Bilder av hjørneutstillingsdesign er fylt med stilig og kvalitetsmateriale. Disse hjørneoppvisningene bruker plassen din som ellers går til spille. Du kan ha en tynn, slank design som tårner seg opp til høyden på rommet. Du kan også ha design som er brede og tar opp noe av veggplassen i hver ende. Dette er en god måte å få hjørnet til å fungere for deg. Alle småtingene og elementene for visning kan gå i utstillingsvinduet. Du kan legge til lys på innsiden av utstillingsvinduet for å lyse opp plassen inne. Glassskap gir dette et mer delikat preg.

Corner Showcase -design med bilder

Hvordan velge design for hjørnevisninger?

Du kan velge et utstillingsvindu for hjørnet av rommet ditt basert på forskjellige punkter. Ta hensyn til disse faktorene som vi har identifisert for deg:

  • Rom: Sjekk plassen du har i hjørnet av rommet ditt. Er det plass nok til et utstillingsvindu i full størrelse eller bare til en tynn høy?
  • Form: Formen på utstillingsvinduet er en annen ting å vurdere. Den kan ha avrundede kurver hvis det er et tynt utstillingsvindu. Hvis utstillingsvinduet dekker mer av veggrommet, kan du ha det flatt.
  • Budsjett: Budsjett er en viktig faktor, da dette vil avgjøre hvilken type utstillingsvindu du kan kjøpe. Store vil være dyre i forhold til de tynnere.

Viktigheten av hjørneutstillingsdesign:

Showcase -design for hjørner er en stor nødvendighet i dagens moderne hjem. Vi har boliger med begrenset gulvplass og hjørneoppvisningene gir deg så mye nødvendig ekstra plass. Hall hjørne utstillingsvindu kan beholde alle dine visningsartikler og fortsatt gi deg plass til å leke og beholde andre møbler. Dette er et enkelt tillegg til dine møbler som gir klasse og stil. Hjørnevisene kan også veggmonteres, noe som bidrar til det plassbesparende temaet. Så hvilken type utstillingsvindu du velger for hjørnet av hjemmet ditt, det vil sikkert være en god avgjørelse.

Enkle og beste hjørneutstillingsdesigner i India:

Her vervet vi 10 kule og moderne hjørneutstillingsdesigner med bilder. La oss se på dem.

1. Glassdør hjørne Showcase Design:

moderne hjørneutstillingsdesign

Dette er et nydelig stykke som du kan ha i stua. Hjørneutstillingsvinduet for salongen har glassdører, slik at elementene som vises inne lett kan sees. Du kan legge til lysarmaturer i interiøret i denne utstillingsvinduet. Disse kan slås på om natten slik at gjestene kan se skjermelementene dine tydelig. Dette utstillingsvinduet i glass er laget av tre med en blank valnøttfinish. Dette gir klasse til møbelartikelen. Glasshyller inne i utstillingsvinduet gir også åpenhet til utstillingsvinduet. Du kan få dette stykket satt på hjørnet av rommet ditt hvor lyset reflekterer.

2. Cabinet Corner Showcase -design:

siste Corner Showcase -design

Her er et hjørne -TV -utstillingsvindu som enkelt kan passe til en stor TV. Den øvre halvdelen av utstillingsvinduet er et skap med glassdør. Den midterste delen er en flat hylle hvor du kan plassere en TV eller et stereoanlegg. De nedre skapene har skuffer og glassdører for å holde ekstra småting og ting borte fra støv. Dette er et perfekt utstillingsvindu for de fleste hjem som har dette hjørnerommet som ikke er utnyttet. TV -hjørneutstillingsvinduet gir deg ekstra plass på de andre veggene. Du kan velge dette utstillingsvinduet for sin stil og nyttefordel.

3. Curio Cabinet Showcase Design:

beste hjørneutstillingsdesign

Sjekk ut dette mørke valnøtt hjørne utstillingsvinduet design for stue. Designet har glassskap og glasshyller med treramme. Dette passer godt med en annen vintage, antikk så vel som moderne møbeldesign. Den tynne dimensjonen til dette utstillingsvinduet tar svært lite plass i rommet. Du kan legge den til de eksisterende møblene for å beholde utstillingselementene dine. Gjør denne curio -fremvisningen til en del av stuen, soverommet eller til og med spisestuen. Det vil tilføre rommet til rommet og gi det et sofistikert utseende. Velg denne stilen for sin sjarm og design.

4. Alcove Corner Showcase Design:

enkle hjørneutstillingsdesign

Her er en nydelig alkov i antikk stil som du kan ha i hjørnet av et rom. Møbeldesignhjørnet har fire nivåer laget av glasshyller. Den øvre rammen av utstillingsvinduet har et buet og utskåret treverk. Den nederste halvdelen har også utskjæringen utført med skallede kanter. Fantastiske buede ben på utstillingsvinduet gir dette stykket et kongelig utseende. Du vil sikkert plassere alle dine delikate og dyre kunstverk og servise i dette utstillingsvinduet for alle å se. Det gir et fantastisk hjørneutstillingsvindu for stuen for å beholde dine dyrebare gjenstander.

