Priory spisesalene ble designet med bare et spisebord og stoler. Men nå får konseptet et designende utseende med et nytt konsept for å plassere design av spisestue.

Tenker du på å pusse opp gammel og kjedelig spisestue med noe nytt og spennende? Hva med å legge et spisestueutstillingsvindu til interiøret? Utstillingsvinduet i spisesalen har vist seg å være et flott pyntestykke, og har hjulpet med å lagre forskjellige nødvendige ting som raskt kan nås når det er nødvendig under måltider. Med det store utvalget av størrelser, design og materialer de kommer med, endrer de utseendet på spisesalen din fullstendig.

Spisestue design

Hvordan velge utstillingsvinduer for spisestue?

Forvirret hvilken spisestue som vil passe din spisestue? Her er noen trinn som kan hjelpe deg med å få det riktige utstillingsvinduet til spisestuen.

  • Bruk et målebånd og ta riktige målinger av veggen din og andre områder for å velge passende størrelse på utstillingsvinduet som ikke ville forstyrre nødvendig plass.
  • List opp kravene dine før du bestemmer formen på utstillingsvinduet ditt.
  • Velg riktig materiale i henhold til huset ditt og medlemmene som bor der.
  • Se mellom 2 og 3 forskjellige butikker før du avslutter design av spisesalen, og sammenlign priser og rabatten som er tilgjengelig for et budsjettert kjøp.

Viktigheten av spisestueutstillingsdesign:

Spisestuen er et sted hvor familien bor med fred for måltider. Igjen, mens de spiser, kan folk se etter forskjellige servise som de trenger for å stå opp og gå til kjøkkenet. Her er noen punkter som kan hjelpe deg med viktigheten av spisesalen.

  • For å plassere deilig servise og statuer på utstillingsvinduet.
  • For å holde ting som skjeer, gafler, kniver, glass, etc. praktisk når du spiser.
  • Å gi spisesalen et designerutseende.
  • Holde servise laget av glass, alkohol og andre designende dekorative gjenstander i høyden eller låst for å beskytte det mot skade.

Moderne spisestueutstillingsdesign i India:

Her fikk vi 10 enkle og nyeste utstillingsvinduer med spisestue med bilder. La oss se på dem.

1. Enkel spisestue Showcase Design:

Siste designutstillinger for spisestue

Vil du gi spisestuen en enkel touch? Utstillingsvinduene i tre for spisestuen inneholder også en enkel designkategori. Utstillingsvinduet får en mørk og lys nyanse med det indre utformede designet. Med skuffer under, er utstillingsvinduet også utstyrt med glassvesker på oversiden for å gi et gjennomsiktig utseende etter krumspring. Utstillingsvinduet får også et bar -blikk etter vinglass. Utstillingsvinduet er laget av fint tre, og gir spisesalen et enkelt, men overdådig utseende, og vil også følge ethvert spisebord med lignende eller kontrastdesign eller utseende.

2. Veggvisning for spisestue:

Beste spisestueutstillingsdesign

Vil du ikke ha noen ekstra møbler som kan skaffe plass i spisesalen din? Løsningen på forvirringen din er veggdesigndesignene for spisestuen som har fanget hjertene til de moderne familiene. Utstillingsvinduet kommer med en blanding av både glass og tremateriale som danner små skuffer eller etuier inne i veggen. Med forskjellige former er utstillingsvinduene tilgjengelige i design som sirkel, firkant, trekant og hva ikke. Med riktige målinger får utstillingsvinduet også uthevede områder for et unikt utseende. Slike design er generelt foretrukket i hus med begrenset plass i spisesalene.

3. Glassutstillingsvindu for spisestue:

Moderne spisestueutstillingsdesign

Glassutstillingsdesignene til spisestuen er noe som er mye i trend i disse dager. Slike vitriner er laget helt av glass og er populære på grunn av gjennomsiktigheten de kommer med for et fantastisk utseende. Glassvinduet er gitt et rammeverk av løvtre på toppen og bunnen for å støtte utstillingsvinduet riktig. Med sterke metalliske stativer står utstillingsvinduet godt i spisestuen. Glassutstillingsvinduet er definitivt det beste for oppbevaring av sølvtøyene i displayet sammen med andre eiendeler. Utstillingsvinduet er definitivt det beste å gå med for et lyst utseende til spisestuen din.

4. Moderne utstillingsvindu for spisestue:

Enkle spisestueutstillingsdesign

Moderne utstillingsvinduer for spisestue, som er veldig moderne i dag. Spisesalen dekorert med slike vitriner gir selv en enkel spisestue et forbedret utseende. Vitrineskapene er bygget med enkeltskuffers design med en kombinasjon av glass, tre og metall for å gi utstillingsvinduet et passe utseende. Vitrinen har en enkel treskuff på den nedre delen, mens den midtre delen har tre skuffer med en dør laget av glass for et gjennomgående utseende. Igjen får utstillingsvinduet også et designert metallstativ under som gir utstillingsvinduet et høyere utseende.

