Elsker du å samle alt kunstnerisk og vakkert? I stedet for å rote dem på ulike steder i hjemmet ditt, kan du bringe dem sammen ved hjelp av godt planlagte utstillingsvinduer for hall. Dette hjelper ikke bare med å sette hvert stykke under søkelyset, men også i å heve estetikken i salen din.

Siste utstillingsdesign for hall

Fra bittesmå figurer til delikat glass, TV -apparater og til og med trofeer kan nå få den individuelle oppmerksomheten de fortjener med et utstillingsvindu. Spent? Les deretter videre for å utforske noen av de beste utstillingsvinduene for hall med bilder.

Beste utstillingsdesign for hall i India:

La oss ta en titt på noen av våre favoritt moderne utstillingsvinduer for hall, som gir hjemmet ditt et fantastisk utseende.

1. Cement Showcase Design For Hall:

Cement Showcase Designs For Hall

Bruk av sement og betong utstillingsvindu for hallen er ideelt for de som ikke er villige til å bruke mye penger på det. En grov skisse er laget på veggen og konsentratplater legges for å lage grunnstrukturen. Når de er satt, blir veggene glattet med kitt og ferdig med blank maling. Legg til noen treskap nederst for å skjule dine småting, og det ville være vanskelig å gjette at dette fantastiske stykket faktisk er gjort med sement!

2. Hall Showcase møbeldesign:

Hall Showcase møbeldesign

Når det gjelder å velge et hall -design, må du ta hensyn til hvordan det passer med resten av rommetemaet. Her er en slik idé som bruker et mørkt og lyst laminat på trehyllene. Den store enheten har plass til en TV og er vert for mange små enheter for å plassere favorittartiklene dine.

3. Floating Wall Showcase Design For Hall:

Floating Wall Showcase Design For Hall

Hvis du ikke er opptatt av en permanent struktur på veggen, kan du prøve denne ideen med flytende hyller. Det enkle utstillingsvinduet for hallen kan lages ved hjelp av vegghylleplater i forskjellige størrelser og former. Du kan bare henge dem på din favorittvegg i hvilken som helst tilfeldig design du ønsker. Den beste delen? Posisjonene kan forskyves for å lage nye mønstre som passer ditt humør!

4. Laminert utstillingsvindu for hall:

Laminert utstillingsvindu for hall

Lys opp interiøret ditt ved å legge til et snev av farge med dette moderne utstillingsvinduet i hallen! Mønsteret i kompakt størrelse skaper riktig innvirkning på gjestene dine fra ordet “gå”! Basismaterialet er treverk som det er festet et farget laminat på. Velge lysere farger som gul, oransje, grønn osv. kan gi positive vibber i rommet.

5. Hall Corner Showcase Design:

Hall Corner Showcase Design

Hvorfor kaste bort hjørnene på rommet ditt? Skjul de stygge veggskjøtene og konverter denne plassen til et kunstgalleri ved hjelp av dette hjørnesalet i tre. Den halvsirkulære enheten kan lett settes opp i et hjørne av rommet ditt for å vise dine verdifulle gjenstander. Speilene som er installert på baksiden av hyllene skaper en illusjon av et stort rom.

6. TV Modular Wall Showcase Design For Hall:

Tv Modular Wall Showcase Design For Hall

Her er en av de mest ettertraktede utstillingsvinduene for hall som har et unikt tekstormønster på bakgrunnen. Tre- og fiberenheten er stor nok til å ha plass til et veggmontert fjernsynsapparat og andre elementer. Det ser ikke kaotisk ut og har bare noen få hyller for å gi rommet et rent og sofistikert utseende.

7. Contemporary Home Hall Showcase Design:

Moderne design i utstillingsvinduet

Her er et moderne utstillingsvindu i en hall som er veldig enkel og likevel elegant. Designet inkluderer flytende hyller som er plassert på veggen. Det lange tynne bordet under enheten er veldig sofistikert. Den er ideell for de som foretrekker et uryddig blikk i gangen. Hvis minimalisme er temaet for rommet ditt, kan dette godt passe inn i beskrivelsen.

