Sommer øyesminke

Sommer øyesminke er noe du ikke vil være veldig dristig eller full av mørke farger. Du vil ha noe mykt for at du skal se frisk ut.

1) Nøytrale øyne:

Nøytrale øyne

1. Du kan bruke veldig enkel øyesminke for sommeren som den ovenfor. Du kan til og med droppe øyeliner nesten helt og kan fortsatt se bra ut uten den. La oss se hvordan du kan lage dette nøytrale friske utseendet.

2. Start på et renset ansikt ved å bruke en fuktighetskrem eller sminke en solkrem i en dag. Dette vil beskytte huden din og samtidig holde den fuktig. Følg opp med en ansiktsprimer og en øyelokkprimer.

Påfør deretter noen concealer og foundation.

3. Å gå videre til hovedingrediensen i øyesminke er den riktige fargen på øyenskyggen. Hvis du vil ha et mykt utseende, kan du prøve n nyanser som ekstrem lys rosa som har en liten glans eller gnist. Du kan prøve hudtoner og ekstreme lyse oransje nyanser. Alle disse fargene vil fungere godt med denne typen øyesminke. Hvis du ikke har en så skinnende effekt på øyenskyggene, kan du bruke løs øyenskygge i sølv.

4. Pensle denne fargen over hele øyelokket og under den nedre vannlinjen.

Bruk en lys matt eller skinnende grå nyanse for brettet. Ikke bruk dette for mye. Bruk dette fra den sentrale delen av brettet og bland dette med den ytre delen av øyelokket.

5. Bruk en normal hvitaktig eller sølvfarget nyanse til pannen.

6. Vi vil ikke bruke noen øyeliner eller topplokket. Hvis du vil ha noe fôr og føler at sminke er veldig ufullstendig uten det, kan du bruke blyantfôr til å komme veldig nær vippefôret og ikke lage noen vinger.

7. For det nedre lokket, bruk bare en blyantfôr av god kvalitet som ikke flekker. Bruk dette like under vannlinjen. Ikke bruk ved vannlinjen.

8. Avslutt med et tungt lag med mascara for begge vippene. Du kan også bruke litt curling.

For mer dramatisk effekt, men veldig enkelt utseende, prøv falske øyenvipper for det øvre lokket.

2) Fargerike øyne:

Fargerike øyne

Noen ganger vil du kanskje ha en fargerik sminke som betyr våren. For disse tider kan en øyesminke som den ovenfor være akkurat det du ønsker å sporte.

1. Du må ha en palett med pastellfarger for øyenskygge for dette. Du kan prøve dette utseendet med 3 til 4 farger som oransje, rosa, lyseblå og pastellhvit.

2. Pensle opp noen av fargene på det øvre øyelokket. Forleng ved brettet. Du kan bruke en lysebrun i brettet for mer definisjon, eller du kan ikke bruke den. Her er den børstede fargen oransje.

3. Lag en tofarget nyanse for de nedre vippene. Bruk en av de to andre colroene til dette. Her er fargene som brukes i halv og halv, lyseblå og rosa.

4. Bruk kohl for fôr like under den nedre vannlinjen. Bruk den hvite øyeblyanten eller den hvite øyenskyggen for vannlinjen til nedre vipper.

5. For det øvre lokket, bruk et tynt fôr med gel eller vann øyeliner. Lag en liten vinge på utsiden.

Avslutt utseendet med mye mascara for begge vippene. Du kan også bruke litt vippekurling.

Du kan også bruke en falsk vippe for de øvre vippene.