Mange kvinner som liker å bruke øyesminke i koreansk stil, og hvis du også er fan, kan denne artikkelen være nyttig for deg hvis du leter etter naturlige koreanske øyesminke alternativer. De er en del av verdens moteindustri. Mange av toppmodellene og skuespillerne i dag har en tendens til å velge denne typen sminke.

Når det kommer til sminke, kjenner koreanerne sin rimelige andel kunnskap, de har sin egen sminkestil. Øyesminken deres er enestående og bruker riktige koreanske øyesminke produkter. Det er overraskende å se hvor oppfinnsomme de er sammen med kunstneriske øyne.

Koreansk Makeup Eye ser ut

Koreansk Eye Makeup Looks:

1. Koreansk øyesminke:

Det passer ikke bare koreansk, men også alle kvinner. Det komplimenterer øynene dine pluss at du får et ekstremt enkelt, men stilig utseende. Du kan bruke dette designet hvis du skal ut å spise middag av vennene dine etter anledninger etter solnedgang eller mer formelle forekomster.

2. Phoenix Eyes with Monolids:

Phoenix Eyes med monolider

Mens Phoenix -øyet er så unikt i seg selv at bare en enkel tynn øyelinje ville være tilstrekkelig. I tilstand vil du nedtone den lille stigende kurven i det ytre hjørnet av øyet, skissere en tykkere linje ved det ytre hjørnet uten å strekke seg lenger enn øyet. Ikke kast den ut. Til slutt, tegne på den mindre vippekanten for å gjøre utseendet like glatt.

3. Forførende vipper Makeup:

Forførende vipper Makeup

Denne sminken vil at du skal ha falske vipper pluss at effekten er så attraktiv. Sminken er bare strålende, selv om den trenger hjelp fra en utdannet makeupartist. For å grense til ekstra volum, kan du overlinje brynene dine.

4. Scotch Eye:

Normalt folk som ikke dekker mange asiatiske øyelinjer, selv om koreanerne generelt foretrekker plastisk kirurgi for å få øyet til å krølle, pluss ingenting vi har satt som forbilde. Knapt bruke scotches som oppsummerer som sola-tip for å lage bretter i øynene våre.

5. Doll Eyes:

Dukkeøyne

Koreanere har som standard mindre øyne, og denne sminken bygger fantasien om en større definert øyeform eller bygger den dukkeeffekten for øynene.

6. Rette øyenbryn:

Rette øyenbryn

Denne typen sminke har ingen bue, og disse brynene er ment å virke søte og ungdommelige. Med en pensel, vikle toppen av øyenbrynene dine fra buen nedover gjennom et tynt lag med pinne. Vent med å tørke opp. Smør concealer over pinnen for å belegge hårene. Bland og skiss i resten av håret med et øyenbrynpulver, ellers blyant. Bland concealer i den grad det er mulig.

7. Turkis grønt Smoky Eye:

Turkis grønt røykfylt øye

Det krever flere presisjoner. Det ville være størst hvis du kan få hjelp av en ekspert mens du bygger dette. Bruk to forskjellige nyanser av grønt og bruk begge kajalene sammen med øyeliner for å understreke utseendet ditt.

Siste koreanske øye sminkeopplæringer

8. Eyeliner for valper:

Eyeliner for valper

Valpforingen er valpøyets renere og kompliserte fetter. Dette utseendet får øyet til å komme ut både rundere og mer dukkeaktig.

 • Slik får du valpens øyeliner til å se ut:
 • Bruk en mascara og forleng vippene fra rot til spiss.
 • Ta en liner og tegn langs den øvre vippen fra det indre øyet til utover
 • Etter å ha nådd kanten, tegner du linjen for å beholde øyets naturlige form
 • Fyll den ytre linjen med en kohl og et hjørne av den nedre vippen og slå dem sammen
 • Bland liners for en jevn finish.

9. Aegyo Sal:

Aegyo sal

Øyeposer er søte i Sør -Korea, og det er også et ord for det. “Aegyo Sal” beskriver de fete lommene under øynene som antas å skape øynene som blir rundere, fyldigere så vel som yngre.

For å lage ditt Aegyo Sal -utseende:

 • Bruk en markeringsskygge nøyaktig under den nedre vippekanten.
 • Via en matt brun, skjær du i posen din omtrent en halv centimeter under vippekanten.
 • Bland med en bomullspinne.

Tips for koreansk øyesminke

Her er noen enkle tips for å lage en feilfri koreansk øyesminke:

 • Minimal er det beste. Velg enkle nøytrale farger og hold det så naturlig du kan.
 • Når du bruker en glimmer, må du alltid bruke den på midten av øyet for en popping -effekt
 • Mørkere øyenskygger må påføres på det ytre lokket for å få en perfekt skyggeeffekt
 • Å feste øynene dine er veldig viktig for å få de søte valpøyene

Nå må du ha samlet de fleste tips og teknikker om Koren Eye Makeup For nybegynnere. Så, alle dine nydelige jenter, få verktøyene dine, følg metodene og lag øyne som kan fascinere verden.