Yoga på sin egen måte har hjulpet mange liv på mange forskjellige måter. De lange kontoret og den slitne kvelden kan bare kompromitteres av ingenting annet enn en god økt med yoga, forfriskende til grunn med sine små strekk og vendinger. Selv om de tidligste morgenene når den tåkete himmelen hindrer deg i å gå en solid joggetur, hvorfor ikke bruke all den energien til å utføre en god times yoga.

Hvis du lurer på hvordan yoga hjelper, er det visse positurer og stillinger, noen kan nås umiddelbart, noen ikke så lett. En slik holdning er Malasana, lett nok hvis du øver godt, hardt nok hvis du ignorerer den. I dagens artikkel skal vi snakke om positurene og fordelene med denne spesielle yogaen.

Malasana (kransestilling) Hvordan gjøre og fordelene

Hvordan gjøre det?

Det engelske navnet på denne posen kalles Garland. Kransposisjonen er hovedsakelig avhengig av toning av kroppsmuskulaturen mens du lar deg utføre hverdagens knebøy samtidig, i samme øvelse. Nå som du har en oversikt over hva som kommer, la oss starte med treningen. Alt du trenger for dette er en yogamatte og full konsentrasjon.

For denne stillingen vil vi kreve at du sitter på tærne, bøyde knær mens du legger kroppsstøtten på lårene. Start med å stå rett, ryggraden og nakken er justert til hverandre. Føttene dine skal være spredt, men rette og parallelle med hverandre. Hold nå nakken og margen stabil, begynn å bøy bena, kneet sprer seg mens du går om det.

For å utdype det mer, er dette en enkel knebøy, men i stedet for halvveis går vi helt ned til vi hviler på det bøyde kneet. På dette tidspunktet ta armene over knærne for å fylle det lille gapet mellom og brette dem sammen. Begynn nå med å trykke tærne mot det indre låret ved å bringe lemmene nærmere torso. Hold stillingen i 30 sekunder før du inhalerer og slipper stillingen. Brett ut bønnens hender og begynn å rette ut knærne til du er tilbake til posisjon en.

Hvordan hjelper det oss?

Kransposen er kjent for sin raske kur mot smerter i rygg og marg. Dette er hovedsakelig på grunn av kroppens stivhet som nå må kastes gjennom denne øvelsen. Når du bøyer deg ned og lener deg fremover for å brette hendene, overføres kroppsvekten til hoftebeltene.

Det oppstår en enorm blodgjennomstrømning i trykkområdet som åpner de spente knutene og gir deg en smertefri rygg. Dette kan også brukes for kroppsfleksibilitet der du bøyer deg ned og strekker og vrir kroppen din vil gi fleksibilitet i kroppen din.

Malasana -yogaen er kjent for å ta vare på stoffskiftet ditt, en av grunnene til at det kan lette vekttap. Metabolisme i kroppen vår sikrer at fordøyelsesprosessen vår har blitt utført med en rask hastighet, slik at kroppen kan lage avfallsstoffer og også utnytte de viktige næringsstoffene raskt.

Dette gir mindre tid til matlagring, fettproduksjon og så videre og gir deg en sunnere kropp. Når du bøyer deg ned og overfører kroppsvekten til underekstremitetene, står magen nå også overfor en trykksituasjon, og det er nøyaktig hvordan denne yogaen toner magemusklene og hjelper den til å fungere bedre.