En uforklarlig god løsning på det meste av problemet ditt, kommer aldri pakket i en enkelt eske. En slankepille vil aldri virkelig gi deg sinnslykke, vel i hvert fall ikke før resultatene viser seg. En treningsøkt vil heller aldri gi sinnet ditt den roen det så inderlig ønsker.

Virabhadrasana (krigerposisjon) Hvordan gjøre og fordeler

Derfor bør hver enkelt melde seg på yoga i livet sitt, en form for kondisjon som omfatter myke strekninger og vendinger som ikke bare vil gi deg et fantastisk helsevesen gratis, men også ta vare på fettutslipp og sinnsro. Nå har yoga en stor brosjyre om alle de forskjellige typene og underavdelingene. Av dem skal vi diskutere en, kalt Virabhadrasana.

Hvordan gjøre det?

Yoga er en av de mest rolige ennå stedene på kondisjonsteknikk, hovedsakelig avhengig av strekkene og vendingene som følger med kontrollert naturlig pust. Selv om noen er enkle, vil de fleste av dem få deg i knuter som prøver å vri og vende kroppen din til enorm fleksibilitet.

Heldigvis, for de nybegynnere sjelene, ville Virabhadrasana eller bedre kjent som krigerposisjonen være ganske lett å oppnå. For å starte, la oss gjøre yogamatten klar. Når du står på yogamatten din, lemmene, bør de nedre strekkes utover og skape et gap mellom de to føttene.

Strekningen skal være bred nok til å skape en myk strekk, men myk nok til å holde ting komfortabelt. Løft nå armene opp, parallelt med bakken, slik at den danner en vinkelrett med kroppen din. På dette tidspunktet, hold dem rette mens du bøyer et av knærne, si det riktige.

kriger yogisk positur

Kroppen din ville nå vri seg mot høyre side når du bøyer kneet mer ned, noe som gjør høyre lår parallelt med bakken. Siden dette er en lett nok holdning, hvorfor ikke holde den i tre til fire minutter? Mens du gjør det, må du sørge for at du puster dypt, men kontrollert.

Etter noen minutter slipper du posisjonen din og gjentar deretter syklusen denne gangen med venstre ben i fokus. For å gjøre ting enklere for deg, her er noen tips mens du utfører øvelsen. Mens du strekker ut armene, må du sørge for at de er over eller direkte justert til brystnivået for å skape den lille strekkingen i brystområdet.

Vend også nakken til siden du bøyer for å gjøre det lettere for deg. På denne måten trenger du ikke bekymre deg for forstuinger i nakken.

Hvordan hjelper det oss?

Den første fordelen er at damene bare går inn i morskapet og fremdeles bærer avdelingen inne i seg. Dette er en god øvelse for å tone opp eggstokkveggene, noe som gjør dem fastere, noe som ville være en velsignelse under naturlig fødsel. Dette hjelper deg også med å håndtere unødvendige sammentrekksmerter.

For damene som bare bærer sin uregelmessige menstruasjonssyklus og kramper midt på natten, er dette også en god flukt for dem. Du styrker eggstokkveggene uansett, og som en velsignelse vil det hjelpe deg å takle smerten også.

Underkroppsmuskulaturen styrkes, noe som gjør at du kan stramme opp lårene og til og med baken din med tiden. Det samme gjelder overkroppen, der den lille streken i brystområdet vil hjelpe deg med å stramme opp brystkjertlene. Dette hjelper også med å stramme opp brystmuskulaturen og gjøre dem sterkere.

Denne yogaen har tidligere vært relatert til å gjenoppdage kroppsbalansen din mens du jobber med å lindre stress som lar deg unnslippe de ikke nødvendige depresjonene eller spenningene.