8. Fancy House Hall Showcase Design:

Fancy House Hall Showcase Design

Denne hallens utstillingsdesign kan forvandle en vanlig hall til et fancy interiør. Hele enheten er laget av kryssfiner som grunnmateriale og et glanset laminat på toppen. Fokuset er åpenbart på TV -punktet i sentrum som opptar en større andel av enheten. Sideskapene med glassdører kan inneholde favorittglassene dine.

9. Wooden Showcase Design For Hall:

Utstillingsvindu i tre for hall

Blant de siste utstillingsvinduene i hallen er denne enkle trekassen. Designet har et G -lignende mønster som ser futuristisk ut. Men ikke la deg lure av denne ydmyke designen, da den lett kan inneholde en mellomstor TV-enhet, oppsettboks, bøker, blomstervaser, aviser og mye mer. Hvis det å være ukonvensjonell er din livsstil, gå for en så kreativ idé.

10. Minimal Showcase Design For Hall:

Minimal Showcase Design For Hall

Hall -utstillingsmodeller som dette kan være veldig sofistikerte og moderne. Disse flytende hyllene gir et elegant og elegant utseende. Å velge en rustikk treoverflate kan legge til en tekstur som en effekt på den ellers vanlige bakgrunnsveggen. Den største fordelen med denne designen er at den lar deg tilpasse plasseringen og antall enheter.

11. Tradisjonell treutstillingsdesign for hall:

Tradisjonell treutstillingsdesign for hall

Her er et tradisjonelt hallutstillingsdesign som er laget av tre. Enheten har lukkede skap på bunnstativet og åpne hyller i hver ende. En TV kan plasseres i midten for visning. Plassene til høyre har plass til lette fremstillinger. Denne enhetens volum gjør den ideell for en stor hall.

12. Moderne utstillingsvindu for hall:

Moderne utstillingsvindu for hall

Konverter den kjedelige hallen din til et kunstnerisk rom med denne hall -utstillingsdesignen. Den boxy strukturen til denne enheten gir rommet en interessant vinkel. De solide kassene er faktisk skjulte skap, mens de åpne fungerer som hyller. På denne måten kan du velge å vise det du vil og holde hemmelighetene dine skjult inne!

13. Designer Showcase Design For Hall:

Designer Showcase Design For Hall

Liker du denne ideen om hel-svart utstillingsvindu for hallen? Vi vedder på at du er det! Denne Instagram -verdige enheten er en flott måte å vise den skinnende, splitter nye LED -TV -en på. Du kan til og med legge til noen bøker, kunstneriske elementer, glass etc. Enheten som er laget med svart tonet glass, sviner all rampelyset og lever virkelig opp til navnet “utstillingsvinduet”!

Denne lille designeren i tre er perfekt for små mellomrom. Utstillingsvinduet i tre har ni hyller som kan brukes til å plassere ting. Utstillingsvinduet er flatt og kan oppbevares i små rom. Disse utstillingsvinduene i hallen er et godt valg for en liten vegg der du kan passe med et komfortabelt utseende. Det er et populært hallutstillingsvindu i indiske hus og utgjør en del av deres attraktive interiør.

14. TV Showcase Design For Hall:

Stue Tv Showcase Design

Ta en titt på dette sort -hvite utstillingsvinduet for hall, det er intet mindre enn fantastisk og spektakulært. Hver detalj i denne enheten skriker av luksus og raffinement. Hvis du har en stor hall og leter etter en måte å pynte opp hovedveggen på, kan dette være en god idé. Ved å legge til LED -lys skaper den perfekte stemningen for en vakker kveld!

15. Stilig utstillingsvindu:

Stilig utstillingsvindu

Her er en nydelig design med bokhylle og vitrine som har en vegg dekket med hyller. Vitrineskapet har åpne skap som er inspirert av kompleksiteten i geometri. Det interessante aspektet ved denne enheten er leken med farger og teksturer på enhetene. Den rustikke, grove strukturen på den øvre enheten toner ned glansen i det nedre skapet og gir rommet et edgy utseende.

Vi håper disse utstillingsvinduene for hall har inspirert deg til å lage en hjemme. Når du har bestemt deg, kan du bare snakke med en designer for å analysere tilgjengelig plass, mønsteret, fargene og materialet som passer best til stuen. Sorter dem raskt for å nyte ditt personlige kunstgalleri med TV -utsiktspunkt du bare kunne drømme om!