De siste designene på veggen har det beste utseendet og er utilitaristiske. De skaper plass til at du kan beholde minnene dine. De har også nok plass til å holde TV, stereo, Wi-Fi, osv. På en slik måte at det ikke ser rotete og stygg ut. Ledninger og kabler er godt skjult. Disse designene har det siste holdbare materialet som også gir deg en vare som varer lenge. Så velg den beste designen for hjemmet ditt og se transformasjonen. Veggmonter er de mest interessante møblerinnredningstemaene du vil bruke i hjemmet ditt.

utstillingsvinduer for vegg

Hvordan velge utstillingsdesign i vegg?

Du kan velge det ideelle veggmonteringsvinduet fra en rekke design for hjemmevegg. Disse designene utnytter veggplassen best.

  • Rom: Plassen på veggen må beregnes før du velger riktig design. Hvor mange hyller som kan romme kan sjekkes med dimensjoner.
  • Form: Formen på veggenheten er basert på det du liker. Det kan være et åpent tema med hyller overalt. Det kan også være et skikkelig lukket skap.
  • Budsjett: Budsjettet for hvert design vil variere avhengig av materialet som brukes. Velg den perfekte designen innenfor budsjettet.

Viktigheten av utstillingsvinduer for vegg:

Utstillingsveggdesignet er et veldig viktig designelement, spesielt i urbane hjem. Flertallet av byhusene har begrenset gulvplass som må brukes til viktige ting. Så det synes ikke lurt å gi opp gulvplass for visningsartikler. Men de fleste av oss elsker å vise interessante og dekorative stykker som vi har samlet gjennom årene. Så et veggutstillingsvindu gir deg denne muligheten. Denne designen sparer ikke bare din dyrebare gulvplass, men gir deg også muligheten til å vise dine vakre gjenstander. Moderne hjem vil bare dra nytte av disse designene på veggen.

Siste utstillingsdesign for vegg i India:

Her vervet vi 10 enkle og moderne utstillingsvinduer for vegg med bilder. La oss se på dem.

1. Designer Wall Showcase Design:

Siste design på veggen

Her er en enkel veggmonteringsdesign som du kan bruke til å vise bøker og andre pyntegjenstander. Denne designen består av hyller i forskjellige lengder og bredder som er fordelt over hele veggen. Dette i seg selv skaper en dramatisk effekt på veggen. Det er god plass til å oppbevare mange gjenstander som glassartikler og fotorammer. Du kan vise bøker i den horisontale eller vertikale rammen. Trefargen som brukes til dette veggutstillingsvinduet er dyp og skiller seg ut mot den hvite veggen. Så velg denne unike designen som er avvikende og la hodene snu!

2. Square Wall Showcase Design:

De beste designene på veggen

Dette er en fin hengende skjerm som er laget av tre hule firkanter. Dette er en moderne veggmonteringsdesign som ikke opptar mye plass og kan vise noen få ting. Tre firkanter er plassert i hverandre for å gi deg en dramatisk effekt. Showcase -fargen er lysebrun og er en god kontrast til veggen. Du kan oppbevare bøker eller andre gjenstander på disse hyllene. Moderne design er alltid et godt alternativ for hjemmet ditt. Dette tilfører ikke bare kreativitet, men også stil. Med de forskjellige designstilene vi viser deg, kan du velge den beste.

3. Light Showcase Design for Vegg:

Moderne veggutstillingsdesign

Denne spesielle veggmonterte utstillingsvinduet er et flott alternativ for nye hjem. Den lyse fargen på treverket som lyser opp rommet og gir det et romslig utseende. Det er bruk av små lys på veggen som viser lysstyrke og stil. Tre åpne hyller gir deg muligheten til å vise varer eller bøker. TV -veggmonteringsdesignet lar deg også montere storskjerm -TVen på veggen. Denne TV -utstillingsdesignen på veggen er ideell for små hjem. Den perfekte høyden på hyllene betyr at du enkelt kan nå objektene som vises her.

4. Maze Showcase Design for Vegg:

Enkle design av vegger

Velg denne fine og robuste veggmonteringen til spisestuen eller stuen. Designet ser ut som en labyrint med sammenhengende firkanter. Disse lar deg plassere elementer på displayet i forskjellige høyder. Dette er en flott veggmonteringsmodell for hjemmeprodukter i India. Det slitesterke treverket som brukes i denne modellen er perfekt for været i India. Legg til en blank finish eller en matt finish i dette utstillingsvinduet og se forskjellen på rommet ditt. Du har også valget mellom å plassere varer på toppen av denne utstillingsvinduet. Dette gir deg ekstra plass som er ganske viktig.