5. Buffet Showcase -design for spisestue:

Utstillingsvinduer for spisestue

Liker du å servere varmt mens gjestene dine spiser? Buffet spisestuen viser møbeldesign som rommet ditt krever. Utstillingsvinduet er laget av tre av høy kvalitet, og får en eske som et utseende med bufféområde hvor du kan servere varme måltider. Sammen med hovedsenteret i senteret, legges et lite sidestykke til utstillingsvinduet for å plassere måltider eller drikke. Utstillingsvinduet er også utstyrt med glassetuier som du kan se serviset på. Midtdelen er gitt plateområder glassområder etc. for riktig oppbevaring og små lamper for et klassisk utseende.

6. G – Romutstillingsdesign for spisestue:

utstillingsvindu for spisesal

Er kjøkkenet og spisestuen din forbundet med hverandre? G-Room spisesalens utstillingsvindu kommer sikkert til å tilføre rommet en flom. Vitrinen er designet i gapet mellom spisestuen og kjøkkenet, hvorfra maten kan bæres fra det ene til det andre rommet. Utstillingsvinduet gir skuffer under mens bredt og bredt vinduslignende utseende er gitt i senterdelen. Taket over utstillingsvinduet er laget av tre og er også gitt lamper for et vintage -utseende. Med et lignende spisebordssett gir det rommet et prototypisk utseende på kjøkkenet og spisestuen.

7. Hvit utstillingsvindu for spisestue:

spisestue utstillingsbilder

Å gi spisestuen snøhvit preg er en trend som mange mennesker følger i disse dager. Temaet for å dekorere rommet med et hvitt vitrinespisebord er vedtatt for å gi rommene et lysere utseende. Utstillingsvinduet er laget av massivt gummitre og er laget med en enkel design for et beriket utseende. Med to små skuffer under og et skikkelig skap som et vitrineskap på toppen, får utstillingsvinduet en glassdør for å holde tingene synlige som er lagret i den. I likhet med skapdesignen, brukes denne typen utstillingsvindu til oppbevaring av ekstra glassgryter.

8. Kabinettutstillingsdesign for spisestue:

design av spisestue

Bor du i et lite område der kjøkkenet og spisestuen din er den samme? Ikke bekymre deg, her er et designutstillingsvindu som passer til rommet ditt til alle formål. Skapets design er fullstendig laget av tremateriale og har et enkelt, men attraktivt utseende. Med forskjellige små og store skuffer har utstillingsvinduet for mye lagringsplass. Igjen kommer siden av utstillingsvinduet med en bred plattform for å plassere ovnen eller mikrobølgeovnen og andre lignende gjenstander på den. Utstillingsvinduet får også en liten bro som etui for oppbevaring av glass og kopper på den med glassåpninger.

9. Antikke spisestueutstillingsdesign:

spisestue utstillingsmøbler

Det antikke utstillingsvinduet for spisesalen har vært valget mellom forskjellige mennesker som elsker å være forbundet eller omgitt av gamle minner og gjenstander. Utstillingsvinduet er laget med skinnende mørkebrunt farge og er dekorert med forskjellige utformede og svingete design preget på det. Med glassvinduer og dører kan du oppbevare utstillingsstykker i et dekorativt formål. Slike vitriner er ofte en fordel med spisebord og stoler som gir deg et komplett sett til spisestuen din. Siden på utstillingsvinduet er også gitt et tett, halvt sirkulært utseende for et forskjønnende utseende for betrakteren.

10. Corner Showcase for spisestue:

hjørne utstillingsvinduer for spisestue

Hjørneutstillingsvindu for spisesal er en stilig måte å designe spisesalene på en unik, men søt måte. Utstillingsvinduet her er laget av fint tre som har en trekantet form som passer best i hjørnene. Kakeformens utstillingsvindu er tilgjengelig med antall tilfeller du leter etter. Fra en liten hjørneskuff på toppen, øker størrelsen på skuffen i bunnen for oppbevaring av tunge servise. Slike design er best for små hus, eller til og med for folk som elsker å dekorere husene sine med et modernisert preg.

Enten det er en enkel spisestueutstillingsdesign eller en stilig, moderne design, har utstillingsvinduene alltid økt utseendet på spisesalen. Vanligvis laget av tremateriale, er de nå også tilgjengelige i tunge fiber-, glass- og metallmaterialer som gir et bredt spekter av design å velge mellom i henhold til kjøperens budsjett. Å ha en i henhold til kravene er en ideell måte å både lagre ekstra servise fra kjøkkenet og spise måltider med familien din uten å stå opp nå og da.

Så hvilken utforming av spisesalen skal du velge for huset ditt?