Å bruke øyesminke er ikke så skummelt som det ser ut, spesielt når du står i midten av en sminkegang. Når du har lært grunnlaget, kan du gjøre din egen øyesminke som en profesjonell. Det er mange prøvde og testede øyesminke tips og triks som jeg skal dele med deg i dag. Legg merke til disse grunnleggende og følg dem…. Det er slett ikke vanskelig.

Slik gjør du øyesminke:

Hvordan gjøre øyesminke

Prime Your Eyes: Det første trinnet er å prime øyelokk ved hjelp av øyeprimer. Øyelokk er den feteste delen av ansiktet, og det er derfor sminke ikke holder seg lenge. Hvis du får øye på øynene før du gjør øyesminke, vil den bli værende over lengre tid. Du kan også redusere oljigheten ved å bruke alkoholfri sminkefjerner og deretter støve løst pulver over øyelokket. Dette vil gi deg oljefrie øyelokk og vil også øke din øyesminke.

Eyeliner: Øyesminke blir aldri fullført uten eyeliner, men nybegynnere går galt når de bruker eyeliner, og dette kan ødelegge hele utseendet. Du kan bruke væske, blyant og geleliner for påføring.

• Flytende foring: Flytende eyeliners er intense, skinnende og langvarige, men påføring av flytende liner kan være vanskelig. For et pent utseende, hvile albuen på en flat og stabil overflate. Påfør nå korte linjer i stedet for å bruke eyeliner på en gang, dette vil gi deg en jevn og rett øyeliner.

• Pencil Eyeliner: blyant eyeliner er veldig enkelt, påfør et slag direkte på øyelokkene, og du er ferdig. Du kan også flekke blyantøyelinjer for et mer dramatisk øyesminkeutseende.

• Gel Eyeliners: gel eyeliners er den siste trenden, og for påføring av slike eyeliner applikatorer er det viktigste. Du bør bruke en god tynn og vinklet børste for påføring av gelelinjer. Sveip applikatoren i gel eyeliner potten og begynn å påføre fra midten av øyelokket fordi børsten inneholder ekstra produkt, og hvis du starter fra hjørnet av øynene, vil det ikke se pent og rent ut. Nå, spre eyeliner til venstre og høyre. &# 128512;

For ren påføring trekker du øyekroken utover med fingeren og begynner å påføre eyeliner i rett linje. Og jeg vil foreslå at du bruker blyant eyeliner, da den er den enkleste å bruke, og du ikke vil ha noen problemer med å bruke den.

Selvklikket:

Øyenskygge: Påfør aldri øyenskygge med fingre og svamp. Bruk alltid en god øyenskygge børste for å få et profesjonelt utseende. Påfør alltid lyse øyenskygger på pannebeinet, middels nyanse på brettet og mørk øyenskygge på brettet. Hvis du bruker krembasert øyenskygge, må du huske på at “less is more” og bruk lys og mindre øyenskygge. For påføring, bruk myke, milde slag, ettersom hardere slag kan føre til rotete øyesminkeutseende. Hvis du bruker mer enn to øyenskygge nyanser, bland dem deretter riktig med fingre eller avsmalnende blandingsbørste. Hvis du er ny med øyesminke, kan du prøve enfarget øye-look, da det vil spare deg for å blande to farger. Etter å ha fullført utseendet … … bruk q-tips dyppet i øyesminkefjerner og fjern flekker i øyenskyggen eller fall fra.

Mascara: Se rett ut og ta tryllestaven ut fra mascararrøret. Plasser staven på oversiden av øyevippene og beveg den oppover med en frem og tilbake bevegelse. Dette vil gi deg en krøllet effekt og vil også gi volum til vippene dine. Påfør 2-3 strøk og ikke blink øyne før mascaraen ikke er tørket. Begynn alltid å bruke mascara med bunnvipper for å unngå rot. For lavere vipper, påfør mascaraen bare på det høyeste, buede punktet nær roten, da det vil gjøre øynene åpne.

La det første lag med mascara tørke og påfør deretter bare det andre strøket for å få klumper i øyenvippene. Bruk q-tips dyppet i øyesminkefjerner hvis mascaraen din kommer i kontakt med øyelokkene.

Øyenbryn: Øyenbryn kan lage eller ødelegge hele utseendet ditt, så hvis du har tynne eller lyse øyenbryn, så fyll dem riktig for et mer definert utseende. For å fylle øyenbryn riktig, bruk en brun sløyfe-blyant…. Bruk aldri svart blyant, da det vil se unaturlig og ille ut.

Slik fyller du nettlesere:

Tweze ekstra hår uten å forstyrre formen på øyebrynet ditt; Dette vil gi definert utseende. Du kan også bruke øyenbryn for dette som er lett tilgjengelig på markedet.

Begynn å fylle den nedre delen av øyenbrynet med penn blyanten først frem og tilbake.

Gå nå til midten av pannen og bruk korte penselstrøk for å blande øyenskyggen helt, dette vil gi deg et naturlig utseende.

Til slutt bruker du klar pannegel for å sette brynene.

Noen flere triks:

Hvis du har små øyne, legg deretter en tynn linje langs det nedre nedre øyelokket med en hvit blyant, da det vil gjøre øynene store. Hvis du er mørk, bruk en gylden beige øyeblyant, da den vil komplimentere din hudfarge.

For å få øynene til å virke mindre, bruk eyeliner over hele øyelokket og bruk mørke nyanser av øyenskygger. Hvis du har store øyne, kan du slå et røykfylt øyeutseende, da det vil se bra ut og også få øynene dine til å virke mindre.

For et enkelt hverdagsutseende, bruk farget eyeliner og påfør mørk kohl … Dette trikset er flott for nybegynnere som ønsker et vakkert og mykt øyesminkeutseende hver dag..

Legg vannlinjen på linje for å få den ekstra glansen i øyesminkeutseendet ditt. Det gjør vippekanten fyldigere og tykkere.

Hvis du ikke kan lage en rett eyelinerlinje, så flekk ut hele utseendet, og det vil gi deg en pen linje som er veldig “in” i disse dager.

Hvis du er rettferdig og har mørke svarte øyenbryn, så lys dem ved å bleke dem litt for å gjøre dem mindre harde. Bruk ansiktsblekemiddel og bare påfør i 3-4 minutter.