kost för viktökning nödvändig i grupp för att öka muskelmassan.

Kostplan för att gå upp i vikt på en månad:

Måltider för vecka 1 Livsmedel
Frukost 2-3 ägg + 1 skål fullmjölk med spannmål + 2 toast.
Mid morgon eller mellanmål Fruktjuice ELLER yoghurt kan tillsätta granola+ 1 frukt+ nötter.

ELLER smoothie.

Lunch:  1 skål pulser (dal)+ 2-3 rotis+ 1 portion fisk, kyckling eller ägg+ veggie ELLER 1 skål ris+ en skål paneer eller yoghurt ELLER Icke-Veg/ Veg. Pasta med olivolja/ röd eller vit sås/ dressing.
Kvällsnack:  Milkshake

ELLER icke-grönt/ grönt. smörgås med ost eller majonnäs

Middag på natten:  Bakad fisk med potatis ELLER Veg sandwich/ grill veg burger (potatis/ paneer)ELLER 2 toast med grillad / grillad kyckling
Nattmåltid Ett glas mjölk förr än att sova

                   Måltider för vecka 2                Livsmedel
Frukost Rör ihop 2 hela ägg + 4 äggvitor blandade med 1/2 dl salsa, 1 dl tärnad paprika och 1/2 dl pepparost med ost. Fräs ägg och lägg till 4 fullkorns tortillor; toppa med salsa.
Mid morgon eller mellanmål En skål med söt ostmassa
Lunch:  2-3 chapattis/ fullkornsbröd med ghee+ en liten skål med ris+ en skål full av dal (spannmål)+ en tallrik sallad (bra mängd tomat, gurka, svarta oliver och riven kål)
Kvällsnack:  Jordnötssmör+ banan+ honungsmörgås
Middag på natten:  1-2 chapattis med ghee+ kokt potatis+ en portion kycklingbröst
Nattmåltid Ett glas mjölk förr än att sova
 

 

                   Måltider för vecka 3                Livsmedel
Frukost Havrekli -våffelmix, skummjölk och vassleprotein. Gör en halv portion våffelmix enligt anvisningarna på förpackningen och tillsätt 2 skopor rent vassleprotein. Koka platt i en stekpanna som en pannkaka.
Mid morgon eller mellanmål Avokado milkshake
Lunch:  Paneer -smörgås/ grillad kyckling + sallad med potatis + kokt ägg
Kvällsnack:  Konserverad tonfiskmacka med ostpåläggning+ juice/kaffe/te
Middag på natten:  Fräsch trädgårdsallad med tre matskedar salladsdressing+ sex uns laxfilé+ En kopp kokt spenat+ en halv kopp potatismos med smör eller margarin+ Ett glas vin (eller mjölk eller 100 procent fruktjuice)+ En helvete middagsrulle
Nattmåltid Ett glas mjölk tidigare än att sova
 
                   Måltider för vecka 4                Livsmedel
Frukost Pannkakor (2 portioner)+ mjölk (2 koppar)
Mid morgon eller mellanmål 30 g blandade nötter
Lunch:  2 skivor 12-kornig bröd+ 4 oz skivad skinka+ 1 tunn 2-oz skiva fettsnål schweizisk ost+ sallad+ tomat+ senap.
Kvällsnack:  Tillsätt sju fullkornspannor+ Protein Shake

ELLER icke-grönt/ grönt. smörgås med ost eller majonnäs

Middag på natten:  Tonfiskstek+ Pasta (helvete, med 1 kopp favoritmarinasås+ blandad med ångad broccoli)+ Mjölk (fettsnål)
Nattmåltid Måltidsersättningskaka (2 dl mjölk med låg fetthalt och 2 dl fryst frukt plus 1 msk linolja. Tillsätt vatten till önskad tjocklek)

Bästa metoderna för att gå upp i vikt på en månad Naturligtvis:

Nedan finns en lista över några viktiga metoder som kan hjälpa dig att gå upp i vikt på 30 dagar. De är följande;

1. Konsumera en hälsosam kost:

Ät en hälsosam kost

Om du vill gå upp i vikt på 30 dagar behöver du den exakta mängden protein, fett och kolhydrater. Sköta dig själv till nötter med mejeriprodukter. Protein är svaret för muskelkonstruktion; detta hjälper dig att nå vikt. Har gott om starka fetter. Konsumera äggulor, kokosolja, kött med animaliskt fett, plus extra starka fetter. Öka kaloriinnehållet av en hälsosam mat. Kolhydraterna ger kroppen energi genom att fungera korrekt. Det dagliga ätandet av protein, fett och kolhydrater måste separeras konsekvent i all måltid.

