Når vi sier Pasasana, refererer vi bare til en flekk av hele katalogen som vi oppsummerer som yoga. Verden, spesielt dagens generasjon, har skiftet fokus til å opprettholde kroppsbilde. Treningsfeilen har kommet til alle der hovedelementet i treningen bare er å ha en attraktiv kropp, selv om det betyr kosttilskudd og slanking.

Pasasana (noose Pose) Hvordan gjøre og fordeler

Imidlertid har vi her en god løsning på den andre delen og pakken med nødvendighet, helse og tilfredshet i sinnet. Det er her vi snakker om yoga som en sann venn som alltid holder kontroll på våre helseproblemer mens vi skaper en rolig vei til ro i sinnet. I dagens artikkel skal vi gå på fordelene med en bestemt pose, Pasasana som nevnt tidligere, og gi et kort innblikk i trinnene for å utføre den.

Slik gjør du Pasasana og dens fordeler:

Hvordan gjøre det?

Pasasana er også kjent som Noose pose. I likhet med all enkel yoga, består også denne av strekk og vridning, selvfølgelig støttet av kontrollert naturlig pust, noen ganger dypt noen ganger ikke så mye. For den stive kroppen kan imidlertid følgende trinn være litt vanskelige å mestre ved første sjanse, men det er ingenting som praksis ikke kan perfeksjonere.

Før vi begynner med yoga, er det noen lover du bør følge. Sørg for at du utfører denne tomme magen. Fordi det er en vriøvelse, kan du ofte føle deg litt svimmel eller lett etter yoga, men dette er bare ditt nybegynnere jeg blir vant til perfeksjonen. Stå rett på yogamatten, armene ved siden av deg mens du hviler dem.

Beina skal være tette og parallelle med hverandre. Ta nå en dyp inhalering og mens du la den ned, huk deg ned. I denne hukingen skal lemmene være sammen, knærne berøre hverandre mens du går helt ned til hoftene dine er nær nok til å berøre hælene, men aldri for nær at de berører.

Nå er kroppen din, den øvre halvdelen hviler på lårene mens du nå vrir deg til den ene siden, si til høyre, bare ved å bruke overkroppen. Underkroppen skal som vanlig vende fremover. Nå som du har perfeksjonert kroppsbevegelsen, lås posisjonen.

Det neste trinnet krever armene dine. Sleng nå høyre arm over kroppen din, bakover og bruk venstre arm for å ta den på baksiden, vekk fra synet mens du vipper hodet opp og ser på en tangent. Kontroller dine dype åndedrag og slapp av i en posisjon i basen etter noen sekunder.

Hvordan hjelper det oss?

Når du setter deg selv i en strandet rekkefølge, vil du ofte føle deg lettvektig, og dette kan resultere i å bryte posen for å bryte fallet. Dette er fordi du ennå ikke skal perfeksjonere kroppsbalansen din, noe denne øvelsen jobber med å oppnå.

Når du vrir og vipper nakken tilbake med armene holdt i en knute bak, skaper du en liten strekk i brystområdet. Dette er når den kontrollerte pusten overbelaster hjertet ditt, da det føles et blodrus skylle over det. Dette er bra siden alle mulige sjanser for hjertestopp er eliminert.

Den samme trykksituasjonen gjelder for magemusklene som suges inn og skyves tilbake i strekk og vridning. Dette sikrer at mageorganene får en god massasje som vil resultere i en sterk magemuskel. Nå tar en sterk magemuskel seg ikke bare av menstruasjonsuregelmessigheter og fordøyelse, men hjelper deg også med å redusere magesekken.