5. Round Wall Showcase Design:

Utstillingsvinduer for vegg

Dette fantastiske møbelet er et rundt vegghengt designprodukt i India. En treramme blir til en rund form, og deretter festes hyller til den indre hule strukturen. Dette gir en veldig dramatisk effekt på veggen. Det kan være et vegghusdesign for hallen som lar deg beholde utstillingsobjekter eller ting du trenger, avhengig av rommet det skal brukes i. Dette nydelige stykket er polert med en brun farge som har en kontrasthvit veggeffekt. Denne utstillingsvinduet er en komplett spillveksler og er et must-ha for det elegante utseendet.

6. Barnas utstillingsdesign for vegg:

Siste utstillingsvinduer for vegg

Her er et kreativt veggdesigndesignbilde som du kanskje vil inkludere i barnerommet. Den vegghengende utstillingsvinduet er hvit i fargen, og dette får rommet til å se større og lysere ut. Den abstrakte måten hyllene er plassert på er ganske nyskapende. Barn vil elske å ha dette stykket på rommet sitt. De kan vise sine trofeer og andre gjenstander. De kan til og med plassere bøker og romaner for enkel lesing. Denne kompakte designen har åtte firkantede hyller og åtte rektangulære hyller hvor ting kan oppbevares. Det åpne temaet for dette utstillingsvinduet betyr at det trenger regelmessig vedlikehold som rengjøring og støv.

7. Wall Unit Showcase Design:

Beste Showcase -design for vegg

En enkel design kan gjøre en stor forskjell i utseendet på et rom. Denne veggmonteringsmodellen for hjemmet er bare tre hyller delt med to stykker vertikalt. Dette skaper en tic-tac-toe design som er ganske stilig. Den lysebrune fargen på denne enheten er matt ferdig. Det kan også være et kjøkkenvindu der du viser krydderne dine med stil. Du kan plassere denne enheten i hallen også og beholde knickknacks. Den kan også brukes som et ekstra stykke på soverommet der bøker og andre gjenstander kan vises. Bruk dette allsidige stykket hvor som helst i hjemmet ditt!

8. Veggoppbevaringsvindu:

Å ha et stort skap for å beholde bestikk og servise er en veldig viktig beslutning. Dette utstillingsvinduet i tre er perfekt i spisestuen. Du kan plassere utstillingsvinduet over spisebordet. Plasser alle serviseelementene dine perfekt og i orden i hver av hyllene i dette utstillingsvinduet. Det vegghengende utstillingsvinduet har glassdører slik at du kan se elementene som vises. Dette fungerer bra, spesielt hvis du har delikat og intrikat dekorativt servise som er gått fra generasjon til generasjon! Den enkle utformingen av dette utstillingsvinduet gjør det til et godt valg for de fleste.

9. Hylleutstillingsdesign for vegg:

Leter du etter noe veldig grunnleggende og elementært? Da er denne hyllen den for deg. Det er i utgangspunktet fem hyller i forskjellige lengder som plasseres horisontalt på veggen. Dette skaper et veldig åpent utstillingsvindu som kan administreres på alle mulige måter. Denne veggmonteringsmodellen for hallen er en stor hit blant mange kunder. Veggmonteringsdesignene for stue indisk stil er perfekt for små hjem som trenger ekstra gulvplass. Det åpne temaet i dette utstillingsvinduet gjør det populært, så du kan velge dette for hjemmet ditt. Dette vil garantert være et godt valg.

10. Corner Showcase Design For Vegg:

Her er et fantastisk design av veggen i utstillingsrommet som bruker hjørneveggen. Du får et utvidet utstillingsvindu i veggen som bare gir deg ekstra plass til å beholde ting. Kontrasten av blått mot en hvit vegg eller en lys vegg er også et godt alternativ. Du kan også legge til litt farge på veggen og beholde utstillingsvinduet lysere. Vis frem design for stue veggmontert for å gjøre denne gode ideen. Visningen av hjørneveggen er et strålende valg hvis du har to vegger i denne strukturen. Behold det åpne temaet i hele rommet og legg til karakter.

Veggmonteringsvindu er en strålende idé som kan integreres i ethvert hjem. Den plassbesparende designen er mye brukt av moderne hjem for å skape stil og klasse i hjemmene. Veggmøbeldesignene gjør at hjemmet ditt ser elegant ut og gir deg helt ledig gulvplass. Dette er den beste bruken av veggen. Veggdesigndesign for soverom, veggmonteringsdesign for spisestuen er design som kan være interessant og også ha en fargekopp. Designene kan lyse opp rommet ditt og gjøre det sofistikert uten å rote det. Prøv de nyeste designene i utstillingsvindu og se hvordan det forandrer hjemmet ditt.