Koreansk popmusikk har blitt en veldig voksende trend i disse dager. På samme måte har de koreanske stilene for kjoler og annen kvinnemote også vunnet mye popularitet. Disse kommer med haleutseende, og du bør vite hvordan du gjør dette riktig, eller du bør ta hjelp fra noen profesjonelle. Vanligvis er det ikke mange type farger som kreves for å gjøre disse utseende. Du kan enkelt gjøre disse med en halefôr og bruke noen markeringsfarger eller glitter for å lage noe slikt.

Hvordan gjøre koreansk øyesminke

Nedenfor er trinnene nevnt for å få koreansk øyesminke til å se ut som bildet vist ovenfor.

• Start det hele på en renset overflate. Hvis ansiktet ditt ikke er rent og porene har olje i dem, vil ikke foundation eller concealer sitte ordentlig. Dette er viktig for de som har tørr eller fet overflate. Hvis du har en tørr overflate, bør du bruke en fuktighetskrem etter dette. Du kan også bruke noen fuktighetsgivende kremer.

• Du bør primere overflaten og lokkene med en primer. Hvis du vil, kan du kjøpe en profesjonell lokkgrunning. Du kan også bruke ansiktsprimeren på lokkene. Dette kan blandes med en svamp.

• Du må bruke noen concealer for å skjule flekker eller akne merker i ansiktet. Du bør også bruke dette under øynene. Dette vil skjule ujevnheten eller noen form for mørke ringer. I disse dager på grunn av et dårlig kosthold eller en hektisk tidsplan har nesten alle kvinner mørke ringer. Derfor bør du kjøpe en kostbar concealer. Du kan bruke en stick concealer som er veldig lett tilgjengelig, og disse er ikke kostbare. Disse er for nybegynnere. Hvis du vil ha noe profesjonelt, kan du bruke krem ​​concealers. For aldrende overflater er en pulvermineral concealer som passer med en børste et alternativ fordi dette hjelper concealeren til å sitte i porene.

• Etter concealeren må du bruke foundation. Du kan bruke en sminkesvamp for å blande dette riktig. Dette bidrar til å lage den grunnleggende sminken. Du kan også blande dette med andre foundationbørster.

• Du bør da bruke noe kompakt. Pulveret sitter på det nedre baselaget som concealer og foundation og absorberer også overflødig olje. Du kan bruke løst pulver med en løs pulverbørste eller en vanlig kompakt med en svampapplikator.

• Dette vil være den grunnleggende sminken for ansiktet. Du kan bruke en liner for lepper, og du kan også bruke litt blush hvis du vil ha dristige øyne. Dette er riktig slått sammen med denne formen for øyne.

• For å starte sminken på øyelokket, påfør en rosa nyanse på hele området fra pannebeinene. Du kan også bruke en kjøttfarge som ligner din hudfarge.

• Ta en mørk skygge. Du kan bruke en skinnende brent nyanse som kull. Ta en tynn applikator. Bruk dette inn i skyggen. Fjern overflødig og påfør deretter i en lett haleformet form langs kantlinjen, men ikke på hele lokket.

• Ta nå en hvilken som helst form for foring som du kan bruke. Du kan bruke en gelforing som er veldig profesjonell for enhver form for haleformater. Du kan bruke dette på en tynn måte fra innsiden til utsiden. Forleng dette på en hale måte. Ikke gjør dette veldig oppover skrått.

• Ta nå en sølvskygge og bruk noen på den nedre kanten på utsiden.

• Bruk mascara for å gi vippene en pels.