2. Kontrollera din vikt:

Kontrollera din vikt

Följ din förbättring genom att vikta dig ofta varje vecka. Besök din privata läkare före och efter din månad med viktökning för att kontrollera dina LDL- och HDL -kolesterolnivåer samt blodtryck. Försäkra; du går medvetet och går upp i vikt med huvudsakligen vanlig mat för att din hälsa inte ska bli sämre.

3. Frisk viktökning:

Hälsosam viktökning på 30 dagar

Långsam vikt läggs på är alltid önskvärt. En höjning av 500 kcal för varje dag kan påverka ökningen av kroppsmassan med 0,5 kg per vecka. Syftet måste vara att återupprätta en tilltalande vikt eller perfekt kroppsvikt beroende på kön, ålder och längd. För att återställa kroppsvävnader, för att hålla en god koststatus och för att behålla perfekt kroppsvikt är små anledningar till att hälsosam viktökning är avgörande.

4. Räkna antalet kalorier:

Räkna antalet kalorier för viktökning

Övervaka dina nuvarande dietvanor och analysera antalet kalorier du för närvarande äter varje dag med hjälp av en kaloriräknare. Räkna upp ditt nuvarande kaloriinnehåll och lägg i 500-750 kalorier till din servering av mat i kaloririka och hälsosamma livsmedel, till exempel avokado, brunt ris, fullkornsbröd och fullkornspasta.

5. Lyftvikter:

Lyft vikter för att gå upp i vikt på 1 månad

Vet du hur man ökar vikten på 1 månad genom tyngdlyftning? Viktlyft spelar en viktig roll för en viktökning på en månad. Grunden för ditt schema måste vara de stora komplexa hissarna som marklyft, knäböj, pull-ups, pressbänk plus overhead, rader, rycken, dips, clean och ryck och power clean. Dessa förbinder många muskler, medan de utlöser ditt hormonella svarsystem. Involvera dig själv i en rättvis blandning av konditionsträning, flexibilitet och styrketräning varje dag.

6. Ge dig själv utrymme att växa:

Att bygga en stor förändring handlar om små stegvisa förbättringar. För detta måste du försöka otroligt till förmån för en liten stund, observera hur det fungerar, plus om du behöver, bygga en liten ändring och göra stegen igen. Efter att ha följt detta kan du också lägga till kalorier för att uppnå ditt mål.

7. Matvanor för att gå upp i vikt:

Matvanor för att gå upp i vikt

Både ohälsosamma, liksom hälsosamma matvanor, är ansvariga för viktökning.

 • Krossa maten korrekt för att få upp matsmältningen. Håll dig borta från extrem ätning av drycker, till exempel te och kaffe plus direkt efter måltiderna, eftersom detta hindrar assimilering av mineraler som liknar järn.
 • Gå på en väg för din viktökning eftersom detta är nödvändigt; det är lämpligt att öka cirka 5-6 kg massa för varje månad.
 • Äter i bilen såväl som framför TV: n.
 • Undvik att hoppa över din frukost och även dina måltider.
 • Avslutar det hela på din tallrik plus grupptryck.
 • Matkanal, konsumerar en liknande sak dag i plusutflykten och dessutom extra än ditt vanliga kaloriinnehåll eftersom detta är den enklaste metoden för att öka ytterligare kilon.
 • En av de viktigaste livsmedelskommandona för att öka vikten är att äta mindre, extra normala måltider under dagen som ett alternativ till bara 3 stora måltider.

8. Stack-On Några Vikt Snacks Och Vikt Protein Smoothies:

Proteinfyllda måltider kan hjälpa dig att gå upp i vikt riktigt snabbt. Om du redan äter magert kött och lax och andra liknande saker för att gå upp i vikt och om det inte går för bra för dig, är det dags att du också får dig att tillaga snacks som en proteinkälla..

Vikt Proteinsmoothies

Alla älskar smoothies. Om smoothies är fyllda med proteinpulver eller liknande proteintillförande element, kan det sägas vara riktigt effektivt för att förse din kropp med bra mängder protein också. Dessa måltider innehåller också proteinchips, till exempel proteinbett. Dessa kommer också med en bra mängd kolhydrater som också ger din kropp stora mängder protein. Oavsett om du vet det eller inte, är protein ett av de bästa sätten att öka din kropps vikt, och om du vill göra det inom 30 dagar, kommer dessa måltider att krävas.

Ett annat enkelt sätt att gå upp i vikt kan vara att tillsätta lite extra mjölk till dina smoothies som också ger dig den möjligheten att göra dem välsmakande och samtidigt göra dem extra friska för dig. Om du har smoothies ute kan du bara nämna den mängd mjölk som krävs för butikspersonalen. Ett annat snabbt trick som du kan göra med din smoothie är att du kan tillsätta lite mjölkproteinpulver till det så att du får de extra vitaminerna i mjölk som hjälper dig att gå upp i vikt.

