Hvis du er nybegynner og vil eksperimentere med forskjellige typer sminke, er det å prøve fôr grunnlaget for disse. Det er forskjellige måter du kan bruke en glamorøs sminke på, men for å lage en god øyesminke er det grunnleggende som mange må øve på for å få det til på riktig måte. Det er forskjellige metoder for å trekke en skikkelig linje uten å tette mye.

Dette er en enkel opplæring. Dette kan gjøres trinnvis av enhver nybegynner som eksperimenterer med disse. De grunnleggende tingene som trengs for dette vil være basisingrediensene dine og også en enkel mørk skygge, en lys skygge og en highlighter som kan være en sølvfarget skygge eller en blyant. Du trenger en vann -øyeliner, eller du kan bruke en blyantforing. Gelen eller filtforene anbefales ikke, da disse er for de som er mer ordentlige med tegning av linjer. Du kan også ta en tape og saks.

Hvordan gjøre øyesminke for nybegynnere

Nedenfor er trinnene du kan følge hvis du vil lære:-

Slik gjør du en nybegynners øyesminke:

1. For å gjøre en nybegynnerbase må du først rense overflaten av huden. Dette er veldig viktig, og du bør bruke en dyprensende ansiktsvask. Dette vil også hjelpe deg med å rense grundig. Hvis du har en fet overflate, vil smuss og skitt gjerne feste seg mer enn på en tørr overflate. Derfor bør du bruke litt oljefri rensevask. Tørk huden din, og deretter kan du bruke concealeren.

2. Concealer er veldig viktig i tilfelle du er nybegynner. Du må dekke flekkene dine, og du må også bruke noen på området under vannlinjen. Du kan også bruke dette på lokket og på sidene. Dette vil få øynene til å se friskere ut.

3. Primer er ikke avgjørende for en nybegynners sminke hvis du bare prøver å eksperimentere med utseendet eller trene foringsteknikken.

4. Påfør foundation og du kan bruke en svampapplikator for dette. Du kan også bruke et pinnefundament som en pinne -concealer. Disse passer for nybegynnere enn for folk som ønsker en profesjonell sminke.

5. Nå må du bruke litt kompakt og duppe litt på lokket også.

6. Du kan nå bruke noen blusher for kinnene i henhold til kravet.

7. Bruk den lysere skyggen som en fersken eller en rosa nyanse på hele lokket. Bruk en mørkere skyggelinje litt svart eller kull eller en hvilken som helst støvfarge på brettet og utsiden av lokket.

åtte. Bland disse fargene nå.

ni. Nå kan du bruke en sølvmerke på pannen. Du kan også bruke dette under den nedre vannlinjen.

ti. Hvis du kan tegne en skikkelig linje med en vannforing, bør du sakte starte ved den indre delen av det øvre lokket og deretter gå helt til det ytre og bøye litt oppover. Du kan også gjøre fra utsiden og deretter fortsette mot innsiden.

elleve. Hvis du ikke har riktige hender eller du flekker på fôret, kutter du to biter av tape og bruker et enkelt stykke for å avgrense det øvre lokket på siden av øyet. Trekk foringen over dette og fjern deretter tapen. Du får et skikkelig fôr.

12. Bruk kohl på den nedre linjen. Bruk litt mascara til begge vippene.