En av de eldste bransjene som har vært mulig, har vært de eldgamle kroppsformene som strekker seg gjennom mange kur og mange problemer er løst. En av de beste plagene for dårlig rygg eller en vekttapplan innebærer yoga, og derfor har yoga en integrert rolle i livet vårt. Gjennom en stille morgen full av strekk visste du aldri at så mange kurer kunne utfoldes, og nå som du vet bedre, er det på tide at du lærer de nye divisjonene yoga kan tilby deg.

Hvordan gjøre Virasana (heltepose) og dens helsemessige fordeler

Hvordan:

Yoga pose virasana, er også kjent som helten Pose. For at virasana skal begynne må du først perfeksjonere sittestillingen til yogaen. Her starter du med å spre en matte eller en myk dyne på gulvet, men jo mindre dempet det er, desto bedre blir det.

Start med å knele på gulvet med begge knærne, bare knærne, innsiden skal presses sammen foran deg mens du retter ryggraden. Arbeid nå på underekstremitetene. Når du blir kneet, kan du føle presset fra kroppen din på hoftene. Spred beina litt på slutten slik at hoftene dine kan passe godt inn mellom hullet. Ikke gjør gapet for stort. Nå jobber du på føttene.

Sørg for at de er parallelle med bakken og presset litt krøllete til innsiden. Sørg for at begge beina har samme støtte og vekt.

Fra nå av er øvelsen enkel. Før du begynner å puste ut høyt og bøye deg litt fremover, vil du finne at kroppen tilpasser seg posisjonen. Rett nå ryggraden og utvid kragen som en stolt kriger. Hold den holdningen i godt 30 sekunder før du slipper ryggraden. Gjenta deretter igjen. Prøv sakte å øke tidsrommet.

Fordeler:

Fleksibilitet:

Noen ganger innser man at kroppen kan være fleksibel fra den øvre halvkule hvor kroppen din allerede har vært vant til midjevridninger og armøvelser på grunn av slitasje. Det er den nedre halvdelen som har problemet, og når du får for vane å gjøre dette med ryggstrekninger og nedre kroppsstrekninger, øker kroppens fleksibilitet, spesielt de nedre, mangfoldige.

Indre fred:

Denne stillingen er kjent som helten, og mange psykologer sier at yoga ikke bare kan være til fordel for deg fysisk, men at det også har en god hånd å spille i tilfelle psykiske problemer. Derfor er virasana -yogaen ifølge mange yogaeksperter en av de yogaene som beroliger ditt indre. Når du puster høyt og lukker øynene, føler du at den beroligende beroligende følelsen skyller over deg og skaper en indre ro.

Blodsirkulasjon:

Virasana yoga fokuserer hovedsakelig på trykkpunktene i de nedre kroppsdelene og strekker seg i overkroppsdelene. Dette er en god situasjon for å skape en smidig blodstrøm i kroppen din som regulerer blodsirkulasjonen, som er et av de viktigste idealene for en god sunn kropp..

Graviditetsvarsel:

Hvis denne yogaen utføres under graviditet, kan uvanlig hevelse i bena reduseres til en betydelig mengde. Sørg imidlertid for at du får legen din til å ta det og sørg for at det anbefales. Ikke prøv dette i løpet av de siste månedene av svangerskapet. Lagre dette i mellomtiden når alt er stabilt.

Fordøyelse:

Dette er også en fin måte å forbedre fordøyelsesprosessene på, og derfor har du enda større grunn til å ta dette i bruk.