9. Skräpmat för viktökning:

Det här kan låta besvärligt, men ibland kan skräp verkligen vara användbart. Skräpmat kommer med extra olja som du normalt ska äta och vissa innehåller stora mängder ost och smör, som faktiskt är bra för att lägga till lite extra vikt i din kropp. Dessa skräpmat kan vara riktigt användbara om du är villig att gå upp i vikt ganska snabbt. Ha så mycket skräpmat som möjligt eftersom de kommer att tjäna dig bäst under denna tid. Skräpmat ger din kropp bra mängder kalorier och kolhydrater samtidigt.

Skräpmat för viktökning

Din allmänna kost bör bestå av de livsmedel som håller dig frisk som bröd, ägg, lax, kött, etc. Skräpmat kommer med allt som tillsammans med några extra feta ämnen som överflödig olja och i allmänhet använder ingen olivolja eller något typ av fettfri olja när du lagar den här typen av mat. Detta kan sägas vara ett av de bästa sätten att lägga till övervikt på din kropp på det godaste sättet. Om du vill gå upp i vikt på en månad, kommer denna process att vara extremt användbar för dig.

Tillsammans med skräpmat kan du också lägga till någon form av hälsosam mat i din kost. Dessa kan vara några måltider efter skräpmat. Dessa behöver inte alltid vara fast föda. Ibland kan du bara äta några bra mängder proteinshakes efter att ha ätit skräpmat som hamburgare. Det är ett av de bästa sätten att förbättra viktökningsprocessen genom att komplettera två goda livsmedel. Slutligen har det ögonblicket kommit där ingen kommer att be dig att inte äta pizza.

10. Ha en god natts sömn:

Ha en god natts sömn

Sluta hoppa över sömntimmar och sov gott efter att ha ätit en stor måltid. Indianer har en bra teknik för att gå upp i vikt snabbt. Det kan snarare kallas en lat teknik, men det är verkligen effektivt. Indianer tar i allmänhet stora mängder ris i sin middag, och efter att ha ätit en stor måltid brukar de somna snabbt. Detta gör att de kan bränna väldigt få kalorier och gå upp i vikt ganska snabbt. Du kan prova detta. Så här kan du gå upp i vikt på 30 dagar naturligt. En sak måste komma ihåg att sömn är det bästa elementet för att gå upp i vikt. Att sova ordentligt gör att matelementen bryts ner ordentligt och överförs till de olika utfodringskamrarna i kroppen, vilket ytterligare kommer att hjälpa till med viktökning.

Att gå upp i vikt kan vara enkelt och svårt på samma gång. Det kommer att skilja sig från person till person baserat på deras matvanor. Generellt kommer människor som äter stora måltider att gå upp i vikt ganska snabbt. Men det bästa sättet att äta smart snarare än att äta mycket. Fyll varje måltid med en bra mängd kolhydrater och räkna dina kalorier också. Detta gör att du kan gå upp i vikt naturligt.

Ett av de bästa sätten att gå upp i vikt på 4 veckor är att äta några tunga måltider och fylla dem med bra andelar av protein och viktiga element som gör att du kan gå upp i vikt.

SAKER ATT KOMMA IHÅG

 • Avslutningsvis, räkna inte bara kalorier.
 • Ät oftare än tidigare och planera små men många måltider.
 • Medvetet valt omättat fett och friska kolhydrater.
 • Gå aldrig nära dryck med socker. Njut istället av proteinshakes och smoothies.
 • Glöm inte styrketräning. Att lyfta vikter kommer så småningom att hjälpa till att skapa och upprätthålla den figur du vill ha!

Det verkliga svaret på vikt är skillnaden i kalorier från kalorier i. Se dock till att inte begränsa din viktökning resa bara för att räkna kalorier. Att få en hälsosam och mager kroppsvikt är en långsam process. Ändå är det värt att vänta. Hälsosam vikt är en lösning för inte bara självförtroende; Det är också ett svar på den skrämmande anemi, risken för osteoporos, fördröjd tillväxt och minskad immunitet. Så tanken är inte att äta mycket utan att förstärka portionerna.

Vanliga frågor och svar:

1. Begränsar Haphazards ätmönster min viktökning??

Sv: Ja, kroppen har en biologisk klocka, och den fungerar bäst när vi följer rytmen. Rätt sömn hjälper också till ämnesomsättningen och den allmänna hälsan.

2. Hur håller jag mig fokuserad för att gå upp i vikt naturligt?

Sv: Prova att skapa en visionstavla där du kan se den hela dagen. Lägg in formuleringar och bilder på viktmål du vill uppnå.

3. Kan jag få ett indiskt alternativ till min frukost?

Sv: Du kan ha upma, fylld paratha, poha toppad med jordnötter eller någon sydindisk frukost.