5. Ladder Corner Showcase -design:

søte hjørneutstillingsdesign

Dette er et moderne hjørneutstillingsvindu som har en stigeffekt. Trekantformen til dette utstillingsvinduet starter tynt på toppen og bredder seg gradvis mot gulvet. Det er fem hyller i forskjellige lengder som kan hjelpe deg med å beholde mange gjenstander for visning. Dette er et perfekt utstillingsvindu i trehjørne som skiller seg ut fra de andre. Sørg for at dimensjonene passer til rommet ditt og at strukturen er godt konstruert. Et utstillingsvindu i vegghjørnet er alltid en bestselger. Det er derfor dette stykket er et populært valg blant kunder overalt.

6. Hanging Corner Showcase Design:

Hanging Corner Showcase Design

Velg dette hengende hjørneutstillingsvinduet hvis du vil at gulvplassen din skal lagres. Dette vitrinesenteret i salongen ser ut som om det flyter på veggen. Den består av solide hyller i et bikube -mønster. Det lyse utstillingsvinduet gir rommet ditt et lyst utseende. Dessverre bruker ikke denne moderne designen hyllene. Du kan ikke beholde mange store gjenstander for visning med denne enheten. Utstillingsvinduet kan bare være et ekstra møbel du kan ha i hjemmet ditt for å vise noen småting. Det moderne preget av denne enheten er det som tiltrekker mange kunder.

7. Zigzag Corner Showcase -design:

Zigzag Corner Showcase -design

En kul designfunksjon er et sikksakkmønster. Dette hjørneveggutstillingsdesignet har en sikksakkkant som tiltrekker seg mange gjester. Det er fem hyller med tilstrekkelig bredde der du kan beholde utstillingselementene. Mørk trepolering gir dette hjørneutstillingsvinduet en glamorøs følelse. Det vil passe med møbler som også er mørke i fargen. Det er en stor kontrast til den hvite eller lyse veggen. Velg dette hjørneutstillingsvinduet hvis du liker enkle, men attraktive møbler. Det opptar ikke mye plass, og det er derfor et godt alternativ for små hjem med mye mindre gulvplass.

8. Floating Corner Showcase Design:

Floating Corner Showcase Design

Her er et fint flytende hjørneutstillingsvindu som vil fungere utmerket for et barnerom eller et studierom. Denne har flytende hyller på hvert hjørne av veggen. Fargen på denne enheten er laget av valnøtttre, og er ganske lys og skarp. Solide hyller får enheten til å se annerledes ut. Det fungerer som et hjørne vitrineskap uten dørene. Den åpne rammen til dette utstillingsvinduet er flott for å ha bøker og andre gjenstander. Barna vil elske å plassere daglig skolebrev og bøker for visning og enkel og rask tilgang. Du kan også bruke dette på kjøkkenet til å oppbevare kjøkkenutstyr eller krydderflasker.

9. Design for hjørne -TV -utstillingsvindu:

Hjørne -TV Showcase -design

Å ha et hjørne -TV -utstillingsvindu er en perfekt idé for små hjem. Denne enheten kombinerer plasseringen av TV -en, stereoanlegget samt andre nysgjerrige for visning på en kompakt måte. Hjørnerommet utnyttes glimrende med utstillingsvinduet i hver ende av veggen som ruver over TV -en. TV -hyllen er en flat hylle på tvers av hjørneseksjonen på veggene. TV -utstillingshjørnet er en lys enhet som åpner opp plassen og gjør rommet større. Du kan plassere en hvilken som helst TV her, slik at flatskjerm -LEDene dine har en permanent plass å sette.

10. Corner Glass Showcase Designs:

Visningsdesign i hjørne i glass

Velg dette store hjørneskapet for din stue. Glassdørskapene i utstillingsvinduet gir et snev av klasse. Du kan plassere alle dine småting på hyllene slik at de lett kan sees av gjestene. Glasshyllene legger til åpen struktur i utstillingsvinduet. Du kan plassere alle størrelser i hyllene, og de kan sees gjennom rammen. Hvis du legger til lys i dette utstillingsvinduet, kan du tenne det om natten og gi utstillingsvinduet en strålende effekt. Velg denne utstillingsvinduet for sin elegante design og nyttefaktor for alle rom i huset.

Design av hjørnevisninger er en flott plassbesparende idé som er perfekt for både små og store hjem. Dette bruker opp plassen som ellers holdes bortkastet. Hjørnevinduene kan være på gulvet eller de kan monteres på veggen. De kan ha glassdører eller tredører. Du kan ha lys inne i skapene og hyllene for å lyse opp utstillingsvinduet og fokusere på de vakre tingene som vises. Et hjørneutstillingsvindu er noe som er en god idé for alle. Lett å vedlikeholde og rengjøre, elementene har et riktig sted å vises.